reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam, nie było mnie przez weekend i nie ma szans, by Was nadrobić. Ponad 100 stron :(
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Weekend spędzaliśmy u rodziców, całymi dniami byliśmy na podwórku, chłopcy się wybiegali i wyszaleli z kuzynami. Później jeszcze urodziny siostrzeńca i kompletny brak czasu na forum...

W piątek miałam połówkowe i wszystko dobrze :) maluszek waży już ok 460, tylko lekarz sie wyglądał i podał płeć i nici z niespodzianki....

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
I co będzie dziewczynka czy chłopiec? :)

reklama
Chcieliście czekać do porodu ?:)
A nam się wygadasz ? Czy za bardzo zła na lekarza ?:p

Nie jest taka duza, może tak wygląda :) właśnie jest taka w sam raz [emoji14]

Ja też :D a nie wiem czy jeść, bo już byłam dwa razy w łazience ( a miałam dwa dni bóle brzucha i zaparcia :D ) a jak nie zjem to będzie mi burczało w brzuchu :o
Zjedz coś lekkiego, żeby dzieć nie spał na badaniu [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A właśnie bo miałam pytać i wyleciało mi z głowy, jak to jest z L4, wizytę będę miała prawdopodobnie 26 kwietnia tj. w czwartek i l4 lekarz wypisuje wtedy od 27go czy np może od poniedziałku 30 kwietnia?
Moze wypisac tylko jeden dzien do przodu.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Heja! W weekend udalo Nam sie wyjechać :) Ale co się naklęliśmy po drodze, miałam ochotę podpalać Nasze auto ewentualnie pożyczyć od kogoś czołg i przejechac Nim po naszym autku. Nasza frustacja osiągneła apogeum bo Ł stwierdził, że on nawet nie czeka na nowe auto tylko od razu w rodzinnej miejscowości odda je na złom(do czasu nowego samochodu jeżdzilibysmy autem rodziców bo mają nadmiar :D). Ja cała w skowronkach, aż planowałam że wezmę ze sobą picollo i będę je piła z gwinta w momencie gdy bedziemy sie żegnac z Vectrą raz na zawsze. A tu dupa. Jak dojechalismy na miejsce Ł stwierdził, że w sumie to ona nie taka zła i że ma sentyment wiec chce nim jezdzić i jeździć dopóki nie odbierzemy nowego auta. Eh
Co szafy... Mamy w sypialni szafę 5 drzwiową, długa na 2,5 metra, wysoka na 3. I Ja zajmuję 3 segmenty, a Ł dwa :D I juz sie nie mieszczę. Uwielbiam kupowac ubrania, niektórych nawet niegdy nie założe bo stwierdzam że do niczego nie pasują, albo giną gdzieś w czelusciach szafy i o nich zapominam. Z resztą ja w codziennym życiu częsciej w mundurze chodziłam niz w prywatnych ubraniach. Teraz wiadomo, że sie to zmieniło ale i tak nie wykorzystuję wszystkich zasobów szafy. Dlatego dziś wykonam dobry uczynek :) Przejrzę szafę, popakuję ciuchy które juz mi się nie podobają, których nigdy nie miałam na sobie i w których nie chodzę, a Ł jutro po pracy odwiezie je do domu samotnej matki :)
Całą niedzielę spędziliśmy Nas morzem :) Było cudownie ciepło, bez wiatru, dużo ludzi morsów kończących powoli sezon. Jadłam pysznego gofra z jagodami i bitą śmietaną. I teraz taki kolor mają moje spodnie...Muszę kupić sobie śliniak :D
Jutro spotykam się z przyjaciólkami, a potem smigam do Ardkadii bo duże zakupy odzieżowe, ciążowe, wiosennne :) Bo na wiosne i lato nie będe miała w czym chodzić.
@SzczęśliwaCiężarna fejsik mi podpowiada ze Ty dziś obchodzisz kolejne 17-ste urodziny, Sto lat! :)
Fajnie, ze mimo wszystko weekend udany!
My tez sie meczymy z naszym autkiem, ale nawet nie mamy co myslec o innym. Nawet ba naprawe tego nie ma i tak jezdzimy takim niepewnym[emoji53]

reklama
Dzień dobry, spałam całą noc przy otwartym oknie żeby mieć ciągle świeże powietrze.. I jak na razie ok.. Głowa nie boli.. Ale jak ciężko. Bólem usnąć... Ufff ale w końcu się udało :) wizyta dopiero na 16 więc na spokojnie :)

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dobrze, ze bol przeszedl! Powodzenia na wizycie!

Do góry