reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi sie straszny cellulit zrobil... Nawet ma łydkach mam... Smaruje sie ale.to nic nie daje[emoji53]

0d1ysek25aa91zfe.png
Bo w ciąży smarowanie nic nie da.
Choć byś od rana do wieczora masowała, smarowała to nic nie zdziałasz :/

reklama
Super :) a o której ? Płeć już znasz ? ( Sorki, nie pamiętam :p )
Takie bóle ma większość z nas, ja też
Więc to norma z tego co zauwazylam. Do końca czerwca ?:o tak późno ? Nie wolisz sobie odpocząć chociaż dwa miesiące przed ?

Mam na 14,ale znajac zycie wizyta bedzie opozniona, bo w szpitalu zawsze jakies nagle przypadki sie znajda.
Tak, szykuje sie trzeci chlopak :-)
Ja lubie pracowac i byc aktywna. Mam fajna grupe ludzi.,wieksze fory ( bo w ciazy) , za wizyty w szpitalu mam placone jesli opuszcze w czasie pracy. Jutro mam 6 h nadgodzin, wiec ide poki moge. Oczywiscie jesli bede miala przeciwskazania to skoncze szybciej.
Mam nadzieje ze lozysko poszlo w gore.
Ta pachwina mnie denerwuje... Egh

Dziewczyny czy wy tyjecie tez w udach...... Kurka wodna wlasnie sie zmierzylam i mam 1.5cm wiecej. Robia mi sie serdelki

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to sie juz nie wypowiadm w tym temacie. Tawet na buzi utylam[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten bol ,tez mi sie zrobil. Brak ruchu i cw robi swoje. Mam nadzieje ze to cellilit wodny bo wiecej wody nam teraz sie zatrzymuje. Ppo ciazy trzeba będzie z tym walczyc

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno - jak wrócisz do normalnej aktywności to zniknie, i figura wróci (ja też na to liczę ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mam na 14,ale znajac zycie wizyta bedzie opozniona, bo w szpitalu zawsze jakies nagle przypadki sie znajda.
Tak, szykuje sie trzeci chlopak :-)
Ja lubie pracowac i byc aktywna. Mam fajna grupe ludzi.,wieksze fory ( bo w ciazy) , za wizyty w szpitalu mam placone jesli opuszcze w czasie pracy. Jutro mam 6 h nadgodzin, wiec ide poki moge. Oczywiscie jesli bede miala przeciwskazania to skoncze szybciej.
Mam nadzieje ze lozysko poszlo w gore.
Ta pachwina mnie denerwuje... Egh
To męska gromadka :) pachwiny też mnie ciągną. Ale chyba to nic złego ? Do poniedziałku już bardzo bardzo blisko, to trochę będziesz spokojniejsza po wizycie :)

reklama
Do góry