reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moim zdaniem jesteś...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dzięki :* jak przyjdzie kiecka to się ogarnę i zrobię fotkę w całej okazałości :p Wtedy będziecie mogły ocenić :p

reklama
U mnie wiedzieli, i wszyscy pomagali i nadal pomagaja. Ale moja mama twierdziła, że to głupota, że 3 raz zaszłam w ciążę i to jeszcze po 2 cc i miałam wrażenie, że czekala, że jednak na początku pójdzie i będzie po wszystkim:( ale nie poszło dzieciatko rośnie i widze, że już teraz powoli oswoiła się z tą myślą. Ale i tak czasami jak narzekam, że coś boli to stwierdzi, że mam nic nie mówić bo to na własne zyczenie. Albo sie jeszcze nie cieszyć bo jeszcze trochę do końca a nie ma co się cieszyc na zapas:/

Ohhh rany wspolczuje takich slow :/

Przeciez kobiety po 2cc sn rodza to ze cc to nic
Mi wszyscy kibicuja mimo ze 12 mscy P.O. cc I niedlugo porod

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, witam po weekendzie. W sobotę mieliśmy pierwsze urodziny syna. Udały się super, chociaż nie bez zamieszania... W moim bloku na dłużej popsuła się winda i musiałam przenieść imprezę do babci, bo starsze pokolenie nie dało by rady wejść na 3 piętro.
No więc impreza u babci, gotował tato, a ja i tak o 18 już byłam bez sił :D w domu chyba już po sprzątaniu miałabym dość, więc dobrze wyszło tą windą.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

My tez wczoraj wszy poszlo z planem na szczescie i koncze ost kawalek tortu [emoji23][emoji23]podziele sie z wami kazdej po lyzce?
1520861617-30d80ec86430a892-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry