G
gosc12
Gość
A chrupki kukurydziane ? Coś takiego bardzo lekkiego ? Żeby Ci nie było nie dobrze / słabo ?Tak tak wiem chociaż wiecie już mi burczy w brzuchu ale pije tylko. Chodzi mi o męża bo nawet chleba nie ma w domu :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A chrupki kukurydziane ? Coś takiego bardzo lekkiego ? Żeby Ci nie było nie dobrze / słabo ?Tak tak wiem chociaż wiecie już mi burczy w brzuchu ale pije tylko. Chodzi mi o męża bo nawet chleba nie ma w domu :/
To ja gorzej w biodrach niż w udach.A mi jakby tylek urosl to bym sie wcale nie pogniewala. U mnie boczki takie same......ale obwod ud juz nie. Niestety .
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień Dobry :*
Witam się z Wami w skończonym 20tygidniu Połowa również za mną
Z tej okazji kupiłam sobie leginsy z perełkami i buty do sukienki z sukienką poczekam do piątku kupię w galerii, na pewno będzie większy wybór do wizyty już tylko dwa dni , Miłego dnia kochane :*
Oj w bledzie jestes kochana. D mowi ze nie widac ale ja to czuje po prostu. Przed ciaza mialam w udach 47 cm. Ehhhhh.To ja gorzej w biodrach niż w udach.
No Ty jak przytyjesz to nic nie widać , bo jesteś szczuplutka
Sklepy zamknięte w niedzielę. Jak otwarte Lidl i Biedronka? Ta niemiecka sieć wstępnie zdecydowała się na wydłużenie pracy w soboty - być może nawet do godziny 23 lub północy i rozpoczęcie pracy w poniedziałki od 5 rano.Tak miałam to samo burczało mi wbrzuchu byłam głodna, ale bałam się zjeść. Nie wiem nawet jak teraz sklepy otwarte w sobotę
Mi sie straszny cellulit zrobil... Nawet ma łydkach mam... Smaruje sie ale.to nic nie daje[emoji53]Dziewczyny czy wy tyjecie tez w udach...... Kurka wodna wlasnie sie zmierzylam i mam 1.5cm wiecej. Robia mi sie serdelki
Super a o której ? Płeć już znasz ? ( Sorki, nie pamiętam )Ja tez mam w poniedzialek.
Wreszcie USG polowkowe i dowiem sie jakie jest polozenie lozyska. Chcialabym popracowac do prawie konca czerwca.
A mnie od wczoraj ciagnie lewa pachwina przy siedzeniu,a wczesniej krocze.
We wczesniejszych ciazach tego nie mialam.
Ciagle cos...
Milego weekendu.
Znam ten bol ,tez mi sie zrobil. Brak ruchu i cw robi swoje. Mam nadzieje ze to cellilit wodny bo wiecej wody nam teraz sie zatrzymuje. Ppo ciazy trzeba będzie z tym walczycMi sie straszny cellulit zrobil... Nawet ma łydkach mam... Smaruje sie ale.to nic nie daje[emoji53]
Na pewno wodny.. Ja mam takie faldy na udach ze szok... Az sie boje lataZnam ten bol ,tez mi sie zrobil. Brak ruchu i cw robi swoje. Mam nadzieje ze to cellilit wodny bo wiecej wody nam teraz sie zatrzymuje. Ppo ciazy trzeba będzie z tym walczyc
Ja też uważam , że nie widaćOj w bledzie jestes kochana. D mowi ze nie widac ale ja to czuje po prostu. Przed ciaza mialam w udach 47 cm. Ehhhhh.