reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny rozeszlo wam sie kiedys spojenie lonowe?? Juz mam dosc tego bólu a wizyte mam dopiero w czwartek. Mam wszystkie objawy rozejscia spojenia i nie wiem co robić[emoji25][emoji25]

0d1ysek25aa91zfe.png
Oj chyba nie, pierwsze słyszę .. to pomoże przełóż wizytę na wcześniej ?

Wlasnie....wiem ze trudno sie opanowac w takiej sytuacji. Sprobuj teraz sie rozluznic.zrob sobie herbate ciepla. Najwazniejsze ze wszystko ok. Teraz ty musisz do siebie dojsc. Ehhh tak to jest z dziecmi.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślalam tylko zeby ratować, jeszcze tak mi się nie zachlysla. Już sobie melisę wypilam

Myślalam tylko zeby ratować, jeszcze tak mi się nie zachlysla. Już sobie melisę wypilam
Wiadomo ze w takiej sytuacji dziala sie instynktownie. Ja mialam podobnie z Oli z tym ze ona miala dwa mc. Sina byla. D nie wiedzial co zrobic a ja wlasnoe odruchowo oby doszla do siebie. Meliska ci pomoze a corce wytlumacz co i jak ze to bardzo niebezpieczne

Wiadomo ze w takiej sytuacji dziala sie instynktownie. Ja mialam podobnie z Oli z tym ze ona miala dwa mc. Sina byla. D nie wiedzial co zrobic a ja wlasnoe odruchowo oby doszla do siebie. Meliska ci pomoze a corce wytlumacz co i jak ze to bardzo niebezpieczne

Ona wie, sama się wystraszyła tylko to tak nie zupełnie była jej wina

Czesciowo oproznilam i udalo sie[emoji3] W ogole to stwierdzilismy, ze ta szafa chyba tam zostanie na stale, bo fajnie pasuje[emoji3] Tylko cos ze sciaca bedzie trzeba zrobic, bo takie ozdobne pasy byly zrobione pod lozko, a teraz lozko jest przesuniete.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji106][emoji106][emoji106]
Może inna wersja pasów? ;)
Ewentualnie jakiś szablon, naklejka itd?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziękuję kochana juz jestem taka załamana leżę i płacze tak się boje o maleństwo ta ciaza jest taka ciężka :(
Trzymam kciuki, żeby na tych kilku wizytach w wc się skończyło...
Ale gdyby coś się działo, to ja bym pojechała na IP, bez względu na to, kiedy byłaś ostatnio, zdrowie was obojga ważniejsze, nawet jeśli wezmą cię za panikarę...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry