reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień Dobry :*
Witam się z Wami w skończonym 20tygidniu :) Połowa również za mną :)
Z tej okazji kupiłam sobie leginsy z perełkami i buty do sukienki :) z sukienką poczekam do piątku :p kupię w galerii, na pewno będzie większy wybór :D do wizyty już tylko dwa dni , Miłego dnia kochane :*

Ja tez mam w poniedzialek.
Wreszcie USG polowkowe i dowiem sie jakie jest polozenie lozyska. Chcialabym popracowac do prawie konca czerwca.
A mnie od wczoraj ciagnie lewa pachwina przy siedzeniu,a wczesniej krocze.
We wczesniejszych ciazach tego nie mialam.
Ciagle cos...
Milego weekendu.

Tak miałam to samo burczało mi wbrzuchu byłam głodna, ale bałam się zjeść. Nie wiem nawet jak teraz sklepy otwarte w sobotę
Sklepy zamknięte w niedzielę. Jak otwarte Lidl i Biedronka? Ta niemiecka sieć wstępnie zdecydowała się na wydłużenie pracy w soboty - być może nawet do godziny 23 lub północy i rozpoczęcie pracy w poniedziałki od 5 rano.

A tu jak by ktoś chciał , wykaz godzin otwarcia sklepów na święta wielkanocne :)

Biedronka
Wielki Czwartek: 7:00-22:00
Wielki Piątek: 7:00-22:00
Wielka Sobota: 7:00-16:00
Niedziela i poniedziałek: zamknięte

Carrefour
Wielki Czwartek: 8:30-22:00
Wielki Piątek: 8:30-22:00
Wielka Sobota: 8:30-22:00

Lidl
Wielki Czwartek: 8:00-21:00
Wielki Piątek: 8:00-21:00
Wielka Sobota: 8:00-16:00

Auchan
Wielki Czwartek: 8:00-22:00
Wielki Piątek: 8:00-22:00
Wielka Sobota: 8:00-18:00

Kaufland
Wielki Czwartek: 7:00-22:00
Wielki Piątek: 7:00-22:00
Wielka Sobota: 7:00-18:00

Netto
Wielki Czwartek: 6:00-22:00
Wielki Piątek: 6:00-22:00
Wielka Sobota: 6:00-18:00

Tesco
Wielki Czwartek: 6:00-24:00
Wielki Piątek: 6:00-24:00
Wielka Sobota: 6:00-18:00

Żabka i Freshmarket
Wielki Czwartek: 6:00-23:00
Wielki Piątek: 6:00-23:00
Wielka Sobota: 6:00-23:00
Niedziela i poniedziałek: 9.00-19.00 lub 11.00-21.00 (w zależności od decyzji ajenta)

Dziewczyny czy wy tyjecie tez w udach...... Kurka wodna wlasnie sie zmierzylam i mam 1.5cm wiecej. Robia mi sie serdelki

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi sie straszny cellulit zrobil... Nawet ma łydkach mam... Smaruje sie ale.to nic nie daje[emoji53]

0d1ysek25aa91zfe.png

Ja tez mam w poniedzialek.
Wreszcie USG polowkowe i dowiem sie jakie jest polozenie lozyska. Chcialabym popracowac do prawie konca czerwca.
A mnie od wczoraj ciagnie lewa pachwina przy siedzeniu,a wczesniej krocze.
We wczesniejszych ciazach tego nie mialam.
Ciagle cos...
Milego weekendu.
Super :) a o której ? Płeć już znasz ? ( Sorki, nie pamiętam :p )
Takie bóle ma większość z nas, ja też
Więc to norma z tego co zauwazylam. Do końca czerwca ?:o tak późno ? Nie wolisz sobie odpocząć chociaż dwa miesiące przed ?

Mi sie straszny cellulit zrobil... Nawet ma łydkach mam... Smaruje sie ale.to nic nie daje[emoji53]

0d1ysek25aa91zfe.png
Znam ten bol ,tez mi sie zrobil. Brak ruchu i cw robi swoje. Mam nadzieje ze to cellilit wodny bo wiecej wody nam teraz sie zatrzymuje. Ppo ciazy trzeba będzie z tym walczyc

Znam ten bol ,tez mi sie zrobil. Brak ruchu i cw robi swoje. Mam nadzieje ze to cellilit wodny bo wiecej wody nam teraz sie zatrzymuje. Ppo ciazy trzeba będzie z tym walczyc

Na pewno wodny.. Ja mam takie faldy na udach ze szok... Az sie boje lata

0d1ysek25aa91zfe.png

reklama
Oj w bledzie jestes kochana. D mowi ze nie widac ale ja to czuje po prostu. Przed ciaza mialam w udach 47 cm. Ehhhhh.

Ja też uważam , że nie widać
.choć nie widziałam Cię przed ciążą. To uważam , że wyglądasz na prawdę bardzo dobrze :)

Do góry