reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuje. Muszę pierw się dowiedzieć czy w ogóle będzie dało się to zrobić zanim zamówię. I dopiero przysiąść żeby zamówić odpowiednie.
Na pewno będzie się to dało zrobić, bo to cześć, która się nagminnie psuje, i jest łatwo wymienialna ;)
(tak, za pierwszym razem też się bałam, ale naprawdę nie ma czego - stopień skomplikowania montażu porównywalny do naklejenia szybki na smartfona, naprawdę)
Od dołu są 4 (tzn teraz pewnie 2-3, reszta ulamana) "wąsy", a w pralce miejsce na włożenie tego ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Electrolux. EWB 105205 W
TIMESAVER. 5,5Kg A-10%
Przepisałam wszystko, bo się kompletnie na tym nie znam co do czego.
W poniedziałek będziemy coś myśleć, najwyżej poprosimy tatę K żeby podjechał bo zanim K przyjedzie to się zawalony praniem. A jak on nie będzie wiedział to nie wiem, albo naprawa albo nowa pralka. Tylko dodatkowe koszta.. eh. Ciezko.
Oby sie udalo naprawic.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Obrzeki. Czyli woda sie zatrzymuje. A cisnienie masz ok? Ja przy 1 ciazy w 3 dni "przytylam" 10 kg. Tak mi sie woda zatrzymala.....ale to przez bialkomocz i nacisnienie. Tydzien po cc po lacznej sumie 16 kg zostal 1.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez myslalam ze woda u mnie byla I teraz tez ale wyniki ok moje w 9 mscy 23kg teraz juz 12kg jem normalnie .... ale szybko spadlo 22 kg w 7 mscy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cisnienie mam ok. W pierwszej ciazy tez mialam cala ciaze dobre, a duzo tylam. Lezac na patologii ciazy wazyli codziennie i przez kilka dni tylam po 1kg dziennie. Ale nikt sie tym nie intetesowal. Przytylam wtedy ogolnie 24kl, ale 17 samo zeszlo po porodzie, wiec chyba duzo z tego bylo wody. Rzadnego nadcisnienia nie mialam. Chyba taka moja uroda[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo 6 dni kg oststnio no masakra
Jem normalnie tez taka uroda

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry