G
gosc12
Gość
Dziewczyny a jeśli chodzi o majtki poporodowe to wszędzie jest napisane, że mają być jednorazowe ale jak szukam np na allegro to wszystko jest wielorazowe i teraz nie wiem czy np takie mogą być?
Link do: CANPOL MAJTKI POPORODOWE WIELORAZOWE SIATECZKOWE
Ile sztuk takich majtek najlepiej mieć?
Kilka par, ale ja myślę , że lepiej wielorazowe bo sobie upierzesz wieczorem gdyby Ci brakło. Najlepiej szarym mydłem
Dziękuje bardzo :*****Heh, udanej wizyty :-) trzymam kciuki
Dziękujeeee :* Twój wielki dzień musi mi przynieść szczęście :**** Wszystkiego naj naj naj :* dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa, Spełnienia wszystkich marzeń, nudnej drugiej połowy i ślicznej zdrowej córeczki :***<333Kochany jest [emoji16] a przez to umilowanie do kaczuszki bujaczka to sobie pomyślałam, że i do dziecka malutkiego fajnie tak mówić "kaczuszko" lub "kaczorku" [emoji16] powodzenia na dzisiejszej już wizycie [emoji16] i oby pleeeec było widać [emoji16]
![]()
Im więcej tym lepiej. Ja wolę mieć za dużo niż martwić się , że mi braknieCzyli ile kupić takich jednorazowych majtek?
A rozmiar tam jest ? Nie wiedziałam, to jaki ja mam wziąć jak noszę M ? Taki ? Czy większy ? Żeby podpaska się zmieściła.Ola ja kupowałam w aptece były takie zwykłe z siateczki ,i tam w środku są dwie sztuki zwykle i spodenkowe ,ja miałam 3 paczki a później już w swoich chodziłam czyli koło tyg w tych majtkach cis takiego Zobacz załącznik 842263