reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzieki....przed ciaza bylo o tak
6fa911685be3fe97ca916789cea92131.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A teraz nie wiele się zmieniło. Masz jakieś zdjęcie do porównania ? Takie z teraz ?

reklama
Kochana tobie to chyba woda sie zatrzymuje. A co lekarz na to?

Na razie nic nie mowil. Ostatnio nawet wolniej tyje niz wczesniej. Ale chyba rzeczywiscie zaczynam brzeknac, bo zauwazylam, ze skarpetki zaczely mi sie odciskac. Powiem mu o tym na nastepnej wizycie.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

To męska gromadka :) pachwiny też mnie ciągną. Ale chyba to nic złego ? Do poniedziałku już bardzo bardzo blisko, to trochę będziesz spokojniejsza po wizycie :)

Niby pachwiny nie, ale pachwina jedna moze juz tak. Z reszta nie nakrecam sie i poczekam do poniedzialku.
Szybko minie.
Trzymam juz teraz kciuki za twoja i Kinga30 wizyte jesli by mnie nie bylo pozniej.

Na razie nic nie mowil. Ostatnio nawet wolniej tyje niz wczesniej. Ale chyba rzeczywiscie zaczynam brzeknac, bo zauwazylam, ze skarpetki zaczely mi sie odciskac. Powiem mu o tym na nastepnej wizycie.

Obrzeki. Czyli woda sie zatrzymuje. A cisnienie masz ok? Ja przy 1 ciazy w 3 dni "przytylam" 10 kg. Tak mi sie woda zatrzymala.....ale to przez bialkomocz i nacisnienie. Tydzien po cc po lacznej sumie 16 kg zostal 1.

Obrzeki. Czyli woda sie zatrzymuje. A cisnienie masz ok? Ja przy 1 ciazy w 3 dni "przytylam" 10 kg. Tak mi sie woda zatrzymala.....ale to przez bialkomocz i nacisnienie. Tydzien po cc po lacznej sumie 16 kg zostal 1.

Cisnienie mam ok. W pierwszej ciazy tez mialam cala ciaze dobre, a duzo tylam. Lezac na patologii ciazy wazyli codziennie i przez kilka dni tylam po 1kg dziennie. Ale nikt sie tym nie intetesowal. Przytylam wtedy ogolnie 24kl, ale 17 samo zeszlo po porodzie, wiec chyba duzo z tego bylo wody. Rzadnego nadcisnienia nie mialam. Chyba taka moja uroda[emoji53]

Szwagierka się pomyliła i z całą pewnoscia zadzwoniła i zadowolona powiedziala ,że jutro otwarta. Ale jednak nie:D pewnie spojrzała na starą rozpiskę na drzwiach.

podejrzewam że gdyby to byla prawda, to byłaby najpopularniejsza biedra tej niedzieli ;)

Dziewczyny czy wy tyjecie tez w udach...... Kurka wodna wlasnie sie zmierzylam i mam 1.5cm wiecej. Robia mi sie serdelki

Taaaaa... witaj w klubie :baffled::baffled: :baffled: Dobrze by się było ruszyć, ale jak znaleźć siły i trochę czasu...?:hmm:

reklama
Mam pytanie trochę z innej dziedziny..
Czy zdarzyło Wam się , znaleźć po praniu w ubraniach plastikowe pióro z bębna ?
Dzisiaj odpadło i wydaje mi się ,że po pralce :/ K jest pewny , że naprawa będzie kosztowała tyle co nowa pralka i dlatego jest uczulony na te plastiki. Do nas do mieszkania nie ma opcji ,żeby nie były metalowe te części.. no ale kilka lat temu rodzice o tym nie pomyśleli a i tak przy codziennym praniu ( czasem dwóch/trzech ) to wydaje mi się ,że długo wytrzymała . No ale co teraz. Miałyście kiedyś taką sytuację ?

Do góry