reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Faceci....
Ja wypiłam cacao z kawą, i trochę postawiło mnie na nogi :)
Siedzę przy maszynie, ale Hania dzisiaj też wyjątkowo senna jakoś... Mam nadzieję, że później się obudzi, żeby mamusi nie stresować ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wlasnie ja sie juz wczoraj zestresowalam, bo moja Emilka cos marnie dawala znaki. Dzis wcale nie jest lepiej[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam dziewczyny kciuki za wizyty i czekam na dobre wieści[emoji8][emoji8] my czekamy na wizytę do środy[emoji4] już tak blisko [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Ufff już myślałam że pół lata w tym przechodzę :D a kiedy wraca miesiączka po porodzie??

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Roznie to bywa, nie da sie przewidziec. Ja w ogole nie wiem kiedy bym miala, bo zataz po pologu zaczelam brac tabletki[emoji6]

No wlasnie ja sie juz wczoraj zestresowalam, bo moja Emilka cos marnie dawala znaki. Dzis wcale nie jest lepiej[emoji53]

U mnie też Stas miewa mniej aktywne dni. Też się wtedy martwię i czekam. Jak dotąd zawsze pocieszal matkę i w końcu się uaktywnia :)

Buuuu wielkie gacie :D nie ma to jak cudowne piękne macierzyństwo :D no nic jakoś dam radę przeskoczyć z majtek ala paski w tyłku w wielkie gaciochy :D

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Sexi gatki :D
Uff to nie będę sama :D
Ale moja nie taka wielka jest :D
Może tak wygląda, chyba , że wy chcecie taka nie typowo torbę , tylko większą torebkę ?:p
Trochę tak [emoji14] będę się czuła co najmniej tak jakbym pod sukienką miała spodenki :D jak długo takie majtki się nosi??

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Jak Ci się spodobają to zawsze :D
Sliczny I sukienka!![emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja nie widziałam zdjęcia i sukienki, chyba gdzieś przegapiłam. Ale jak wracam to te nie widzę :(

Ufff już myślałam że pół lata w tym przechodzę :D a kiedy wraca miesiączka po porodzie??

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]

To chyba bardzo różnie jest... ja karmiłam młodego 3 mce i chyba jak przestałam wróciła. A co do stringów itp. to coś w tym jest... ja zawsze chodziłam na depilację bikini woskiem ale po porodzie przez dłuższy czas wolałam żeby nikt mi tam nie gmerał :D Stringi też odwiesiłam na kołek :) Raczej takie bardziej tanga noszę...

No dzis strasznie ponuro i mokro. To pewnie przez to. Poza tym meczy mnie juz drugi tydzien siedzenie z mloda w domu. A jeszcze do tego M nic nie ulatwia[emoji53]

Współczuję tego siedzenia... ja w weekend też mialam kryzys, M. mnie denerwował mega :confused2: Bycie w ciąży wcale nie pomaga w empatii jak się okazuje. Ale ok, sobota była najgorsza, jakoś przeszło...

No to I ja [emoji23]
1520860344-9292d7c3ead329d2-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sexy!!! :D

@Peugeotka36, @ani_anita, super że urodziny się udały! Ania jakieś zdjęcia? :D

reklama
Do góry