reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja jestem już po mega turnee po mieście bo nagle full spraw wyszło do załatwienia. Jutro badania i krzywa cukrzycowa a w czwartek wizyta. Powoli spisuje całą listę wyprawki i po świętach dziki szał. Chcę w kwietniu zamknąć zakupy żeby miec spokój, bo z córką juz na tym etapie lezalam ze skrocona szyjka, rozwarciem na palec i skurczami. I moj maz latał z zakupami. Połowy nie kupił albo kupił nie to co.chcialam.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hmmm ciężko się dziecku zdecydować na płeć to mamie figle płata :D

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zartownis z niego albo wstydzioch. Nie pokazuje sie kazdemu na lewo i prawo. Taka jego uroda.
Super, że wszystko dobrze :) Szkoda, że jednak nie dziewczynka, miałabyś dwie parki :)
Trpche szkoda...ale najwazniejsze ze zdrowy. Lekarz do mnie to moze kolejnym razem corka a ja nie dziekuje a on do mnie ze ost mial pacjentke po 6 cc i w ciazy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zartownis z niego albo wstydzioch. Nie pokazuje sie kazdemu na lewo i prawo. Taka jego uroda.Trpche szkoda...ale najwazniejsze ze zdrowy. Lekarz do mnie to moze kolejnym razem corka a ja nie dziekuje a on do mnie ze ost mial pacjentke po 6 cc i w ciazy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nigdy nie mów nigdy :D

Z tym upraniem, to nie byłabym taką optymistką - myślę, że zaraz po porodzie pranie będzie jedną z ostatnich rzeczy, na które będę miała chęć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No zgadzam się w 100% :) dlatego uważam że kilka par jednorazowych na początek to najlepszy pomysł, a zwykłe, bawełniane na później jak już będziemy w domu. @olaaa7 na tatusiów w kwestii zakupów też raczej nie liczyłabym za bardzo, będą chcieli posiedzieć u nas w szpitalu, oddzwonić na milion telefonów, przespać się chwilę czy przywieźć nam coś z domu, apteka może im wypaść z pamięci- a wiadomo że faceci w większości nie są jacyś turbo zorganizowani ;)

Helou,

naprodukowałyście od groma i ciut ciut ;)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach, @klaudiaa975 nie wiem jak dotrwamy do Twojej wizyty, ciekawość nas tutaj zeżre :D

@olaaa7 ty zawczasu ustal z Klaudią, czy jej facet nie przyjeżdża w dniu Waszego ślubu, żeby w PL nagle nie zepsuła się pogoda :D :D :D

Hahaha dokładnie :D:D:D

Nooooo, ja już też siedzę jakna szpilkach:)
Za dwie godziny się zbieram :p
A to tylko ja zostałam nie znająca płci ?

Super, że udał się Wam wypad :) I zazdroszczę tego morza! Jak ja kocham morze, mogłabym tam mieszkać i codziennie chodzić na spacerki :D Co do ciuchów mam tak samo, chociaż dużo ich nie kupuję ale zdarzają się takie, które ubrałam raz i nie mam co z nimi zrobić bo do niczego mi nie pasują :p Może dałoby się też nasze ciuchy dołączyć do wątku z wymianą i sprzedażą dziecięcych? :D
Fajny pomysł :D
Dzień dobry, spałam całą noc przy otwartym oknie żeby mieć ciągle świeże powietrze.. I jak na razie ok.. Głowa nie boli.. Ale jak ciężko. Bólem usnąć... Ufff ale w końcu się udało :) wizyta dopiero na 16 więc na spokojnie :)

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super, że już lepiej. Wietrz jak najwięcej :) trzymam kciuki za wizytę :*
Dzięki za pomoc w sprawie majtek :)
Co do jutrzejszego Bożego Narodzenia to wszystko zależy od tego czy w ogóle jakąś paczkę dziś nadadzą :p
A nooo faktycznie, @klaudiaa975 czy Twój K nie wraca czasem 21 kwietnia? :D

Będzie raczej na 1 i zostanie albo na tydzien/dwa/trzy tygodnie :D wiec może się okazać, że się zalapie. Ale spróbuję go wygonić z kraju na 21 :D hahaha

Ale wczoraj chyba coś było z ciśnieniem bo mnie też od rana ćmiło, wzięłam apap, pojechaliśmy na spacer a jak wróciłam to i tak dalej czułam.

Ja dziś siedzę jak na szpilkach i czekam na wiadomości, czy wyślą dziś zaproszenia, wózek i sukienkę :D Jeśli tak to jutrzejszy dzień będzie jak Boże Narodzenie :D
Haha, no same prezenty. I to jakie[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

No zgadzam się w 100% :) dlatego uważam że kilka par jednorazowych na początek to najlepszy pomysł, a zwykłe, bawełniane na później jak już będziemy w domu. @olaaa7 na tatusiów w kwestii zakupów też raczej nie liczyłabym za bardzo, będą chcieli posiedzieć u nas w szpitalu, oddzwonić na milion telefonów, przespać się chwilę czy przywieźć nam coś z domu, apteka może im wypaść z pamięci- a wiadomo że faceci w większości nie są jacyś turbo zorganizowani ;)
W sumie racja, tym bardziej, że nie wiem jak będzie wyglądała kwestia spędzania czasu z dziećmi w wakacje, muszę o to dopytać M bo wyleciało mi to z głowy.

Hahaha dokładnie :D:D:D

Nooooo, ja już też siedzę jakna szpilkach:)
Za dwie godziny się zbieram :p
A to tylko ja zostałam nie znająca płci ?

Fajny pomysł :D

Super, że już lepiej. Wietrz jak najwięcej :) trzymam kciuki za wizytę :*

Będzie raczej na 1 i zostanie albo na tydzien/dwa/trzy tygodnie :D wiec może się okazać, że się zalapie. Ale spróbuję go wygonić z kraju na 21 :D hahaha
No ja myślę, że go wygonisz max 20 kwietnia :D

Witajcie[emoji5]
Nie wiem czemu jakas taka niewyspana jestem ciagle i moglabym tylko spac[emoji53]
Do tego humor tez znow fatalny.

Zaraz sprobuje Was nadrobic. Milego dnia zycze i powodzenia na wizytach!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Może przez pogodę? Ciśnienie skacze, itd, ja też jakoś czuję się zmęczona i senna....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry