reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No wiem. Jak nie będzie innego wyjscia to szpital[emoji53]

0d1ysek25aa91zfe.png
Trzymaj się kochana :* będzie dobrze

reklama
Jak Wam mija sobota ? Mi do południa fajnie, później polozylam się spać i jakiś taki wewnetrzny nie pokój czuje.. głowa mnie boli, brzuch. Dziwny dzień.

Oj kochany synus[emoji5] Moja mloda wczoraj powiedziala, ze po porodzie bedzie mi sniadania robic a ja w tym czasie bede sie dzidzia zajmowac. Obiadu juz nie zrobi, ale to wtedy ona sie zajmie dzidzia[emoji3] Chyba na prawde musze spisac umowe na pismie[emoji23]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Musimy, bo nas po tygodniu wyrolują...! :D :D

A ja też właśnie plakalam, bo kuzyn rozśmieszał moja Marysię i się tak zachlysla że aż zaczęła odpływać:( jeszcze się nie mogę uspokoić

O fak. Kiedyś młody zakrztusił się tak strasznie mazurkiem na święta- jakaś wielka okruszyna mu po prostu utknęła.. druga akcja to w aucie jadł cukierka- i aż nie mógł oddychać.. stawaliśmy w trybie awaryjnym na poboczu, cudem wszystko ogarnęliśmy... ale od tamtego momentu żadnych landrynek, lizaków czy tiktaków w aucie, serio dziewczyny, może być tragedia bo często nie ma jak się zatrzymać... z piciem też trzeba w aucie mega uważać...

Strasznie fajna pogoda dzisiaj była, co? :) Byliśmy z młodym na spacerze, pizzy, teraz czekam na zamówione zakupy spoż.

Musimy, bo nas po tygodniu wyrolują...! :D :D

O fak. Kiedyś młody zakrztusił się tak strasznie mazurkiem na święta- jakaś wielka okruszyna mu po prostu utknęła.. druga akcja to w aucie jadł cukierka- i aż nie mógł oddychać.. stawaliśmy w trybie awaryjnym na poboczu, cudem wszystko ogarnęliśmy... ale od tamtego momentu żadnych landrynek, lizaków czy tiktaków w aucie, serio dziewczyny, może być tragedia bo często nie ma jak się zatrzymać... z piciem też trzeba w aucie mega uważać...

Strasznie fajna pogoda dzisiaj była, co? :) Byliśmy z młodym na spacerze, pizzy, teraz czekam na zamówione zakupy spoż.
Ja się dusiłam landrynkami i mam taki uraz, że moje dzieciaki do dzisiaj żadko dostają landrynki tzn Marysia bo Kacper wcale. Ale byłam w ogole tak zła bo daje jej to picie a mój chrześniak nie raz ja rozśmieszał i wariował jak piła i zapowiedziałam tylko spokojnie, ale dzieciaka to możesz mowic. Zaczął robić głupie miny do niej i chwila wystarczyła

Właśnie podczas kapieli wymacalam sobie gulke miedzy pochwa a odbytem. Przy dotykaniu strasznie boli... Wiecie co to moze byc? [emoji53][emoji53][emoji53]

0d1ysek25aa91zfe.png

reklama
Do góry