reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

o jezu.... <3

napewno kolo 24 tyg juz regularnie bedziesz czuc

a ja wlasnie zamowiłam torbe do szpitala i do korzystania po urodzeniu nie wychodzac z domu rozwaliłam znow kase :errr: ale apacz mnie urzekł :D
Podaj link też by mi się przydała :D tylko znowu dziś paczka z apteki ech...a muszę parę dni odczekać z zamówieniem bo mąż oszaleje :/ a chciałam zamówić kocyk i parę rzeczy z lulalovve ma ktoś ?

reklama
29177934_1731598503545457_6515186696194097152_o.jpg
odebrałam morfologie myslicie ze w porzadku ?

Załączniki

• 29177934_1731598503545457_6515186696194097152_o.jpg
    29177934_1731598503545457_6515186696194097152_o.jpg
    281,1 KB · Wyświetleń: 210
Dziewczyny , któras ma lozysko na przedniej ścianie ?
Zaczęłam czytać i źle wpisałam w google, " łożysko przodujące " boże, co ja się naczytałam. Dopiero później przemyślałam , ze łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie to dwa różne pojęcia :o

A chciałam doczytać , kiedy będę mogła się spodziewać mocniejszych regularnych skurczy.. bo czuję ciągle słabe o raz na dzień /dwa , czasem trzy :/
Skurczy nie chcesz, zapewniam ;)
Ale mocniejsze ruchy już niedługo - ja czuję już bardzo mocno, O też czasem, i widać przez skórę ;)
A też mam łożysko na przedniej ;)
Więc jeszcze parę tygodni ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

hello girls!
Wróciłam już z codzinnych zakupów i zaraz zjem śniadanie. Ale coś czuje, że już nie długo na te zakupy będę śmigać( 2 km w jedną strone) bo coraz ciężej i w połowie drogi juz pachwiny bolą :(
Ale dziś mam nawet dobry humor :D Kocham politykę firmy mojego męża! Poszedł dziś ustalac urlopy na 2 kwartał roku. I mówi, że wie że lato i ruch ale żona ma termin porodu na lipiec i chciałby wtedy wykorzystac 14 dni urlopu. I babka mówi, że trzeba było tak od razu :D Dostał bez problemu te 14 dni które wgl jest ruchome w zaleznosci od tego kiedy zacznę rodzić , potem dostaje od razu ojcowski a po ojcowskim jeszcze tydzień bo zawsze tak dają świeżo upieczonym tatusiom. Także po pordzie będe miała go w domu przez miesiac! :) i do Australii już nie musi leciec! Powiedzieli że ma być ze mną w domu :) Ma wgl dac mi numer do kierownika zmiany i mam do nich dzwonić jak ł bedzie w pracy a ja zacznę rodzic to od razu go do domu wyślą.
@oliwka_11 trzymam kciuki za wizytę! :)
Wow, co za firma! Szok[emoji33]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry