reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czy to jest smieszne czy dac sobie spokoj? Piszcie, bo nie wiem czy podklejac te dychy by w antyramie sie trzymały. Jutro idziemy na 40-stke, a ja mialam cos zamowic przez neta, i dzis sie skaplam. Doradzcie czy lepiej moze kupic jakis kubek lub porzadniejsza whisky od zwyklego alkoholu?Zobacz załącznik 841957
Uwielbiam ręcznie robione prezenty - jak dla mnie super [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Czesć dziewczyny. Za oknem wiosna a ja mam kiepski humor.
Moja sypialnia wygląda jakbym zabiła tam jednorożca bo rozsypał mi sie rozświetlacz. Od wczoraj próbuje sie pozbyć tych drobinek i nadal sie błyszczy :(
Wczoraj chcieliśmy opłacić wycieczkę, ale moja gin zabroniła mi lecieć gdziekolwiek :( Ciśnienie mi skacze a Grecja miała być pod koniec kwietnia, więc boi się ze do tego czasu będzie gorzej.
Mieliśmy dzis wyjechac od razu jak Ł wróci z pracy do rodziców na weekend. I Ł do mnie dzwoni, że na chwile wyszedł z firmy po cos do auta a tam powietrza w oponie nie ma. Próbują z kolegami po prostu zmienic na zapasówkę ale za c**ja nie mogą ruszyć śrub.
Jakaś taka maruda się zrobiłam i jem cały czas kanapki z pasztetem. Niedługo sama będe jak pasztet. Eh
Ojej, kochana Tobie yez sie wszystko na raz zwalilo na glowe. I to teraz. Trzymaj sie i trzymam kciuki zeby sie wszystko szybko poukladalo.
A co do wycieczki to nie ma co ryzykowac, pojedziecie sobie juz we trojke. Ja tez nie ryzykuje juz wyjazdow.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że jeśli chodzi o wagę to te 5kg na plusie to chyba nie straszna waga :) chociaż, myślałam że 5kg przy mom wzroście to masakra a nie jest źle :) jakoś się równomiernie rozchodzi, chociaż wolałabym żeby w uda już nie szło [emoji14]

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków :(
20180223_144026.jpg

Załączniki

• 20180223_144026.jpg
    20180223_144026.jpg
    364 KB · Wyświetleń: 246
Wlasnie jak dziecko juz chodzi samo to parasolka jest duzo wygogniejsza, bo mniesza i lzejsza. Zreszta sama zobaczysz jak Tobie bedzie pasowac[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest fakt. Ja akurat długo korzystałam z wózka do 4 lat bo do rodziców z domu miałam 4.5 km w jedną stronę a tyle by mi Marysia nie przeszła. A takie sobie spacery robilysmy bo ja uwielbiam chodzic pieszo, więc ile chciała to szła, jak się zmęczyła to do wózka ☺️

Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków :(Zobacz załącznik 841992
Ja tam słonicy nie widzę ☺️ wyglądasz ładnie, widać, że jesteś w ciazy brzuszek masz śliczniutki i naprawdę nic grubego nie widzę a mam dobry wzrok ☺️

Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków :(Zobacz załącznik 841992
Coś ty :* ślicznie wyglądasz :) nie martw się, każda ma kilka kg na plusie.. A i pewnie ja wyskoczę nagle z mega wagą... Po prostu każda tyje inaczej i inaczej się wszystko rozkłada :) śliczny brzuszek i śliczna mama :) a słoniątka to my wszystkie będziemy :D

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jutro wyprawiam urodzinki młodemu ;) niby ma 11 w niedzielę ale jutro jakiś lepiej wszystkim pasuje :D
Dobrze że mało mam do zrobienia,większość zamówiona i część rodziny porobi sałatki, będzie mile miłe spotkanie a osób sporo, miałam robić w bawialni ale stwierdziłam że jeszcze wcrym roku w domku , mam nadzieję że po imprezce pomogą mi sprzątać ;/ hehe
Dobrze by było ;)
I dobry pomysł, żebyś nie wszystko musiała sama robić [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
To przytyłyśmy podobnie tzn do ostatniej wizyty 9 lutego. Ja też zauważyłam, że przybrałam na brzuchu, w biuście i właśnie w udach :(
Ja też w tych miejscach i jeszcze tyłek :(
Tyle ,że tyje a waga stoi :o zobaczymy w poniedziałek ile przybrałam przez 4 tygodnie :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry