reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi sie straszny cellulit zrobil... Nawet ma łydkach mam... Smaruje sie ale.to nic nie daje[emoji53]

0d1ysek25aa91zfe.png
Bo w ciąży smarowanie nic nie da.
Choć byś od rana do wieczora masowała, smarowała to nic nie zdziałasz :/

reklama
Super :) a o której ? Płeć już znasz ? ( Sorki, nie pamiętam :p )
Takie bóle ma większość z nas, ja też
Więc to norma z tego co zauwazylam. Do końca czerwca ?:o tak późno ? Nie wolisz sobie odpocząć chociaż dwa miesiące przed ?

Mam na 14,ale znajac zycie wizyta bedzie opozniona, bo w szpitalu zawsze jakies nagle przypadki sie znajda.
Tak, szykuje sie trzeci chlopak :-)
Ja lubie pracowac i byc aktywna. Mam fajna grupe ludzi.,wieksze fory ( bo w ciazy) , za wizyty w szpitalu mam placone jesli opuszcze w czasie pracy. Jutro mam 6 h nadgodzin, wiec ide poki moge. Oczywiscie jesli bede miala przeciwskazania to skoncze szybciej.
Mam nadzieje ze lozysko poszlo w gore.
Ta pachwina mnie denerwuje... Egh

Dziewczyny czy wy tyjecie tez w udach...... Kurka wodna wlasnie sie zmierzylam i mam 1.5cm wiecej. Robia mi sie serdelki

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to sie juz nie wypowiadm w tym temacie. Tawet na buzi utylam[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten bol ,tez mi sie zrobil. Brak ruchu i cw robi swoje. Mam nadzieje ze to cellilit wodny bo wiecej wody nam teraz sie zatrzymuje. Ppo ciazy trzeba będzie z tym walczyc

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno - jak wrócisz do normalnej aktywności to zniknie, i figura wróci (ja też na to liczę ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mam na 14,ale znajac zycie wizyta bedzie opozniona, bo w szpitalu zawsze jakies nagle przypadki sie znajda.
Tak, szykuje sie trzeci chlopak :-)
Ja lubie pracowac i byc aktywna. Mam fajna grupe ludzi.,wieksze fory ( bo w ciazy) , za wizyty w szpitalu mam placone jesli opuszcze w czasie pracy. Jutro mam 6 h nadgodzin, wiec ide poki moge. Oczywiscie jesli bede miala przeciwskazania to skoncze szybciej.
Mam nadzieje ze lozysko poszlo w gore.
Ta pachwina mnie denerwuje... Egh
To męska gromadka :) pachwiny też mnie ciągną. Ale chyba to nic złego ? Do poniedziałku już bardzo bardzo blisko, to trochę będziesz spokojniejsza po wizycie :)

reklama
Do góry