Chyba, że dzienny utarg, w sensie zysk jest dużo większy od kwoty kary....Za nie stosowanie się do przepisu 100tys kary, więc wątpię , że by się odwazyli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba, że dzienny utarg, w sensie zysk jest dużo większy od kwoty kary....Za nie stosowanie się do przepisu 100tys kary, więc wątpię , że by się odwazyli
Jeśli masz na myśli mieszacz bębna, to kosztuje kilka zł, i wkłada się to samemu na klik - wymieniałam kilka razy, potem się wkurzyłam i przykleiłam klejem kontaktowymMam pytanie trochę z innej dziedziny..
Czy zdarzyło Wam się , znaleźć po praniu w ubraniach plastikowe pióro z bębna ?
Dzisiaj odpadła i wydaje mi się ,że po pralce :/ K jest pewny , że naprawa będzie kosztowała tyle co nowa pralka i dlatego jest uczulony na te plastiki. Do nas do mieszkania nie ma opcji ,żeby nie były metalowe te części.. no ale kilka lat temu rodzice o tym nie pomyśleli a i tak przy codziennym praniu ( czasem dwóch/trzech ) to wydaje mi się ,że długo wytrzymała . No ale co teraz. Miałyście kiedyś taką sytuację ?
Busko nie jest wielkim miastem, nie wydaje mi się , że był utargowali w jeden dzień więcej. Chociaz nigdy się nad tym nie zastanawiałam wątpię , żeby było otwarte. Z ciekawości sprawdzę i dam znaćChyba, że dzienny utarg, w sensie zysk jest dużo większy od kwoty kary....
Tak ? To super by było. Ta część która odpadła to tam jest kawałeczek ułamany. Muszę w poniedziałek gdzieś kupić i spróbować z mamą zalozyc bo cała pralka prania :/ ale nie wydaje mi się żeby się dało na klik założyć. Będę coś kombinować , najwyżej na klej jak TyJeśli masz na myśli mieszacz bębna, to kosztuje kilka zł, i wkłada się to samemu na klik - wymieniałam kilka razy, potem się wkurzyłam i przykleiłam klejem kontaktowym
Aha, pierwszy raz odpadlo że 2 lata temu, pralka nadal działa
Jaka pralka? (firma, model)Tak ? To super by było. Ta część która odpadła to tam jest kawałeczek ułamany. Muszę w poniedziałek gdzieś kupić i spróbować z mamą zalozyc bo cała pralka prania :/ ale nie wydaje mi się żeby się dało na klik założyć. Będę coś kombinować , najwyżej na klej jak Ty
Jaka pralka? (firma, model)
U mnie trzeba włożyć i przesunąć aż będzie klik, i tyle - większym problemem jest schylenie się do bębna
Nie mam nawet pojęcia co to jest pióro bębna [emoji15][emoji15][emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje. Muszę pierw się dowiedzieć czy w ogóle będzie dało się to zrobić zanim zamówię. I dopiero przysiąść żeby zamówić odpowiednie.Link do: Zabieraki do pralek | north.pl - oryginalne i zamienniki
Albo allegro - zamienniki z allegro są zwykle tańsze, choć trochę szybciej się ulamują znowu....