G
gosc12
Gość
Link do: Nowości - CINAMOON - Najmodniejsze ubrania w sieci
Jakie śliczności *.*
Jakie śliczności *.*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj chyba nie, pierwsze słyszę .. to pomoże przełóż wizytę na wcześniej ?Dziewczyny rozeszlo wam sie kiedys spojenie lonowe?? Juz mam dosc tego bólu a wizyte mam dopiero w czwartek. Mam wszystkie objawy rozejscia spojenia i nie wiem co robić[emoji25][emoji25]
Ona tylko w czwartki przyjmuje bo pracuje w szpitalu w inne dni. Wiec nie ma opcjiOj chyba nie, pierwsze słyszę .. to pomoże przełóż wizytę na wcześniej ?
Myślalam tylko zeby ratować, jeszcze tak mi się nie zachlysla. Już sobie melisę wypilamWlasnie....wiem ze trudno sie opanowac w takiej sytuacji. Sprobuj teraz sie rozluznic.zrob sobie herbate ciepla. Najwazniejsze ze wszystko ok. Teraz ty musisz do siebie dojsc. Ehhh tak to jest z dziecmi.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiadomo ze w takiej sytuacji dziala sie instynktownie. Ja mialam podobnie z Oli z tym ze ona miala dwa mc. Sina byla. D nie wiedzial co zrobic a ja wlasnoe odruchowo oby doszla do siebie. Meliska ci pomoze a corce wytlumacz co i jak ze to bardzo niebezpieczneMyślalam tylko zeby ratować, jeszcze tak mi się nie zachlysla. Już sobie melisę wypilam
Ona wie, sama się wystraszyła tylko to tak nie zupełnie była jej winaWiadomo ze w takiej sytuacji dziala sie instynktownie. Ja mialam podobnie z Oli z tym ze ona miala dwa mc. Sina byla. D nie wiedzial co zrobic a ja wlasnoe odruchowo oby doszla do siebie. Meliska ci pomoze a corce wytlumacz co i jak ze to bardzo niebezpieczne
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji106][emoji106][emoji106]Czesciowo oproznilam i udalo sie[emoji3] W ogole to stwierdzilismy, ze ta szafa chyba tam zostanie na stale, bo fajnie pasuje[emoji3] Tylko cos ze sciaca bedzie trzeba zrobic, bo takie ozdobne pasy byly zrobione pod lozko, a teraz lozko jest przesuniete.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
A.co Ci dokładnie jest ?Ona tylko w czwartki przyjmuje bo pracuje w szpitalu w inne dni. Wiec nie ma opcji
Trzymam kciuki, żeby na tych kilku wizytach w wc się skończyło...Dziękuję kochana juz jestem taka załamana leżę i płacze tak się boje o maleństwo ta ciaza jest taka ciężka
O żesz... Dobrze, że skończyło się na stresie... :OA ja też właśnie plakalam, bo kuzyn rozśmieszał moja Marysię i się tak zachlysla że aż zaczęła odpływać jeszcze się nie mogę uspokoić