reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dobra, po dwóch dniach nieogarnięcia i bycia brzydalem w końcu doprowadziłam się do ładu i składu :D ufff było ciężko hehe :) a więc mogę wyjść do ludzi i na wizytę do lekarza :) a mały świruje.. chyba już czuję że idzie na podgląd :D
1520862744-4a305212c430bba7-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Marika litości, weź mnie nie dołuj :D Ty to taka seksi laska, że szok [emoji16]

Ważyłam się teraz u położnej , bo czekam na wizytę. I ważę 65. Waga sprzed ciąży. I teraz idę na plus. Ale przez 4 tygodnie przytyłam 2.5kg :o a niby mało jem :o
Ha ja też tyle tyję w ciągu miesiąca :p To tak na pocieszenie :D

Aaa i kilka trików makijazowych :D nauczyłam się na studium kosmetycznym :D przydaje się w maskowaniu tego i owego :D

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]

Sexi gatki :D

Ale moja nie taka wielka jest :D
Może tak wygląda, chyba , że wy chcecie taka nie typowo torbę , tylko większą torebkę ?:p

Jak Ci się spodobają to zawsze :D

A ja nie widziałam zdjęcia i sukienki, chyba gdzieś przegapiłam. Ale jak wracam to te nie widzę :(
Klaudia spokojnie taka torba bedzie ok. A i tak jeszcze jedna potrzebna[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba bardzo różnie jest... ja karmiłam młodego 3 mce i chyba jak przestałam wróciła. A co do stringów itp. to coś w tym jest... ja zawsze chodziłam na depilację bikini woskiem ale po porodzie przez dłuższy czas wolałam żeby nikt mi tam nie gmerał :D Stringi też odwiesiłam na kołek :) Raczej takie bardziej tanga noszę...

Współczuję tego siedzenia... ja w weekend też mialam kryzys, M. mnie denerwował mega :confused2: Bycie w ciąży wcale nie pomaga w empatii jak się okazuje. Ale ok, sobota była najgorsza, jakoś przeszło...

Sexy!!! :D

@Peugeotka36, @ani_anita, super że urodziny się udały! Ania jakieś zdjęcia? :D
Na razie wyskakuje mi błąd przy wrzucaniu, spróbuję później z komputera.

No dobra, przyznam się. Wywaliłam wczoraj tort na podłogę. Jak w kreskowkach. Zjechał z patery, bo był na śliskiej podstawce i poleciał w cholerę. Dobrze, że dziecko małe i nie było mu przykro. A że sami swoi, to się pośmialiśmy, wsadzilismy swieczkę w to, co się dało odratować i tyle :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra, po dwóch dniach nieogarnięcia i bycia brzydalem w końcu doprowadziłam się do ładu i składu :D ufff było ciężko hehe :) a więc mogę wyjść do ludzi i na wizytę do lekarza :) a mały świruje.. chyba już czuję że idzie na podgląd :D
1520862744-4a305212c430bba7-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Pięknie wyglądasz kochana :)

reklama
Uwaga na niektórych oddziałach położne gonią za jakiekolwiek majtki. Nawet siatkowe. Nie wolno i już. Rana ma być jak.najczesciej wietrzona. Prawda jest taka że większość z Was będzie nacieta w różny sposób bądź pęknie samoistnie w różnym stopniu. I będą szwy. Wtedy większość bielizny drażni masakrycznie. Jako doula polecam podklady na łóżko, majtki siatkowe tylko wtedy kiedy jest potrzeba i wietrzenie w pozycji leżącej, nogi ugiete i dostęp swiezego powietrza. Do podmywania tantum rosa od razu lepiej mieć. I podmywac z butelki po wodzie z.dziubkiem. osuszyc recznikiem papierowym i wietrzyc wietrzyc. Podklady poporodowe absorgyn, hartmann, semi. Byle nie bella mama.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry