reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Fajnie, że dołączyłaś :) gratuluję :) nie martw się, ja mam tak samo jak Ty, też ciąża planowana, chciana a czuję się tak jakbym nie wiedziała czy dobrze zrobiła, cz nie było lepiej poczekać itp. Mam nadzieję, że nam to szybko minie i będziemy się już tylko cieszyć :)

Dziewczyny ostatnio chodzą za mną słodycze :p rogaliki z czekoladą, batoniki czekoladowe, ciasta itp :p

Kurcze jeszcze troszkę ponad 2 godziny do wizyty...oszaleje ze stresu.

Znam te nerwy, ja przed swoja pierwsza az biegunki z nerwow dostalam
A najsmieszniejsze z tego jest to, ze te nerwy w wiekszosci przypadkow sa bezpodstawne i wszystko jest tak, jak powinno.
Dodatkowo mam super spokojnego, kompetentnego lekarza, ktory wprowadzil atmosfere nie do podwazenia.

Pewnie bede bardziej bierny udzial brala w tym forum, bo do poludnia z moja dwulatka musze wymyslac zajecia. Na sekunde sie jej spuscic z oczu nie da, jest jak maly huragan Po poludniu starsza wraca ze szkoly, wiec obiad, zadania nauka.
Tak swoja droga, czy te z Was ktore maja dzieci w podstawowce (ja 4 klasa), tez tyle czasu spedzacie lub Wasze pociechy nad zadaniami? Chodzi mi o ich ilosc. Juz w pierwszej klasie moja corka przynosila tyle str zadan, ze zero czasu na zabawe. Teraz jest to samo. Po kilka stron z kazdego przedmiotu dziennie Nim to wszystko ogarnie, spakuje sie, to jest wieczor i czas tylko na kapiel i spanie.

reklama
@Elodia jaj Ty to zrobilas, ze Twoje suwaczki sa widoczne w aplikacji? Probowalam wpisac recznie te kody w sygnature na apce i nic z tego, widoczne sa napisy[emoji53]

https://www.suwaczki.com/tickers/0d1yskjovqwtzdju.png

http://www.suwaczku.com/tickers/mhsvvcqgy7k3sev6.png

Aniołek[*]8.08.2017
Normalnie weszlam w ustawienia i tam jest opcja zmoany sygnatury. Klikasz na własna i pojawia sie linijka do wipsania tekstu

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Znam te nerwy, ja przed swoja pierwsza az biegunki z nerwow dostalam
A najsmieszniejsze z tego jest to, ze te nerwy w wiekszosci przypadkow sa bezpodstawne i wszystko jest tak, jak powinno.
Dodatkowo mam super spokojnego, kompetentnego lekarza, ktory wprowadzil atmosfere nie do podwazenia.

Pewnie bede bardziej bierny udzial brala w tym forum, bo do poludnia z moja dwulatka musze wymyslac zajecia. Na sekunde sie jej spuscic z oczu nie da, jest jak maly huragan Po poludniu starsza wraca ze szkoly, wiec obiad, zadania nauka.
Tak swoja droga, czy te z Was ktore maja dzieci w podstawowce (ja 4 klasa), tez tyle czasu spedzacie lub Wasze pociechy nad zadaniami? Chodzi mi o ich ilosc. Juz w pierwszej klasie moja corka przynosila tyle str zadan, ze zero czasu na zabawe. Teraz jest to samo. Po kilka stron z kazdego przedmiotu dziennie Nim to wszystko ogarnie, spakuje sie, to jest wieczor i czas tylko na kapiel i spanie.
Ja mam syna w podstawówce (3 klasa), ale on nie przynosi żadnych zadań ze szkoły. Mieszkamy w Szwecji.

reklama
Do góry