reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny a jeśli chodzi o majtki poporodowe to wszędzie jest napisane, że mają być jednorazowe ale jak szukam np na allegro to wszystko jest wielorazowe i teraz nie wiem czy np takie mogą być?
Link do: CANPOL MAJTKI POPORODOWE WIELORAZOWE SIATECZKOWE
Ile sztuk takich majtek najlepiej mieć?

Kilka par, ale ja myślę , że lepiej wielorazowe bo sobie upierzesz wieczorem gdyby Ci brakło. Najlepiej szarym mydłem :)
Heh, udanej wizyty :-) trzymam kciuki
Dziękuje bardzo :*****
Kochany jest [emoji16] a przez to umilowanie do kaczuszki bujaczka to sobie pomyślałam, że i do dziecka malutkiego fajnie tak mówić "kaczuszko" lub "kaczorku" [emoji16] powodzenia na dzisiejszej już wizycie [emoji16] i oby pleeeec było widać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Dziękujeeee :* Twój wielki dzień musi mi przynieść szczęście :**** Wszystkiego naj naj naj :* dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa, Spełnienia wszystkich marzeń, nudnej drugiej połowy i ślicznej zdrowej córeczki :***<333
Czyli ile kupić takich jednorazowych majtek?
Im więcej tym lepiej. Ja wolę mieć za dużo niż martwić się , że mi braknie :)
Ola ja kupowałam w aptece były takie zwykłe z siateczki ,i tam w środku są dwie sztuki zwykle i spodenkowe ,ja miałam 3 paczki a później już w swoich chodziłam czyli koło tyg w tych majtkach cis takiego Zobacz załącznik 842263
A rozmiar tam jest ? Nie wiedziałam, to jaki ja mam wziąć jak noszę M ? Taki ? Czy większy ? Żeby podpaska się zmieściła.

reklama
Kilka par, ale ja myślę , że lepiej wielorazowe bo sobie upierzesz wieczorem gdyby Ci brakło. Najlepiej szarym mydłem :)

Dziękujeeee :* Twój wielki dzień musi mi przynieść szczęście :**** Wszystkiego naj naj naj :* dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa, Spełnienia wszystkich marzeń, nudnej drugiej połowy i ślicznej zdrowej córeczki :***<333

A rozmiar tam jest ? Nie wiedziałam, to jaki ja mam wziąć jak noszę M ? Taki ? Czy większy ? Żeby podpaska się zmieściła.
Z tym upraniem, to nie byłabym taką optymistką - myślę, że zaraz po porodzie pranie będzie jedną z ostatnich rzeczy, na które będę miała chęć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No właśnie ja nie chce mieć za dużo bo po co ma mi to też leżeć skoro M może w każdej chwili dokupić w aptece :) a też nie wiadomo czy mi spasują, czy nie będę używała zwykłym bawełnianych tak jak dziewczyny wspominały :) Ale to się okaże jak będę kupowała :p

One są dość rozciągliwe

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !:* Chciałam każdej z osobna napisać ale za dużo nas i nie chce którejś pominąć :)

Na prawej dłoni miałam to samo... Suche i czerwone między palcami i nawet na palcach od strony wewnętrznej ... Miałam tak co roku zimą bo nie dość, że zimno to jeszcze od mycia wszystkiego prawa ręka ... Ale jakoś od pół miesiąca zniknęło i jedynie smarowałam balsamem na brzuch palmersa

f2w39n7303c24ozn.png
Ja mam na lewej ale właśnie gorzej bo od zewnątrz. I do tego dłonie strasznie popękane, wyschnięte od zimy. Mam tak co roku.. tony kremów idzie .. ale to między palcami wygląda bardzo brzydko, jak bym miała jakiś świerzb czy coś :(
Kurcze, siedzę w pracy i nie mam nic kompletnie do roboty, można oszaleć, czas się wlecze okropnie, dobrze, że chociaż jest forum bo nie wiem jak bym do 15 wytrzymała.

Mi też ratujecie życie :) oglupialabym bez Was ;) niedziela najgorsza bo każda zajęta, a tak w tygodniu z Wami mi leci szybko i miło czas :) nie wiem co bym robiła bez forum xd

Mam to samo błoto straszne wczoraj utonelam i szwagierki szwagier pomagał wyjechać a u teściowej zostawiłam adidasa w błocie ale mieli ze mnie ubow bo oczywiście but został A ja krok do przodu [emoji23][emoji23][emoji23]

3jgxskjo51j6485i.png
Okropne te bajoro....a tu podobno znow nawrot zimy ma byc....oj bedzie ciekawie. Ja auto zostawiam na ulicy. A nie dosc ze waska to jeszcze za bardzo nie ma gdzie. Na glownej nie chce zostawiac bo roznie to moze byc.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !:* Chciałam każdej z osobna napisać ale za dużo nas i nie chce którejś pominąć :)

Ja mam na lewej ale właśnie gorzej bo od zewnątrz. I do tego dłonie strasznie popękane, wyschnięte od zimy. Mam tak co roku.. tony kremów idzie .. ale to między palcami wygląda bardzo brzydko, jak bym miała jakiś świerzb czy coś :(

Mi też ratujecie życie :) oglupialabym bez Was ;) niedziela najgorsza bo każda zajęta, a tak w tygodniu z Wami mi leci szybko i miło czas :) nie wiem co bym robiła bez forum xd
U mnie to wygląda tak samo gdy mi się to pojawia i długo nie znika

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry