reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Fajnie, że dołączyłaś :) gratuluję :) nie martw się, ja mam tak samo jak Ty, też ciąża planowana, chciana a czuję się tak jakbym nie wiedziała czy dobrze zrobiła, cz nie było lepiej poczekać itp. Mam nadzieję, że nam to szybko minie i będziemy się już tylko cieszyć :)

Dziewczyny ostatnio chodzą za mną słodycze :p rogaliki z czekoladą, batoniki czekoladowe, ciasta itp :p

Kurcze jeszcze troszkę ponad 2 godziny do wizyty...oszaleje ze stresu.

Ja jestem tak zestresowana wszystko widzę w czarnych kolorach ze serce za słabo będzie bić ze go nie będzie widać ze jajo puste będzie ahhh normalnie nie wiem co dziś ze mna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mimo lekarza prywatnego czekałam na swoją wizytę godzinę dłużej.
..

3jgx43r8r15qhp88.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No właśnie uprzedzano mnie, że są opóźnienia bo lekarz podobno poświęca pacjentkom tyle czasu ile trzeba ale skoro jestem umówiona na 15:30 a otwierają gabinet też o 15:30 to mam nadzieję, że nie będę długo czekać :)

No właśnie uprzedzano mnie, że są opóźnienia bo lekarz podobno poświęca pacjentkom tyle czasu ile trzeba ale skoro jestem umówiona na 15:30 a otwierają gabinet też o 15:30 to mam nadzieję, że nie będę długo czekać :)
Oj to akurat fakt, czuję się zaopiekowana mimo opóźnienia :)

3jgx43r8r15qhp88.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Chyba, ze jedzie ze szpitala i sie spóźni ;-) ;) Mojemu sie tak kiedyś zdażyło.

Ja jestem tak zestresowana wszystko widzę w czarnych kolorach ze serce za słabo będzie bić ze go nie będzie widać ze jajo puste będzie ahhh normalnie nie wiem co dziś ze mna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak chyba ma kazda z nas niestety raz na dole raz na górze posyłam dużą dawkę pozytywnej energii :))

Jak moge, to i ja sie dolacze :)
Z terminu om jestem w 6+2 tyg. Termin na polowe lipca. U lekarza bylam w tamtym tyg. Ale widoczny byl tylko pecherzyk z cialkiem zoltym, za niecale dwa tyg kolejna wizyta i mam nadzieje, ze juz konkretow sie dowiem :)
Jak Was tak podczytywalam, to az zazdroszcze ze macie takie super pozytywne podejscie. Ja tak szczerze w ciazy chcialam byc, ale przyjelam to bez emocji. Wrecz sie zastanawiam czy to dobra decyzja, czy dam rade. Mam juz dwojke w domu, najmlodsza ma 2 latka. Mam nadzieje ze sie to zmieni, bo az sie sama nie poznaje. Dwie poprzednie ciaze byly dla mine czyms cudownym, a teraz tylko dol.
Gratulacje! :-) Fajnie, że jest nas coraz więcej. Spokojnej ciąży, na ile to tylko możliwe przy małych dzieciach ;-) Mój syn już duży 10 lat, więc nie mam co porównywać :-)

reklama
Do góry