reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie wiedzieli, i wszyscy pomagali i nadal pomagaja. Ale moja mama twierdziła, że to głupota, że 3 raz zaszłam w ciążę i to jeszcze po 2 cc i miałam wrażenie, że czekala, że jednak na początku pójdzie i będzie po wszystkim:( ale nie poszło dzieciatko rośnie i widze, że już teraz powoli oswoiła się z tą myślą. Ale i tak czasami jak narzekam, że coś boli to stwierdzi, że mam nic nie mówić bo to na własne zyczenie. Albo sie jeszcze nie cieszyć bo jeszcze trochę do końca a nie ma co się cieszyc na zapas:/
O jejku, to strasznie przykre[emoji20] Ale wiem jak to jest. Moja mama co prawda cieszy sie z drugiej wnuczki, ale ciagle mnie denerwuje roznymi tekstami, a potem mowi, ze mam sie nie denerwowac, bo to dzidzi szkodzi[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boszze weźcie coś ze mną zróbcie, dopiero po 10 a ja już zeżarłam praktycznie wszystko co ze sobą do pracy zabrałam :D masakra, non stop bym jadła :p
Z nudów :D smacznego :*
Pod koniec ciąży też chodzi się jak kaczka ;D
Chyba , że się ma mały brzuszek to chyba nie ?:p
Oj pewnie się zdziwisz bo teraz rosną jak na drożdżach [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja nawet w 16tc się nie dowiedziałam ile waży, więc dzisiaj usłyszę pierwsza wagę od poczęcia :D
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*

@SzczęśliwaCiężarna wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dużo dużo zdrówka :*

Ja w piątek wizyta i od razu pojadę po torbę i tez zacznę się pakować :)
Ja już dzisiaj kupiłam torbę , ale narazie stoi pusta :p
Ooo kto jeszcze na urodziny w lipcu? :) Ja 11 :D

A ja w nie ładnym , smutnym , szarym, zimowym listopadzie ;(;(;(

Ja nawet w 16tc się nie dowiedziałam ile waży, więc dzisiaj usłyszę pierwsza wagę od poczęcia :D

Ja już dzisiaj kupiłam torbę , ale narazie stoi pusta [emoji14]

Listopad nie jest taki zły! Ja w styczniu.. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja już dzisiaj kupiłam torbę , ale narazie stoi pusta [emoji14]

Strasznie długo :) ja się dopominam o różne informacje lub badania [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Nigdy nie mów nigdy :D
Ostatnio tak mówiłam i wyszlo....ale serio nie wyobrazam sobie miec kolejne. Nawet nie wiem jak teraz ogarne logistyke. Trzeba bedzie wypracowac system. Ja bastuje niech reszta sie rozmnaza.

Marika super ze twoj dostal kredyt . oj szykuje ci sie szal pakowania. No ale .....to juz na stale

Zjadlam wlasnie,mlody ozyl bo kopie raz za razem. Jest glowka w dol wiecprzy pepku czuc jak sie rozciaga i prostuje.
I znow w auto i po mlodego do szkoly. Pol dnia w plecy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie uśmiech mi z twarzy nie schodzi :)
Zadzwonił mój M i oznajmił że bank w końcu uznał że da mu kredyt i jutro jedzie podpisać papiery więc ruszymy z remontem łiiiiiiiiiiiiii jaka radocha :) synek będzie miał nowe mieszkanko <3

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super !! My też będziemy się starać o kredyt i w końcu mieszkanie skończymy za jednym zamachem :)
Eeej, ja też bym zjadła.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A ja nie słyszałam nigdy o pleśniawce :p
Dziewczyny ja juz po. Wpierw lekarz pytal czy znam plec woec ja pale frana ze nie....to patrzy patrzy mowi ze dziewczynka,ja na to ok . oglada robi pomiary i nagle a to co .....jednak siusiak jest. Czyli zostaje chlopiec. Rosnie kopie ....i wazy juz 490g.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Przez chwilę pewnie wstrzymałas oddech :D dobrze , że wszytko okej z synkiem :*pół kilo to już duży chłopczyk :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No zgadzam się w 100% :) dlatego uważam że kilka par jednorazowych na początek to najlepszy pomysł, a zwykłe, bawełniane na później jak już będziemy w domu. @olaaa7 na tatusiów w kwestii zakupów też raczej nie liczyłabym za bardzo, będą chcieli posiedzieć u nas w szpitalu, oddzwonić na milion telefonów, przespać się chwilę czy przywieźć nam coś z domu, apteka może im wypaść z pamięci- a wiadomo że faceci w większości nie są jacyś turbo zorganizowani ;)
Mój Ł zapowiedział, że od maja będzie gotowal i mroził pod moim nadzorem, żebyśmy nie głodowali po porodzie :D Zakładam, ze pierwszych parę dni będzie porażką organizacyjno-logistyczną wiec chcemy miec parę obiadów w zamrażarce, żeby się obiadami nie martwić gdy będe panikowała "ale że jak ja mam je wykąpac?" Ma zamiar mi do szpitala przywozić domowe obiadki :D

reklama
Dziewczyny Wy już pakujecie torbę do szpitala? Bo zgłupiałam i się zastanawiam czy też powinnam o tym pomyśleć. Doradźcie co powinnam w ogóle ze sobą zabrać i jakie kosmetyki i art. higieniczne kupić dla siebie i dziecka do szpitala i do domu.
Ola zobacz w watku wyprawkowym. Wklejalam liste z pietwszej ciazy[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry