reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurcze ja przez ten mój żołądek zapomniałam całkiem ze jutro zamknięte czekam na męża u rodziców bo dziś cały dzień tu jestem i będę musiała go wysłać do sklepu mam nadzieje ze zdąży :/
Kochana tesco do 24 otwarte a biedra chyba do 22. Zdarzy napewno.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak to otwarta..? :o

Nie wystraszyłam się :) Ale wiesz, w piątek pracowałam, jak codzień- jak wróciłam do domu to wolałam być z dzieckiem niż robić zakupy. Akurat dzisiaj miałam "dzień z rodziną"- nie u wszystkich jest to niedziela ;) i nie chciałam również jechać specjalnie na zakupy z resztą oszalałych konsumentów.. a mimo wszystko jutro trzeba coś jeść, dziecko chce i obiad i kolacje i deser- więc musisz być przygotowana na wszelkie ewentualności, trzeba też mieć w lodówce rzeczy na poniedziałek- dla siebie, dla dziecka, bo technicznie dopiero w poniedziałek mogę znowu zrobić zakupy, po pracy. Akurat ja osobiście najbardziej lubię robić zakupy spoż. w niedzielę- dla mnie sobota jest całym wolnym dniem, na odpoczynek, a w niedzielę szykuję się do następnego tygodnia :p Dlatego wk.... mnie jeszcze bardziej to wolne i narzucanie ludziom co i kiedy mają robić a kiedy odpoczywać :p :p :p
Szwagierka się pomyliła i z całą pewnoscia zadzwoniła i zadowolona powiedziala ,że jutro otwarta. Ale jednak nie:D pewnie spojrzała na starą rozpiskę na drzwiach.

Dziewczyny czy wy tyjecie tez w udach...... Kurka wodna wlasnie sie zmierzylam i mam 1.5cm wiecej. Robia mi sie serdelki

Kurcze ja przez ten mój żołądek zapomniałam całkiem ze jutro zamknięte czekam na męża u rodziców bo dziś cały dzień tu jestem i będę musiała go wysłać do sklepu mam nadzieje ze zdąży :/
Dzisiaj chyba godzinę dluzej otwarte sklepy, biedronka chyba nawet do 24. A do której mąż pracuje ?

Ale cudne. No juz to widze jak bedziesz Hani szyla sukieneczki ,zdolna mamuske bedzie miala.Nie czytaj netu. Najlepiej poradzic sie lekarza. Od czytania mozna niezle zeswirowac.

Popieram. Ja od kad mam Was :D to nie czytam. Wcześniej każdy najmniejszy ból, zaklucie , ( nawet przed ciążą ) sprawdzałam w internecie . Ile ja miałam przez to chorób !:o wolę spytać właśnie lekarza , lub Was :)

Dziewczyny czy wy tyjecie tez w udach...... Kurka wodna wlasnie sie zmierzylam i mam 1.5cm wiecej. Robia mi sie serdelki

Oj tak! Mi jeszcze sie większe boczki zrobiły[emoji53]

0d1ysek25aa91zfe.png

reklama
Do góry