reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja się dusiłam landrynkami i mam taki uraz, że moje dzieciaki do dzisiaj żadko dostają landrynki tzn Marysia bo Kacper wcale. Ale byłam w ogole tak zła bo daje jej to picie a mój chrześniak nie raz ja rozśmieszał i wariował jak piła i zapowiedziałam tylko spokojnie, ale dzieciaka to możesz mowic. Zaczął robić głupie miny do niej i chwila wystarczyła

Dokladnie, też mam uraz...

Zakupy dotarły, nie będziemy jutro głodować :D

reklama
A ja jestem chyba inteligentna inaczej...
Chciałam uszyć poduszki dla mamy (4, tzn 2 białe i 2 szare) i rożek dla Hani...
Poduszki dwie uszyłam (Nobla dla wynalazcy stopki z górnym transportem... inaczej nie widzę szycia tego materiału, choć naprawdę mi się podoba, to nawet na owerloku koszmarnie się szyje...)
c719f9e400be551bb2992f2d51795b99.jpg

(to taki milusi w dotyku, gruby kocyk, którego ciężki było w ogóle upchnąć pod stopką... Docelowo na narzutę i poduszki do sypialni, te są "testowe", żeby sprawdzić, jak się tkanina zachowuje w praniu, zalana kawą itd [emoji6] )

A potem wzięłam się za szycie rożka, zapominając, że jeszcze do środka coś potrzebuję (polar itd), a oczywiście wszystko, co się nadaje w miejscach, z których absolutnie nie wyjmę bez O...
Ale chociaż zewnętrzną warstwę uszyłam ;)
Zewnętrzna warstwa wygląda tak:
abab72de0c50aa3e3306128c907766a2.jpg

W środku będzie minky, czyli po zszyciu koncepcja jest mniej więcej taka:
5649425e19f0f3c6df307bebd663a22c.jpg

Ale dokończę w przyszłym tygodniu ;)
Chyba, że zamówię gdzieś tanie koce polarowe [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wow, ale slicznie[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jutro biedronka otwarta :p od 7:00-22:00

Wystraszyłas się jednego dnia bez sklepu ?:D czy zazwyczaj kupowałas w niedzielę ?

Jak to otwarta..? :o

Nie wystraszyłam się :) Ale wiesz, w piątek pracowałam, jak codzień- jak wróciłam do domu to wolałam być z dzieckiem niż robić zakupy. Akurat dzisiaj miałam "dzień z rodziną"- nie u wszystkich jest to niedziela ;) i nie chciałam również jechać specjalnie na zakupy z resztą oszalałych konsumentów.. a mimo wszystko jutro trzeba coś jeść, dziecko chce i obiad i kolacje i deser- więc musisz być przygotowana na wszelkie ewentualności, trzeba też mieć w lodówce rzeczy na poniedziałek- dla siebie, dla dziecka, bo technicznie dopiero w poniedziałek mogę znowu zrobić zakupy, po pracy. Akurat ja osobiście najbardziej lubię robić zakupy spoż. w niedzielę- dla mnie sobota jest całym wolnym dniem, na odpoczynek, a w niedzielę szykuję się do następnego tygodnia :p Dlatego wk.... mnie jeszcze bardziej to wolne i narzucanie ludziom co i kiedy mają robić a kiedy odpoczywać :p :p :p

Właśnie podczas kapieli wymacalam sobie gulke miedzy pochwa a odbytem. Przy dotykaniu strasznie boli... Wiecie co to moze byc? [emoji53][emoji53][emoji53]

0d1ysek25aa91zfe.png

Wyglada mi to na hemoroid powiedz lekarzowi na nastepnej wizycie da ci mas na to i powinno pomoc. To czesta przypadlosc ciezarnych.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze ja przez ten mój żołądek zapomniałam całkiem ze jutro zamknięte czekam na męża u rodziców bo dziś cały dzień tu jestem i będę musiała go wysłać do sklepu mam nadzieje ze zdąży :/

A ja jestem chyba inteligentna inaczej...
Chciałam uszyć poduszki dla mamy (4, tzn 2 białe i 2 szare) i rożek dla Hani...
Poduszki dwie uszyłam (Nobla dla wynalazcy stopki z górnym transportem... inaczej nie widzę szycia tego materiału, choć naprawdę mi się podoba, to nawet na owerloku koszmarnie się szyje...)
c719f9e400be551bb2992f2d51795b99.jpg

(to taki milusi w dotyku, gruby kocyk, którego ciężki było w ogóle upchnąć pod stopką... Docelowo na narzutę i poduszki do sypialni, te są "testowe", żeby sprawdzić, jak się tkanina zachowuje w praniu, zalana kawą itd [emoji6] )

A potem wzięłam się za szycie rożka, zapominając, że jeszcze do środka coś potrzebuję (polar itd), a oczywiście wszystko, co się nadaje w miejscach, z których absolutnie nie wyjmę bez O...
Ale chociaż zewnętrzną warstwę uszyłam ;)
Zewnętrzna warstwa wygląda tak:
abab72de0c50aa3e3306128c907766a2.jpg

W środku będzie minky, czyli po zszyciu koncepcja jest mniej więcej taka:
5649425e19f0f3c6df307bebd663a22c.jpg

Ale dokończę w przyszłym tygodniu ;)
Chyba, że zamówię gdzieś tanie koce polarowe [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale cudne. No juz to widze jak bedziesz Hani szyla sukieneczki ,zdolna mamuske bedzie miala.
Rozejscie spojenia jest wskazaniem do cc. Nie mozna doprowadzic do sn bo grozi to.poważnymi konsekwencjami z tego co czytalam

0d1ysek25aa91zfe.png
Nie czytaj netu. Najlepiej poradzic sie lekarza. Od czytania mozna niezle zeswirowac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry