Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Bardziej na północ ;-) Szwecja
Ja bylam u prywaciaka ma becie i usg w 7+3 potem z NHS w 12+5
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardziej na północ ;-) Szwecja
Ja ubolewam bo nie zjem tarara buuuuu ale też jakoś to przeżyję ) jest sporo innych pokarmów które możemy jeść )) także głowa do góry i do przoduOoo matko i jak ja przeżyje To będą ciężkie miesiące No cóż jakoś trzeba zacisnąć zęby w takim razie [emoji14] Dziękuję Ci bardzo :*
Tak tatar i sery pleśniowe [emoji173] No trzeba będzie się rozejrzeć za czymś innymJa ubolewam bo nie zjem tarara buuuuu ale też jakoś to przeżyję ) jest sporo innych pokarmów które możemy jeść )) także głowa do góry i do przodu
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
WidaćA mój suwaczek widać?
27.06.17 Anastazja [*]
A mój suwaczek widać?
27.06.17 Anastazja [*]
Ja mam układ z ginekologiem, że pójdę mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę myślę, że też kolo 15h a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]
Hej dziewczyny, tak się produkujecie, że nie jestem w stanie nadrobić zaległości...wczoraj miałam mega doła przez to mikroskopijne plamienie, cały dzień leżałam jak kłoda, ale to było tylko jednorazowe, później już nie było nic, więc zastanawiam się czy to nie od aplikatora do luteiny...dodatkowo bardzo bolał mnie brzuch, dziś jest o wiele lepiej...mam nadzieję, że w piątek usłyszę same dobre wieści
Też jesteś ze Szwecji? Ja będę w Pl robić usg w 8 tc :-) Już się zapisałam. Tyle muszę wytrzymać ;-)Ja bylam u prywaciaka ma becie i usg w 7+3 potem z NHS w 12+5
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom