reklama
G
gosc12
Gość
Ooooo o tym zapomniałamMożesz zapytać gdzie masz łożyskoz przodu czy z tylu
![]()
olaaa7
Fanka BB :)
Ooo ja Cię
Margana
Ola ja poprzednio mialam jedno i wielorazowe i te wiolorazowe byly o wiele lepsze. Kilka par wystarczy. Mi sie np nie zdarzylo zeby sie pobrudzily.Dziewczyny a jeśli chodzi o majtki poporodowe to wszędzie jest napisane, że mają być jednorazowe ale jak szukam np na allegro to wszystko jest wielorazowe i teraz nie wiem czy np takie mogą być?
Link do: CANPOL MAJTKI POPORODOWE WIELORAZOWE SIATECZKOWE
Ile sztuk takich majtek najlepiej mieć?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Oj dziękuję [emoji8] Kilka osób mi to mówiło chyba przez to że nie miałam też żadnych dolegliwości@Dorotae wiadomości na pewno będą dobreurodzinowy prezent i nic innego nie da tyle szczęścia jak zdrowy maluszek
@olaaa7 śliczny brzuszekogólnie masz predyspozycje chyba żeby chodzić w ciąży
szczuplutka i zgrabny brzuszek
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jola92
My planujemy mrozić pierogi, sosy do makaronów, leczo i może gołąbki. Aaaa i moja mama mi na studiach mroziła takie małe kotleciki w sosie. Musze ją dopytać o przepisWiem że mój mnie ewentualnie zasypie makaronem![]()
Ale tak serio, to co będziecie mroziły? Pierogi można, wiadomo. Ja np. mam często mrożony sos do bolognese, zupy- ale zupa to na lipiec słaba opcja. Co jeszcze obiadowego?
Pamiętam jak po porodzie Franka, w maju, jego tata przywoził mi młode warzywa gotowane na parze- bo miałam straszną ochotę- a on jadł moje szpitalne jedzenie i mu smakowało![]()
Margana
Ale w tych siatkowych majtkach chodzi o to, ze jest wiekszy dostep powietrza, a jednoczesnie dobrze trzymaja podklady piporodowe.Dzien dobry!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
@kinga30 nie przejmuj sie dziwnymi komentarzami, dobrze ze masz wsparcie w swoim mężu
Ja bede kupować zwykle bawełniane "babciowe" majtki w dużym rozmiarze, zeby podkłady sie zmieściły, położna mi mówiła ze zamiast tych siateczkowych moge wlasnie takie zabrac.
@_agnieszka_ my tez planujemy kolejne dzieckoi jestem w bardzo podobnej sytuacji, mnie tez kalendarz goni
![]()
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gosc12
Gość
A wiesz , że tak sobie siedzę i z tego stresu to ja chyba nie chce wiedzieć jaka płećNo najważniejsze to płećnie zapomnij zapytać
No z tym ślubem to może też jest inaczej bo to jednak tylko cywilny a przyjęcie to na garstkę osób, więc też jest łatwiejPoza tym my nie wybrzydzamy zbytnio, przy pierwszym ślubie jest chyba inaczej, jeszcze tym bardziej jak jest kościelny. Wszystko chce się żeby było och i ach. Teraz oboje nie czujemy takiej potrzeby, najważniejsze to uczucie między nami a nie cała otoczka
![]()
Dzisiaj torbę, całe szczęście , że poszłam bo mialam się wstrzymać z kupnem. A tu ostatnia. Udało mi sięJa jestem i nigdzie nie uciekam do 15A Ty byłaś na zakupach? Kupiłaś coś?
Zaraz zacznę notowaćKlaudia, właśnie chciałam CI wcześniej napisać żebyś wszystkie pytania na spokojnie spisała, bo to zawsze umyka... i mi umknęło![]()
TroszkęOoo ja Cięsuper jest
Widać, że się nudzisz
![]()
reklama
Podziel się: