reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No wiem. Jak nie będzie innego wyjscia to szpital[emoji53]

0d1ysek25aa91zfe.png
Trzymaj się kochana :* będzie dobrze

reklama
Jak Wam mija sobota ? Mi do południa fajnie, później polozylam się spać i jakiś taki wewnetrzny nie pokój czuje.. głowa mnie boli, brzuch. Dziwny dzień.

Oj kochany synus[emoji5] Moja mloda wczoraj powiedziala, ze po porodzie bedzie mi sniadania robic a ja w tym czasie bede sie dzidzia zajmowac. Obiadu juz nie zrobi, ale to wtedy ona sie zajmie dzidzia[emoji3] Chyba na prawde musze spisac umowe na pismie[emoji23]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Musimy, bo nas po tygodniu wyrolują...! :D :D

A ja też właśnie plakalam, bo kuzyn rozśmieszał moja Marysię i się tak zachlysla że aż zaczęła odpływać:( jeszcze się nie mogę uspokoić

O fak. Kiedyś młody zakrztusił się tak strasznie mazurkiem na święta- jakaś wielka okruszyna mu po prostu utknęła.. druga akcja to w aucie jadł cukierka- i aż nie mógł oddychać.. stawaliśmy w trybie awaryjnym na poboczu, cudem wszystko ogarnęliśmy... ale od tamtego momentu żadnych landrynek, lizaków czy tiktaków w aucie, serio dziewczyny, może być tragedia bo często nie ma jak się zatrzymać... z piciem też trzeba w aucie mega uważać...

Strasznie fajna pogoda dzisiaj była, co? :) Byliśmy z młodym na spacerze, pizzy, teraz czekam na zamówione zakupy spoż.

Musimy, bo nas po tygodniu wyrolują...! :D :D

O fak. Kiedyś młody zakrztusił się tak strasznie mazurkiem na święta- jakaś wielka okruszyna mu po prostu utknęła.. druga akcja to w aucie jadł cukierka- i aż nie mógł oddychać.. stawaliśmy w trybie awaryjnym na poboczu, cudem wszystko ogarnęliśmy... ale od tamtego momentu żadnych landrynek, lizaków czy tiktaków w aucie, serio dziewczyny, może być tragedia bo często nie ma jak się zatrzymać... z piciem też trzeba w aucie mega uważać...

Strasznie fajna pogoda dzisiaj była, co? :) Byliśmy z młodym na spacerze, pizzy, teraz czekam na zamówione zakupy spoż.
Ja się dusiłam landrynkami i mam taki uraz, że moje dzieciaki do dzisiaj żadko dostają landrynki tzn Marysia bo Kacper wcale. Ale byłam w ogole tak zła bo daje jej to picie a mój chrześniak nie raz ja rozśmieszał i wariował jak piła i zapowiedziałam tylko spokojnie, ale dzieciaka to możesz mowic. Zaczął robić głupie miny do niej i chwila wystarczyła

Właśnie podczas kapieli wymacalam sobie gulke miedzy pochwa a odbytem. Przy dotykaniu strasznie boli... Wiecie co to moze byc? [emoji53][emoji53][emoji53]

0d1ysek25aa91zfe.png

reklama
Do góry