olaaa7
Fanka BB :)
Haha dzięki kochana jesteśI jak sobie z tym radzisz ?
Zrobię to dla Ciebiepo 20 dniach i tak pewnie zacznie mi działać na nerwy a Ślub raz w życiu
haha
![]()
Jutro będą obrączki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha dzięki kochana jesteśI jak sobie z tym radzisz ?
Zrobię to dla Ciebiepo 20 dniach i tak pewnie zacznie mi działać na nerwy a Ślub raz w życiu
haha
![]()
Jak dopytujesz o różne rzeczy to musi dłużej badać [emoji16] bo musi sprawdzić dodatkowo to o co pytasz a jeszcze jak się upomnisz o to by zbadał szyjke dopochwowo to tym bardziej [emoji16] a co do skóry na ręce samo teraz przeszło gdy smarowalam brzuch palnersem i zrobiło się cieplejI jak sobie z tym radzisz ?
Zrobię to dla Ciebiepo 20 dniach i tak pewnie zacznie mi działać na nerwy a Ślub raz w życiu [emoji14] haha
Wolałabym spędzić je na świeżym powietrzu , grill, ognisko , jechać gdzieś na piknik itp a zimą ? Dom, lub restauracja![]()
Też muszę zacząc. Ale w 16tc mija wizyta trwała 5minut a USG tylko tyle , żeby sprawdzić czy serduszko bije. I byłam zla, bo K pierwszy raz udało się być na wizycie i zobaczył dziecko może z minutę. :/ Dobrze, że na polowkowym w piątek będzieto się napatrzymy oboje w końcu
![]()
Świetny prezent na urodzinyU mnie jutro wizyta i urodziny jednocześnie. Marzę o dobrych wiadomościach od lekarza i to by było na tyle![]()
Świetnie jest, ja też korzystam i siedzę na balkonieNo tyle, że nie dostałam ani jednej wiadomości że któryś z tych prezentów został wysłany buuu, no nic najwyżej przesunę święta na środę
No żebyś wiedziała, że z nudów, masakraJa chcę już na l4 przynajmniej jeść z nudów nie będę
Oczywiście długo nie trzeba było czekać i poszłam do sklepikuPowinni pozamykać wszystkie sklepy wokół
Ale jak pięknie na dworze [emoji173] wyszło słoneczko i grzeje cudnie, aż wracać mi się nie chciało
Mogłabym resztę dniówki spędzić na dworze.
SuperDziewczyny machnęłam sobie w kibelku pracowym fotkę brzuszka na szybkoPowiem Wam, że w ciuchach wygląda już na bardziej ciążowy i jest bardziej okrągły bo w majtkach to taki szpiczasty.
Zobacz załącznik 842293
Jak pisałaś na początku , że planujecie ślub tak szybko to byłam pełna podziwu i zastanawialam się , jak wy Się wyrobicie. Z salą, obrączkami, zaproszeniami , itp itp itp. ale z tego co widzę to idzie wam to szybciutkoHaha dzięki kochana jesteśNo w moim przypadku to dwa razy w życiu i więcej nie planuję
[emoji16]
Jutro będą obrączkiwięc chociaż tyle
![]()
Dzisiaj będę miała takie dokładne USG, jak czegoś mi nie powie to go będę ciągnęła za językJak dopytujesz o różne rzeczy to musi dłużej badać [emoji16] bo musi sprawdzić dodatkowo to o co pytasz a jeszcze jak się upomnisz o to by zbadał szyjke dopochwowo to tym bardziej [emoji16] a co do skóry na ręce samo teraz przeszło gdy smarowalam brzuch palnersem i zrobiło się cieplej
![]()
Możesz zapytać gdzie masz łożyskoŚwietny prezent na urodzinyna pewno będzie wszystko dobrze , trzymam kciuki
Świetnie jest, ja też korzystam i siedzę na balkoniea co do jedzenia to ja bym się nie ograniczała, skoro czujesz potrzebę to na zdrowie
Superładnie wyglądacie
Jak pisałaś na początku , że planujecie ślub tak szybko to byłam pełna podziwu i zastanawialam się , jak wy Się wyrobicie. Z salą, obrączkami, zaproszeniami , itp itp itp. ale z tego co widzę to idzie wam to szybciutkoi super , że bez żadnych komplikacji
Dzisiaj będę miała takie dokładne USG, jak czegoś mi nie powie to go będę ciągnęła za językmuszę pamiętać , o wadze, szyjce , nie wiem co jeszcze
![]()
O jejku, to strasznie przykre[emoji20] Ale wiem jak to jest. Moja mama co prawda cieszy sie z drugiej wnuczki, ale ciagle mnie denerwuje roznymi tekstami, a potem mowi, ze mam sie nie denerwowac, bo to dzidzi szkodzi[emoji53]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba , że się ma mały brzuszek to chyba nie ?![]()
Mój Ł zapowiedział, że od maja będzie gotowal i mroził pod moim nadzorem, żebyśmy nie głodowali po porodzieZakładam, ze pierwszych parę dni będzie porażką organizacyjno-logistyczną wiec chcemy miec parę obiadów w zamrażarce, żeby się obiadami nie martwić gdy będe panikowała "ale że jak ja mam je wykąpac?" Ma zamiar mi do szpitala przywozić domowe obiadki
![]()
Pleśniak to takie fajne ciasto, które z góry wygląda jak pleśń, tzn takie placki fajne
Ale ciasto pyszne, polecam bardzo
Mam właśnie dylemat, czy piec brownie z fasoli czy pleśniaka
![]()
No najważniejsze to płećŚwietny prezent na urodzinyna pewno będzie wszystko dobrze , trzymam kciuki
Świetnie jest, ja też korzystam i siedzę na balkoniea co do jedzenia to ja bym się nie ograniczała, skoro czujesz potrzebę to na zdrowie
Superładnie wyglądacie
Jak pisałaś na początku , że planujecie ślub tak szybko to byłam pełna podziwu i zastanawialam się , jak wy Się wyrobicie. Z salą, obrączkami, zaproszeniami , itp itp itp. ale z tego co widzę to idzie wam to szybciutkoi super , że bez żadnych komplikacji
Dzisiaj będę miała takie dokładne USG, jak czegoś mi nie powie to go będę ciągnęła za językmuszę pamiętać , o wadze, szyjce , nie wiem co jeszcze
![]()
Ja jestem i nigdzie nie uciekam do 15Gdzie pouciekalysciedotrzymajcie mi towarzystwa jeszcze z godzinkę
![]()
Gdzie pouciekalysciedotrzymajcie mi towarzystwa jeszcze z godzinkę
![]()
Kiedys byly ksiazeczki. Teraz nie trzeba nic bo jest system komputerowy[emoji5]Byliśmy na nim z M w dniu premiery, bardzo fajny i ciągle coś się działo
Czytam sobie o tym co zabrać do szpitala i mam pytanie, jaki dowód ubezpieczenia mam mieć ze sobą?