reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zjedz coś lekkiego, żeby dzieć nie spał na badaniu [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kupiłam Kinder bueno i idę pomału :p trzymajcie kciuki :)
Weź ze sobą coś słodkiego żeby małego obudzić w razie potrzeby :D
Mam, mam :p ale nie wiem czy przełknę :p

reklama
Część dziewczyny.
Nigdy Was nie nadrobię, więc tylko z informacją przyszłam, że jestem po USG. (następne 11.04).
Więc tak jest 20t3d, 340g, 140/min, szyjka 40mm.
No i SYN :)
Ale mam się zgłaszać na mierzenie szyjki, bo nie wiadomo co było powodem mojego przedwczesnego porodu, więc będziemy kontrolować.
Gratuluje zdrowego sybka[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Może przez pogodę? Ciśnienie skacze, itd, ja też jakoś czuję się zmęczona i senna....

0d1yrjjgtd95fou3.png
No dzis strasznie ponuro i mokro. To pewnie przez to. Poza tym meczy mnie juz drugi tydzien siedzenie z mloda w domu. A jeszcze do tego M nic nie ulatwia[emoji53]

Matczyna logika :D Pewnie też będziemy podobne ;)
Rozumiem Twoją córcię, ja też KOCHAM ruskie pierogi. Zresztą moje dziecko również, to rodzinne :tak:
...a jak córcia się czuje?

Też masz szansę, jak będzie Ci się wszystko rozchodziło, skracało albo uwierało :D To nie tylko kwestia wagi ;)

Wiem że mój mnie ewentualnie zasypie makaronem :D :D Ale tak serio, to co będziecie mroziły? Pierogi można, wiadomo. Ja np. mam często mrożony sos do bolognese, zupy- ale zupa to na lipiec słaba opcja. Co jeszcze obiadowego?
Pamiętam jak po porodzie Franka, w maju, jego tata przywoził mi młode warzywa gotowane na parze- bo miałam straszną ochotę- a on jadł moje szpitalne jedzenie i mu smakowało :-D

Dzisiaj lobbuję za pleśniakiem..! :D A od pleśniawek trzymajmy się z daleka :D
Mloda niezmiennie czuje sie swietnie i wogole nie widac, ze jest chora. Tylko ciagle kaszle. Chyba jutro pojde zbow zeby ja osluchac.

reklama
Do góry