Ważyłam się teraz u położnej , bo czekam na wizytę. I ważę 65. Waga sprzed ciąży. I teraz idę na plus. Ale przez 4 tygodnie przytyłam 2.5kg a niby mało jem
...może niewiele, ale kaloryczne te twoje przekąseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ważyłam się teraz u położnej , bo czekam na wizytę. I ważę 65. Waga sprzed ciąży. I teraz idę na plus. Ale przez 4 tygodnie przytyłam 2.5kg a niby mało jem
Ja przez ta moja biegunkę i bóle żołądka schudłam 1kg martwię się czy dzieciatko na tym nie ucierpialoWażyłam się teraz u położnej , bo czekam na wizytę. I ważę 65. Waga sprzed ciąży. I teraz idę na plus. Ale przez 4 tygodnie przytyłam 2.5kg a niby mało jem
Marika litości, weź mnie nie dołuj Ty to taka seksi laska, że szok [emoji16]Dobra, po dwóch dniach nieogarnięcia i bycia brzydalem w końcu doprowadziłam się do ładu i składu ufff było ciężko hehe a więc mogę wyjść do ludzi i na wizytę do lekarza a mały świruje.. chyba już czuję że idzie na podgląd
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ha ja też tyle tyję w ciągu miesiąca To tak na pocieszenieWażyłam się teraz u położnej , bo czekam na wizytę. I ważę 65. Waga sprzed ciąży. I teraz idę na plus. Ale przez 4 tygodnie przytyłam 2.5kg a niby mało jem
Klaudia spokojnie taka torba bedzie ok. A i tak jeszcze jedna potrzebna[emoji6]Sexi gatki
Ale moja nie taka wielka jest
Może tak wygląda, chyba , że wy chcecie taka nie typowo torbę , tylko większą torebkę ?
Jak Ci się spodobają to zawsze
A ja nie widziałam zdjęcia i sukienki, chyba gdzieś przegapiłam. Ale jak wracam to te nie widzę
Na razie wyskakuje mi błąd przy wrzucaniu, spróbuję później z komputera.To chyba bardzo różnie jest... ja karmiłam młodego 3 mce i chyba jak przestałam wróciła. A co do stringów itp. to coś w tym jest... ja zawsze chodziłam na depilację bikini woskiem ale po porodzie przez dłuższy czas wolałam żeby nikt mi tam nie gmerał Stringi też odwiesiłam na kołek Raczej takie bardziej tanga noszę...
Współczuję tego siedzenia... ja w weekend też mialam kryzys, M. mnie denerwował mega Bycie w ciąży wcale nie pomaga w empatii jak się okazuje. Ale ok, sobota była najgorsza, jakoś przeszło...
Sexy!!!
@Peugeotka36, @ani_anita, super że urodziny się udały! Ania jakieś zdjęcia?
Pięknie wyglądasz kochanaDobra, po dwóch dniach nieogarnięcia i bycia brzydalem w końcu doprowadziłam się do ładu i składu ufff było ciężko hehe a więc mogę wyjść do ludzi i na wizytę do lekarza a mały świruje.. chyba już czuję że idzie na podgląd
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3