reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jak jest nacinane krocze to koniecznie muszą być siateczkowe ja niestety miałam, rana wtedy szybciej się goi jak jest większy dostęp powietrza, tym bardziej jak będzie lato a nie daj boze znów to mieć, nie wyobrażam się kisic w zwykłych majtkach
No dokladnie. Ja tez mialam naciecie i disc dlugo jeszcze w domu chodzilam w siatkowych.
A nawet jak naciecia nie ma to jednak nie jest zwykly okres, wszystko w srodku jest naruszone i moim zdaniem wietrzenie wskazane.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Już o tym myślałam, ale niestety za granicą nie jest to taka łatwa sprawa, jedyne nad czym myślałam to ewentualnie taki przez Internet:*

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale zle sie czujesz psychicznie ze wzgl na stres o dziecko czy co jezcze? Kochana przybywam do Krefeld

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ufff już myślałam że pół lata w tym przechodzę :D a kiedy wraca miesiączka po porodzie??

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi po miesiącu wrócila

Buuuu wielkie gacie :D nie ma to jak cudowne piękne macierzyństwo :D no nic jakoś dam radę przeskoczyć z majtek ala paski w tyłku w wielkie gaciochy :D

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Myślę, że te kilka dni po porodzie na sam widok stringów będzie cię boleć pewna cześć ciała ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny, witam po weekendzie. W sobotę mieliśmy pierwsze urodziny syna. Udały się super, chociaż nie bez zamieszania... W moim bloku na dłużej popsuła się winda i musiałam przenieść imprezę do babci, bo starsze pokolenie nie dało by rady wejść na 3 piętro.
No więc impreza u babci, gotował tato, a ja i tak o 18 już byłam bez sił :D w domu chyba już po sprzątaniu miałabym dość, więc dobrze wyszło tą windą.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No dzis strasznie ponuro i mokro. To pewnie przez to. Poza tym meczy mnie juz drugi tydzien siedzenie z mloda w domu. A jeszcze do tego M nic nie ulatwia[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Faceci....
Ja wypiłam cacao z kawą, i trochę postawiło mnie na nogi :)
Siedzę przy maszynie, ale Hania dzisiaj też wyjątkowo senna jakoś... Mam nadzieję, że później się obudzi, żeby mamusi nie stresować ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry