reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A wiesz , że tak sobie siedzę i z tego stresu to ja chyba nie chce wiedzieć jaka płeć :D albo głupieje z nerwów :D haha

Dzisiaj torbę, całe szczęście , że poszłam bo mialam się wstrzymać z kupnem. A tu ostatnia. Udało mi się :) a fajna , bo widać ,że wytrzymała , sztywna i na kółkach :)

Zaraz zacznę notować :)

Troszkę :D
Pokaż torbę :D No coś Ty, nie ma powodu do stresu, wszystko będzie oki :) Koniecznie pytaj o płeć :D bo ja nie wytrzymam tej niepewności :D

Jutro mają wysłać sukienkę :)

reklama
Mój też zjada moje szpitalne jedzenie ;)

Czerwiec/lipiec to pewnie coś lekkiego, fasolka szparagowa, kalafior, brokuł, może jakieś sałatki. O bakłażan. Lekka zupa też fajnie. O młode ziemniaki jeszcze... :)
Już się nie mogę doczekać tych warzyw mmmm :) młode kartofle z koperkiem i maślanką :D jadłabymmmm

Matczyna logika :D Pewnie też będziemy podobne ;)
Rozumiem Twoją córcię, ja też KOCHAM ruskie pierogi. Zresztą moje dziecko również, to rodzinne :tak:
...a jak córcia się czuje?

Też masz szansę, jak będzie Ci się wszystko rozchodziło, skracało albo uwierało :D To nie tylko kwestia wagi ;)

Wiem że mój mnie ewentualnie zasypie makaronem :D :D Ale tak serio, to co będziecie mroziły? Pierogi można, wiadomo. Ja np. mam często mrożony sos do bolognese, zupy- ale zupa to na lipiec słaba opcja. Co jeszcze obiadowego?
Pamiętam jak po porodzie Franka, w maju, jego tata przywoził mi młode warzywa gotowane na parze- bo miałam straszną ochotę- a on jadł moje szpitalne jedzenie i mu smakowało :-D

Dzisiaj lobbuję za pleśniakiem..! :D A od pleśniawek trzymajmy się z daleka :D
Jednak będzie brownie - nie mam bananów, ciecierzyca w pawlaczu, w sumie mrożone śliwki by się reż przydały, a do sklepu dzisiaj nie pójdę...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mój też zjada moje szpitalne jedzenie ;)

Czerwiec/lipiec to pewnie coś lekkiego, fasolka szparagowa, kalafior, brokuł, może jakieś sałatki. O bakłażan. Lekka zupa też fajnie. O młode ziemniaki jeszcze... :)
ooooo <3 Młode ziemniaczki z koperkiem, brokuł polany sosem czosnkowym, zupka kalafiorowa, a fasolkę to nawet samą bez niczego mogę wcinac garściami :D

Witam, nie było mnie przez weekend i nie ma szans, by Was nadrobić. Ponad 100 stron :(
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Weekend spędzaliśmy u rodziców, całymi dniami byliśmy na podwórku, chłopcy się wybiegali i wyszaleli z kuzynami. Później jeszcze urodziny siostrzeńca i kompletny brak czasu na forum...

W piątek miałam połówkowe i wszystko dobrze :) maluszek waży już ok 460, tylko lekarz sie wyglądał i podał płeć i nici z niespodzianki....

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Pokaż torbę :D No coś Ty, nie ma powodu do stresu, wszystko będzie oki :) Koniecznie pytaj o płeć :D bo ja nie wytrzymam tej niepewności :D

Jutro mają wysłać sukienkę :)

Spytam :p
Może się pokaże maluszek :)
IMG_20180312_131319_1024x768_800x600_800x600-1.jpg
na żywo wygląda dużo lepiej :p

To koniecznie się pochwal zdjęciem jak przyjdzie :) mam nadzieję , że będzie pasowała :) jak nie, to masz trochę jeszcze czasu :)

Załączniki

• IMG_20180312_131319_1024x768_800x600_800x600-1.jpg
    IMG_20180312_131319_1024x768_800x600_800x600-1.jpg
    163,4 KB · Wyświetleń: 187
Witam, nie było mnie przez weekend i nie ma szans, by Was nadrobić. Ponad 100 stron :(
Weekend spędzaliśmy u rodziców, całymi dniami byliśmy na podwórku, chłopcy się wybiegali i wyszaleli z kuzynami. Później jeszcze urodziny siostrzeńca i kompletny brak czasu na forum...

W piątek miałam połówkowe i wszystko dobrze :) maluszek waży już ok 460, tylko lekarz sie wyglądał i podał płeć i nici z niespodzianki....

Gratulacje :) No i co będzie? :D Bo już jestem ciekawa :)

Super, że wszystko dobrze [emoji106]
A skoro znasz płeć, to może i nam napiszesz? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry