reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Faceci....
Ja wypiłam cacao z kawą, i trochę postawiło mnie na nogi :)
Siedzę przy maszynie, ale Hania dzisiaj też wyjątkowo senna jakoś... Mam nadzieję, że później się obudzi, żeby mamusi nie stresować ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wlasnie ja sie juz wczoraj zestresowalam, bo moja Emilka cos marnie dawala znaki. Dzis wcale nie jest lepiej[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam dziewczyny kciuki za wizyty i czekam na dobre wieści[emoji8][emoji8] my czekamy na wizytę do środy[emoji4] już tak blisko [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Ufff już myślałam że pół lata w tym przechodzę :D a kiedy wraca miesiączka po porodzie??

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Roznie to bywa, nie da sie przewidziec. Ja w ogole nie wiem kiedy bym miala, bo zataz po pologu zaczelam brac tabletki[emoji6]

No wlasnie ja sie juz wczoraj zestresowalam, bo moja Emilka cos marnie dawala znaki. Dzis wcale nie jest lepiej[emoji53]

U mnie też Stas miewa mniej aktywne dni. Też się wtedy martwię i czekam. Jak dotąd zawsze pocieszal matkę i w końcu się uaktywnia :)

Buuuu wielkie gacie :D nie ma to jak cudowne piękne macierzyństwo :D no nic jakoś dam radę przeskoczyć z majtek ala paski w tyłku w wielkie gaciochy :D

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Sexi gatki :D
Uff to nie będę sama :D
Ale moja nie taka wielka jest :D
Może tak wygląda, chyba , że wy chcecie taka nie typowo torbę , tylko większą torebkę ?:p
Trochę tak [emoji14] będę się czuła co najmniej tak jakbym pod sukienką miała spodenki :D jak długo takie majtki się nosi??

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Jak Ci się spodobają to zawsze :D
Sliczny I sukienka!![emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja nie widziałam zdjęcia i sukienki, chyba gdzieś przegapiłam. Ale jak wracam to te nie widzę :(

Ufff już myślałam że pół lata w tym przechodzę :D a kiedy wraca miesiączka po porodzie??

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]

To chyba bardzo różnie jest... ja karmiłam młodego 3 mce i chyba jak przestałam wróciła. A co do stringów itp. to coś w tym jest... ja zawsze chodziłam na depilację bikini woskiem ale po porodzie przez dłuższy czas wolałam żeby nikt mi tam nie gmerał :D Stringi też odwiesiłam na kołek :) Raczej takie bardziej tanga noszę...

No dzis strasznie ponuro i mokro. To pewnie przez to. Poza tym meczy mnie juz drugi tydzien siedzenie z mloda w domu. A jeszcze do tego M nic nie ulatwia[emoji53]

Współczuję tego siedzenia... ja w weekend też mialam kryzys, M. mnie denerwował mega :confused2: Bycie w ciąży wcale nie pomaga w empatii jak się okazuje. Ale ok, sobota była najgorsza, jakoś przeszło...

No to I ja [emoji23]
1520860344-9292d7c3ead329d2-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sexy!!! :D

@Peugeotka36, @ani_anita, super że urodziny się udały! Ania jakieś zdjęcia? :D

reklama
Do góry