reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzien dobry!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

@kinga30 nie przejmuj sie dziwnymi komentarzami, dobrze ze masz wsparcie w swoim mężu:)

Ja bede kupować zwykle bawełniane "babciowe" majtki w dużym rozmiarze, zeby podkłady sie zmieściły, położna mi mówiła ze zamiast tych siateczkowych moge wlasnie takie zabrac.

@_agnieszka_ my tez planujemy kolejne dziecko;) i jestem w bardzo podobnej sytuacji, mnie tez kalendarz goni:p
Ja też takie majtki planuję kupić. Przy 1 kupiłam jakieś jednorazowe i były koszmarne. Chodziłam bez, jedynie jak goście byli i musiałam iść do pokoju spotkań (na oddział gości nie wpuszczają) to je zakładałam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie ja sie juz wczoraj zestresowalam, bo moja Emilka cos marnie dawala znaki. Dzis wcale nie jest lepiej[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Pogoda... Hania też coś senna...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Darka, wrzuciłabyś może info do,.. nie wiem, wyprawkowego wątku chyba? Na pewno taka informacja się przyda :)

...no i właśnie to Darka napisała, że z jej doświadczenia douli tamte są lepsze i tyle :) Ja też miałam bellę, ale myślę że jako doula ma dziewczyna na tyle doświadczenia, że można skorzystać ;)
No jak kto woli .Ja zawsze robie po swojemu :p

Kochany jest [emoji16] a przez to umilowanie do kaczuszki bujaczka to sobie pomyślałam, że i do dziecka malutkiego fajnie tak mówić "kaczuszko" lub "kaczorku" [emoji16] powodzenia na dzisiejszej już wizycie [emoji16] i oby pleeeec było widać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja do mojego syna jakoś na początku powiedziałam "Orzeszku" i tak się przyjęło, że przez chyba 2 lata nikt na niego nie mówił inaczej. Nawet dalsi znajomi pytali "jak ten wasz orzeszek ma na imię" ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha dokładnie :D:D:D

Nooooo, ja już też siedzę jakna szpilkach:)
Za dwie godziny się zbieram [emoji14]
A to tylko ja zostałam nie znająca płci ?

Fajny pomysł :D

Super, że już lepiej. Wietrz jak najwięcej :) trzymam kciuki za wizytę :*

Będzie raczej na 1 i zostanie albo na tydzien/dwa/trzy tygodnie :D wiec może się okazać, że się zalapie. Ale spróbuję go wygonić z kraju na 21 :D hahaha
Jeszcze ja ale jutro może wkoncu się dowiem [emoji1]

3jgxskjo51j6485i.png

reklama
No jak kto woli .Ja zawsze robie po swojemu :p
Ja myślałam że to forum jest też po to by dawać sobie wskazówki, dzielić się doświadczeniami itp. Nikt Ci nie narzuca co masz robić ale Twoje komentarze lekko nieprzyjemne są. Nie musisz korzystać z mojej wiedzy i doświadczenia ale kultura nakazuje jej poszanowanie a nie emotikony z wywalonym językiem.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry