reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Współczuje, ja też zawsze stoję, nikt nie zapytał ani razu czy nie chce może usiąść, aż jestem ciekawa jak będzie dzisiaj u endo bo tam zawsze tłok.

A od czego zależy ta ilość punktów?

No więcej nie planuję, ten jest ostatni :D
Ilość punktów - od skierowania lekarza ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny , któras ma lozysko na przedniej ścianie ?
Zaczęłam czytać i źle wpisałam w google, " łożysko przodujące " boże, co ja się naczytałam. Dopiero później przemyślałam , ze łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie to dwa różne pojęcia :o

A chciałam doczytać , kiedy będę mogła się spodziewać mocniejszych regularnych skurczy.. bo czuję ciągle słabe o raz na dzień /dwa , czasem trzy :/
Ja mam łożysko na przedniej ścianie :) ruchy nie są mocne, ale czuję już chyba codziennie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja średnio lubię sukienki. Jest mi w nich niewygodnie. Ale wy wygladacie ślicznie. Może się przekonam jakoś i zrobię wiosenną sukienkowa garderobę.

Zapomnialam że mam jeszcze dzise sporkanie w.Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami. Bardzo ich wspieramy i często jesteśmy domem tymczasowym dla małych kociąt. Mieliśmy już takie.kilkudniowe, które trzeba karmić butelką i ważyly po 10 dag. A potem rosną z.nich potworki po 5 kilo[emoji3][emoji3][emoji3]kwiecień idzie będzie wysyp kociakow to plan jakiś trzeba opracować i zapasy zrobić

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze, tez fajne zajecie[emoji3] Widze, ze sie duzo udzielasz dla innych. A mozesz napisac czym sie zajmujesz zawodowo?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie będę na to patrzyła. Bo nie będę woziła dziecka w jednym samochodzie...
Ja też na to nie patrzę :)

Dzwonilam do D z zalem ze stoje itd. A on na to "kup sobie koszulke dziecko w drodze...jestem w ciazy moze umieka czytac i mastepnym razem ktoras cie przepusci." on to ma pomysly

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super pomysł :) :D

Zobacz załącznik 842497 odebrałam morfologie myslicie ze w porzadku ?
Jeśli wszystkie pozycję mieszczą się w normie to jest ok :) Słabo widać bo rozmazane.

Później przy foteliku musisz brać pod to uwagę ,np ISOFIX mają auta od 2015 r
Z tego co mi się wydaje, to nie tylko auta powyżej 2015 roku mają isofix, nasz jeśli dobrze kojarzę ma a jest starszy :) Ale my i tak nie mamy zamiary korzystać z isofix, dla nas to za duży wydatek a żaden problem mocować za każdym razem fotelik pasami.

No właśnie tak myślałam, że to ta kiecka :D a to rozmiar wychodzi mniejszy niż w rzeczywistości?

Pytałam właśnie w laboratorium tzn wysłałam maila o cenę badania po obciążeniu glukozą i odpisali mi, że cena zależy od ilości punktów w tzw. krzywej cukrowej. Ale co to znaczy? Lekarz mi nic nie napisał, jedynie, że 75g i po 2 godzinach pomiar. Ile u Was kosztuje?
Czyli masz dwupunktowa. Czyli pobranie przed i po 2 godz. Jest tez trzypunktowa, ze pobranie przed, po 1 godz. i po 2 godz.

U mnie od 2 tyg libido na +100 ale cóż z tego jak nie mogę :/ a od piczatpo ciąży miałam -10
A widzisz a u mnie na stałym poziomie[emoji3] synuś pilnuje mamusi od samego początku żeby była grzeczna i niemusial się mną dzielić z tatusiem[emoji1] [emoji1] [emoji12]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli masz dwupunktowa. Czyli pobranie przed i po 2 godz. Jest tez trzypunktowa, ze pobranie przed, po 1 godz. i po 2 godz.

Czyli jakbym miała mieć tą 3 punktową to lekarz by mi powiedział tak? A po co robi się 3 punktowe?

Do góry