reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Współczuje, ja też zawsze stoję, nikt nie zapytał ani razu czy nie chce może usiąść, aż jestem ciekawa jak będzie dzisiaj u endo bo tam zawsze tłok.

A od czego zależy ta ilość punktów?

No więcej nie planuję, ten jest ostatni :D
Ilość punktów - od skierowania lekarza ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny , któras ma lozysko na przedniej ścianie ?
Zaczęłam czytać i źle wpisałam w google, " łożysko przodujące " boże, co ja się naczytałam. Dopiero później przemyślałam , ze łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie to dwa różne pojęcia :o

A chciałam doczytać , kiedy będę mogła się spodziewać mocniejszych regularnych skurczy.. bo czuję ciągle słabe o raz na dzień /dwa , czasem trzy :/
Ja mam łożysko na przedniej ścianie :) ruchy nie są mocne, ale czuję już chyba codziennie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja średnio lubię sukienki. Jest mi w nich niewygodnie. Ale wy wygladacie ślicznie. Może się przekonam jakoś i zrobię wiosenną sukienkowa garderobę.

Zapomnialam że mam jeszcze dzise sporkanie w.Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami. Bardzo ich wspieramy i często jesteśmy domem tymczasowym dla małych kociąt. Mieliśmy już takie.kilkudniowe, które trzeba karmić butelką i ważyly po 10 dag. A potem rosną z.nich potworki po 5 kilo[emoji3][emoji3][emoji3]kwiecień idzie będzie wysyp kociakow to plan jakiś trzeba opracować i zapasy zrobić

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze, tez fajne zajecie[emoji3] Widze, ze sie duzo udzielasz dla innych. A mozesz napisac czym sie zajmujesz zawodowo?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie będę na to patrzyła. Bo nie będę woziła dziecka w jednym samochodzie...
Ja też na to nie patrzę :)

Dzwonilam do D z zalem ze stoje itd. A on na to "kup sobie koszulke dziecko w drodze...jestem w ciazy moze umieka czytac i mastepnym razem ktoras cie przepusci." on to ma pomysly

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super pomysł :) :D

Zobacz załącznik 842497 odebrałam morfologie myslicie ze w porzadku ?
Jeśli wszystkie pozycję mieszczą się w normie to jest ok :) Słabo widać bo rozmazane.

Później przy foteliku musisz brać pod to uwagę ,np ISOFIX mają auta od 2015 r
Z tego co mi się wydaje, to nie tylko auta powyżej 2015 roku mają isofix, nasz jeśli dobrze kojarzę ma a jest starszy :) Ale my i tak nie mamy zamiary korzystać z isofix, dla nas to za duży wydatek a żaden problem mocować za każdym razem fotelik pasami.

No właśnie tak myślałam, że to ta kiecka :D a to rozmiar wychodzi mniejszy niż w rzeczywistości?

Pytałam właśnie w laboratorium tzn wysłałam maila o cenę badania po obciążeniu glukozą i odpisali mi, że cena zależy od ilości punktów w tzw. krzywej cukrowej. Ale co to znaczy? Lekarz mi nic nie napisał, jedynie, że 75g i po 2 godzinach pomiar. Ile u Was kosztuje?
Czyli masz dwupunktowa. Czyli pobranie przed i po 2 godz. Jest tez trzypunktowa, ze pobranie przed, po 1 godz. i po 2 godz.

U mnie od 2 tyg libido na +100 ale cóż z tego jak nie mogę :/ a od piczatpo ciąży miałam -10
A widzisz a u mnie na stałym poziomie[emoji3] synuś pilnuje mamusi od samego początku żeby była grzeczna i niemusial się mną dzielić z tatusiem[emoji1] [emoji1] [emoji12]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli masz dwupunktowa. Czyli pobranie przed i po 2 godz. Jest tez trzypunktowa, ze pobranie przed, po 1 godz. i po 2 godz.

Czyli jakbym miała mieć tą 3 punktową to lekarz by mi powiedział tak? A po co robi się 3 punktowe?

Do góry