reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Musze czekać na męża aż wróci to dopiero pojadę po to do apteki bo nie mam tak to jest dobrze mogę pić i w ogóle ale jak już ma mnie pogonic to łapie mnie skurcz jelit i tego strasznie się boję :(
Musisz to powiedzieć swojemu lekarzowi, jak nie zaparcia to biegunki. Wykończysz się, z bólu i stresu ..

reklama
Musze czekać na męża aż wróci to dopiero pojadę po to do apteki bo nie mam tak to jest dobrze mogę pić i w ogóle ale jak już ma mnie pogonic to łapie mnie skurcz jelit i tego strasznie się boję :(
To lepiej zatrzymać kup węgiel i nie wiem czy loperamid jest na receptę czy nie ale na pewno ma identyczny skład jak stoperan więc jak nie to niech stoperan kupi. I możesz najpierw sprobospr wegiew a jak będzie Cię dalej męczyło to najwyżej polkniesz stoperan albo loperamid

To lepiej zatrzymać kup węgiel i nie wiem czy loperamid jest na receptę czy nie ale na pewno ma identyczny skład jak stoperan więc jak nie to niech stoperan kupi. I możesz najpierw sprobospr wegiew a jak będzie Cię dalej męczyło to najwyżej polkniesz stoperan albo loperamid
Okej tak zrobię a jak nie przejdzie to pojadę na szpital i juz oni będą wiedzieć jak mi pomóc mam taką nadzieję

Tak już się bawi. Ja się jeszcze trzęsę. A dawałam picie i mowie, tylko jej nie rozśmieszają żeby się nie zachlysla i za chwilę słyszę się dusi
Masakra.....chwila zabawy i efekt murowany. Dobrze ze doszla do siebie. A robilas cos zeby pomoc jej odkrztusic? Juz jest dobrze wiec kochana nie nerwuj sie bo malenstwo to odczuwa.
Dziękuję kochana juz jestem taka załamana leżę i płacze tak się boje o maleństwo ta ciaza jest taka ciężka :(
Kochana bedzie dobrze. Nie miej czarnych mysli. Jezeli cos cie martwi wtedy na ip jedz dla wlasnego spokoju.
Wczoraj dowiedziałam się że będę mieć córeczkę, będzie Jagoda :p
A to mój brzuszek 19.5 tydz
Zobacz załącznik 842116
Gratuluje coreczki. Brzuszek malusi ale poczekaj po 20 zaczyna wypychac. Wiem to po sobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra.....chwila zabawy i efekt murowany. Dobrze ze doszla do siebie. A robilas cos zeby pomoc jej odkrztusic? Juz jest dobrze wiec kochana nie nerwuj sie bo malenstwo to odczuwa.Kochana bedzie dobrze. Nie miej czarnych mysli. Jezeli cos cie martwi wtedy na ip jedz dla wlasnego spokoju.Gratuluje coreczki. Brzuszek malusi ale poczekaj po 20 zaczyna wypychac. Wiem to po sobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak za brzuch nacisnęłam i zwróciła

reklama
Dziewczyny rozeszlo wam sie kiedys spojenie lonowe?? Juz mam dosc tego bólu a wizyte mam dopiero w czwartek. Mam wszystkie objawy rozejscia spojenia i nie wiem co robić[emoji25][emoji25]

0d1ysek25aa91zfe.png

Do góry