reklama
Ja też takie majtki planuję kupić. Przy 1 kupiłam jakieś jednorazowe i były koszmarne. Chodziłam bez, jedynie jak goście byli i musiałam iść do pokoju spotkań (na oddział gości nie wpuszczają) to je zakładałam.Dzien dobry!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
@kinga30 nie przejmuj sie dziwnymi komentarzami, dobrze ze masz wsparcie w swoim mężu
Ja bede kupować zwykle bawełniane "babciowe" majtki w dużym rozmiarze, zeby podkłady sie zmieściły, położna mi mówiła ze zamiast tych siateczkowych moge wlasnie takie zabrac.
@_agnieszka_ my tez planujemy kolejne dziecko i jestem w bardzo podobnej sytuacji, mnie tez kalendarz goni
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pogoda... Hania też coś senna...No wlasnie ja sie juz wczoraj zestresowalam, bo moja Emilka cos marnie dawala znaki. Dzis wcale nie jest lepiej[emoji53]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
No jak kto woli .Ja zawsze robie po swojemuDarka, wrzuciłabyś może info do,.. nie wiem, wyprawkowego wątku chyba? Na pewno taka informacja się przyda
...no i właśnie to Darka napisała, że z jej doświadczenia douli tamte są lepsze i tyle Ja też miałam bellę, ale myślę że jako doula ma dziewczyna na tyle doświadczenia, że można skorzystać
Ja do mojego syna jakoś na początku powiedziałam "Orzeszku" i tak się przyjęło, że przez chyba 2 lata nikt na niego nie mówił inaczej. Nawet dalsi znajomi pytali "jak ten wasz orzeszek ma na imię"Kochany jest [emoji16] a przez to umilowanie do kaczuszki bujaczka to sobie pomyślałam, że i do dziecka malutkiego fajnie tak mówić "kaczuszko" lub "kaczorku" [emoji16] powodzenia na dzisiejszej już wizycie [emoji16] i oby pleeeec było widać [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
zaczarowanaKicia
Jeszcze ja ale jutro może wkoncu się dowiem [emoji1]Hahaha dokładnie
Nooooo, ja już też siedzę jakna szpilkach
Za dwie godziny się zbieram [emoji14]
A to tylko ja zostałam nie znająca płci ?
Fajny pomysł
Super, że już lepiej. Wietrz jak najwięcej trzymam kciuki za wizytę :*
Będzie raczej na 1 i zostanie albo na tydzien/dwa/trzy tygodnie wiec może się okazać, że się zalapie. Ale spróbuję go wygonić z kraju na 21 hahaha
niemamco
Już po wizycie. Wszystko dobrze,z wymiarów kość udową 20+5 a glowka 20+4 a jestem dzisiaj 21+5 czyli tak jak powinno byc. Waga 520g. No i potwierdzona 100 procentowa dziewczynka
Super!! Gratuluje zdrowej córeczki
reklama
Ja myślałam że to forum jest też po to by dawać sobie wskazówki, dzielić się doświadczeniami itp. Nikt Ci nie narzuca co masz robić ale Twoje komentarze lekko nieprzyjemne są. Nie musisz korzystać z mojej wiedzy i doświadczenia ale kultura nakazuje jej poszanowanie a nie emotikony z wywalonym językiem.No jak kto woli .Ja zawsze robie po swojemu
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: