Wronka199
Fanka BB :)
Bol krocza przy chodzeniu, siadaniu, chodzeniu po schodach i nawet jak leze nie moge sie obrocic taki bol... Do tego bol miednicy i krzyza.. Chodzę jak kaczkaA.co Ci dokładnie jest ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bol krocza przy chodzeniu, siadaniu, chodzeniu po schodach i nawet jak leze nie moge sie obrocic taki bol... Do tego bol miednicy i krzyza.. Chodzę jak kaczkaA.co Ci dokładnie jest ?
Ojej wspolczuje! Dobrze, ze nic sie nie stalo!A ja też właśnie plakalam, bo kuzyn rozśmieszał moja Marysię i się tak zachlysla że aż zaczęła odpływać jeszcze się nie mogę uspokoić
Słyszałam od fizjo, że może się tak zdarzyć, ale nic więcej nie wiem....Dziewczyny rozeszlo wam sie kiedys spojenie lonowe?? Juz mam dosc tego bólu a wizyte mam dopiero w czwartek. Mam wszystkie objawy rozejscia spojenia i nie wiem co robić[emoji25][emoji25]
O matko, mnie yez ostatnio tak syrasznie boli. Mam nadzieje, ze to nie to.Dziewczyny rozeszlo wam sie kiedys spojenie lonowe?? Juz mam dosc tego bólu a wizyte mam dopiero w czwartek. Mam wszystkie objawy rozejscia spojenia i nie wiem co robić[emoji25][emoji25]
Nie polecam. Nie wiem jak ja wytrwam jeszcze do lipca[emoji173][emoji53]O matko, mnie yez ostatnio tak syrasznie boli. Mam nadzieje, ze to nie to.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby, oby tylko rozciąganie, itd...O matko, mnie yez ostatnio tak syrasznie boli. Mam nadzieje, ze to nie to.
Tak tylko trzeba sie tych pasow pozbyc, bo to jest struktura zrobiona tynkiem. M chce tam cegle polozyc, albo wypelnic struktura pomiedzy tymi pasami.[emoji106][emoji106][emoji106]
Może inna wersja pasów?
Ewentualnie jakiś szablon, naklejka itd?
Kurde tez tak mam od kilku dni i juz sie zaczynam martwic.Bol krocza przy chodzeniu, siadaniu, chodzeniu po schodach i nawet jak leze nie moge sie obrocic taki bol... Do tego bol miednicy i krzyza.. Chodzę jak kaczka
Rozejscie spojenia jest wskazaniem do cc. Nie mozna doprowadzic do sn bo grozi to.poważnymi konsekwencjami z tego co czytalamOby, oby tylko rozciąganie, itd...
Z tego co fizjo mówił, to niezbyt fajna historia...
Moze w twoim przypadku to tylko rozciaganie. Oby tak byłoKurde tez tak mam od kilku dni i juz sie zaczynam martwic.