reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja a wczoraj Matylda23 ale nie wiem jak ona bo od wczoraj nie pisała. Herbatę parzylam rumianek, miętę i melisę wszystko razem. Acidolac probiotyk w saszetkach ale ja mam ten do dzieci można dwie saszetki. Węgiel można ale na mnie teraz nie działał i gin mi dała loperamid, to to samo co stoperan loperamidu mogłam 8 tabletek na dobę
Dziękuję kochana juz jestem taka załamana leżę i płacze tak się boje o maleństwo ta ciaza jest taka ciężka :(

reklama
Dziękuję kochana juz jestem taka załamana leżę i płacze tak się boje o maleństwo ta ciaza jest taka ciężka :(
Spokojnie też miałam biegunkę i przy ciśnieciu na stolec bolał mnie brzuch. Loperamid jak wzięłam to już po jednej tabletce bylo lepiej. Mówiła, że mogę 8 na dobę, ale wzielam pierwszego dnia dwie i potem następne dwa dni po jednej

A ja też właśnie plakalam, bo kuzyn rozśmieszał moja Marysię i się tak zachlysla że aż zaczęła odpływać:( jeszcze się nie mogę uspokoić

U mnie w porządku , ostatnio mam dużo energii :-Dwaga narazie stoi w miejscu :-Dtylko dosyć często zgaga mnie męczy. Wagi małej itp nie znam lekarka zdążyła tylko sprawdzić płeć, miałam robione w szpitalu a lekarka która robiła mi usg spieszyła się na porodówke także za tydzień tak naprawdę będę miała robione usg połówkowe bo to wczorajsze nie wyszło bo nie było czasu ..skierowanie miałam od grudnia na nfz a i tak nie wyszło wczoraj ,teraz się już nie zalapie znów na nfz i będę musiała iść prywatnie pewnie i płacić 250 zl nawet żadnego zdjęcia nie mam z wczorajszej wizyty .Ale na pocieszenie zrobiłam zakupy dla córeczki spodenki w reserved po 9.90 i 14.90 także taniutko i szkoda było nie wziąć. :-)
A zdążysz się jeszcze gdzieś zapisać prywatnie ? To super zakupy :p w textilu byłam dzisiaj i ledwo się powstrzymałam przed zakupami , ale jak Poznam płeć to odrazu tam idę :D

Spokojnie też miałam biegunkę i przy ciśnieciu na stolec bolał mnie brzuch. Loperamid jak wzięłam to już po jednej tabletce bylo lepiej. Mówiła, że mogę 8 na dobę, ale wzielam pierwszego dnia dwie i potem następne dwa dni po jednej
Musze czekać na męża aż wróci to dopiero pojadę po to do apteki bo nie mam tak to jest dobrze mogę pić i w ogóle ale jak już ma mnie pogonic to łapie mnie skurcz jelit i tego strasznie się boję :(

reklama
Do góry