reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czy to jest smieszne czy dac sobie spokoj? Piszcie, bo nie wiem czy podklejac te dychy by w antyramie sie trzymały. Jutro idziemy na 40-stke, a ja mialam cos zamowic przez neta, i dzis sie skaplam. Doradzcie czy lepiej moze kupic jakis kubek lub porzadniejsza whisky od zwyklego alkoholu?Zobacz załącznik 841957
Uwielbiam ręcznie robione prezenty - jak dla mnie super [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Czesć dziewczyny. Za oknem wiosna a ja mam kiepski humor.
Moja sypialnia wygląda jakbym zabiła tam jednorożca bo rozsypał mi sie rozświetlacz. Od wczoraj próbuje sie pozbyć tych drobinek i nadal sie błyszczy :(
Wczoraj chcieliśmy opłacić wycieczkę, ale moja gin zabroniła mi lecieć gdziekolwiek :( Ciśnienie mi skacze a Grecja miała być pod koniec kwietnia, więc boi się ze do tego czasu będzie gorzej.
Mieliśmy dzis wyjechac od razu jak Ł wróci z pracy do rodziców na weekend. I Ł do mnie dzwoni, że na chwile wyszedł z firmy po cos do auta a tam powietrza w oponie nie ma. Próbują z kolegami po prostu zmienic na zapasówkę ale za c**ja nie mogą ruszyć śrub.
Jakaś taka maruda się zrobiłam i jem cały czas kanapki z pasztetem. Niedługo sama będe jak pasztet. Eh
Ojej, kochana Tobie yez sie wszystko na raz zwalilo na glowe. I to teraz. Trzymaj sie i trzymam kciuki zeby sie wszystko szybko poukladalo.
A co do wycieczki to nie ma co ryzykowac, pojedziecie sobie juz we trojke. Ja tez nie ryzykuje juz wyjazdow.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że jeśli chodzi o wagę to te 5kg na plusie to chyba nie straszna waga :) chociaż, myślałam że 5kg przy mom wzroście to masakra a nie jest źle :) jakoś się równomiernie rozchodzi, chociaż wolałabym żeby w uda już nie szło [emoji14]

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków :(
20180223_144026.jpg

Załączniki

• 20180223_144026.jpg
    20180223_144026.jpg
    364 KB · Wyświetleń: 253
Wlasnie jak dziecko juz chodzi samo to parasolka jest duzo wygogniejsza, bo mniesza i lzejsza. Zreszta sama zobaczysz jak Tobie bedzie pasowac[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest fakt. Ja akurat długo korzystałam z wózka do 4 lat bo do rodziców z domu miałam 4.5 km w jedną stronę a tyle by mi Marysia nie przeszła. A takie sobie spacery robilysmy bo ja uwielbiam chodzic pieszo, więc ile chciała to szła, jak się zmęczyła to do wózka ☺️

Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków :(Zobacz załącznik 841992
Ja tam słonicy nie widzę ☺️ wyglądasz ładnie, widać, że jesteś w ciazy brzuszek masz śliczniutki i naprawdę nic grubego nie widzę a mam dobry wzrok ☺️

Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków :(Zobacz załącznik 841992
Coś ty :* ślicznie wyglądasz :) nie martw się, każda ma kilka kg na plusie.. A i pewnie ja wyskoczę nagle z mega wagą... Po prostu każda tyje inaczej i inaczej się wszystko rozkłada :) śliczny brzuszek i śliczna mama :) a słoniątka to my wszystkie będziemy :D

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jutro wyprawiam urodzinki młodemu ;) niby ma 11 w niedzielę ale jutro jakiś lepiej wszystkim pasuje :D
Dobrze że mało mam do zrobienia,większość zamówiona i część rodziny porobi sałatki, będzie mile miłe spotkanie a osób sporo, miałam robić w bawialni ale stwierdziłam że jeszcze wcrym roku w domku , mam nadzieję że po imprezce pomogą mi sprzątać ;/ hehe
Dobrze by było ;)
I dobry pomysł, żebyś nie wszystko musiała sama robić [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
To przytyłyśmy podobnie tzn do ostatniej wizyty 9 lutego. Ja też zauważyłam, że przybrałam na brzuchu, w biuście i właśnie w udach :(
Ja też w tych miejscach i jeszcze tyłek :(
Tyle ,że tyje a waga stoi :o zobaczymy w poniedziałek ile przybrałam przez 4 tygodnie :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry