reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki dziewczyny :* Jakoś włączył mi sie tryb marudy i mi nic nie pasuje. Z byle powodu potrafię sie rozpłakac. Mam nadzieję, że to wkrótce minie :)

Naprawdę mie wyglądasz złe jesteś w ciazy wiec musisz mieć brzuszek [emoji4]
Ja tez słonicy nie widzę tylka ładna mamusie

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Wiem, że będę tego żałować, ale wrzuć zdjęcie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
IMG_20180309_151300_768x1024.jpg
IMG_20180309_151424_768x1024.jpg

Nie za ładnie wygląda bo mi się źle ukroilo i odpadł dół :D ale smakuje przynajmniej :D
Zainteresowanie mojej podobne, ale - mimo wszystko wolę tak, niż jakby się chciała wtrącać itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokładnie. Mam przynajmniej spokój. Gdyby zaczeła się wtrącać to bym raczej nerwowo nie wytrzymała.

Załączniki

• IMG_20180309_151300_768x1024.jpg
    IMG_20180309_151300_768x1024.jpg
    167,5 KB · Wyświetleń: 262
  • IMG_20180309_151424_768x1024.jpg
    IMG_20180309_151424_768x1024.jpg
    144,3 KB · Wyświetleń: 263
Ciasto wyglada słodko a ja nic nie czuje tez bym zjadła [emoji23]

Moja mama zrobiła mi naleśniki z dżemem to zjadłam bo już miałam taki głód ale żadnego smaku nie czułam [emoji58] tez mi się chciało płakać ..
idę się zbierać do lekarza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny od jakiś 2 godz mam jakieś takie jakby uczucie pelnosci w pochwie czasami mnie też zakluje , nie wiem czy to normalne i mały gdzieś tam uciska czy znów coś się dzieje zaczynam już się znów stresować oczywiscie "madra " ja włączyłam wujka Google i się naczytalam pozytywnych i negatywnych rzeczy . Moja lekarka dziś tylko do 14 jak dobrze pamiętam , a na szpital średnio znów bo pomyślą , że wariatka dopiero wyszła a już znów jest ... :(

Wrzucić np na dysk google i udostępnić link

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mnie nie da się nawet zdjęcia z dysku wstawić :/ i muszę zapisywac z dysku i dopiero
Kupiłam kiedyś klipsy na skarpety - O jak zdejmuje to spina, i po praniu i suszeniu rozpinana wkładając do szuflady ;)
Ale kolorowe mi się podobają jak są różne - jak nosiłam 5-palczaste, to właśnie często dwie różne [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Klipsy na skarpety? :p nie wiedziałam, że jest takie coś :D
Ale my to robimy obiektywnie [emoji16] bo my jesteśmy neutralne a rodzina liczy na dziewczynkę bo chcieliby dla siebie dziewczynkę [emoji16] a my tak po prostu czujemy wewnętrznie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Wiem :) i bardzo mnie to cieszy , że też czekacie razem ze mną :*
Mija siostra ma mi przywieźć najładniejsze rzeczy po swojej córce i już powoli przegląda ubranka i mówi, ze czasem aż jej się robi smutno, że już jest taka duża , i że do niektórych rzeczy ma sentyment bo pamięta kiedy i gdzie co kupiła i na jaka okazję miała coś ubrane

f2w39n7303c24ozn.png
To teraz pora na kolejne , powiedz siostrze :D
Może dość liczne? Czyli mniej niż bardzo

f2w39n7303c24ozn.png
A ja mam np. krwinek czerwonych trochę za mało to źle ? I hematokryt , też mało.. nie mam.pojecia nawet co to :o
A nie zmarzniesz? Bo ogólnie pasują nawet, ale bardziej letnio/wiosenna ta stylizacja :) gdybyś tak ubrała czarne rajstopy i czarne botki? Lub kozaki :) bo od nóg ciągnie :) A ogólnie stwierdzam, że jesteś bardzo ładna [emoji16] bardzo dziewczęce to zdjęcie

f2w39n7303c24ozn.png
Dziękuje :* no właśnie się zastanawiam. Będzie w ten dzień ponad 15° a mam płaszczyk pod kolor tych butów :D

To jest fakt. Ja akurat długo korzystałam z wózka do 4 lat bo do rodziców z domu miałam 4.5 km w jedną stronę a tyle by mi Marysia nie przeszła. A takie sobie spacery robilysmy bo ja uwielbiam chodzic pieszo, więc ile chciała to szła, jak się zmęczyła to do wózka [emoji5]
A to ja jeszcze pozniej tak sporadycznie tez kozystalam na dluzsze chodzenie, np. do zoo[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciasto wyglada słodko a ja nic nie czuje tez bym zjadła [emoji23]

Moja mama zrobiła mi naleśniki z dżemem to zjadłam bo już miałam taki głód ale żadnego smaku nie czułam [emoji58] tez mi się chciało płakać ..
idę się zbierać do lekarza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak mi Cię szkoda. :(
Niech Ci przepisze coś w końcu ten lekarz i wracaj nam do zdrowia :**

U mnie nie da się nawet zdjęcia z dysku wstawić :/ i muszę zapisywac z dysku i dopiero

Klipsy na skarpety? :p nie wiedziałam, że jest takie coś :D

Wiem :) i bardzo mnie to cieszy , że też czekacie razem ze mną :*

To teraz pora na kolejne , powiedz siostrze :D

A ja mam np. krwinek czerwonych trochę za mało to źle ? I hematokryt , też mało.. nie mam.pojecia nawet co to :o

Dziękuje :* no właśnie się zastanawiam. Będzie w ten dzień ponad 15° a mam płaszczyk pod kolor tych butów :D
A hemoglobina jak? Czerwone duzo ponizej normy? Hematokryt to krzepliwość

reklama
Dziewczyny od jakiś 2 godz mam jakieś takie jakby uczucie pelnosci w pochwie czasami mnie też zakluje , nie wiem czy to normalne i mały gdzieś tam uciska czy znów coś się dzieje zaczynam już się znów stresować oczywiscie "madra " ja włączyłam wujka Google i się naczytalam pozytywnych i negatywnych rzeczy . Moja lekarka dziś tylko do 14 jak dobrze pamiętam , a na szpital średnio znów bo pomyślą , że wariatka dopiero wyszła a już znów jest ... :(
Ja też tak mam. Mi tłumaczyła moja gin, że to albo dlatego że w środku jesteśmy teraz rozpulchnione i spuchnietę albo dziecię jakoś tak sie akurat układa. Mi czasami zdarza sie też tam czuć wibracje

Do góry