Dzięki [emoji5]To chyba każda z nas ma takie właśnie smutne dni , tu choroba , tu samotność a na to wszystko jeszcze hormony ciążowe które wyprawiaja z nami cuda . Przesyłam dużo pozytywnej energii :***
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki [emoji5]To chyba każda z nas ma takie właśnie smutne dni , tu choroba , tu samotność a na to wszystko jeszcze hormony ciążowe które wyprawiaja z nami cuda . Przesyłam dużo pozytywnej energii :***
Nie wiem, jak się robi, ale pewnie też dość prosto, jak wszystkie pasty, więc może na kolację?Ooooo ja bym zjadła pastę z makreli *.*
Dosc liczne. Czyli mniej niz ostatnio.Odebrałam wczoraj wyniki z moczu i ostatnio miałam bakterie b. liczne i lekarz kazał brać urosept 3x dziennie po 2 tabletki przez 4-5 dni a teraz jest napisane d. liczne, co to znaczy? Przedostatnio też tak miałam.
Bardzo ładne326060/s/cool-club-trampki-chlopiece-na-rzep-gentleman/ buty do Kacpra wiosna, lato
www.smyk.com/pclub-trampki-dziewczece-slip-on-jety/
Link do: Cool Club, Trampki dziewczęce, ażurowy wzór, brokat i dla Marysi
Link do: Cool Club, Trampki chłopięce na rzep, Gentleman te do Kacpra bo się źle dodało
Dlatego ja też obstawiam dziewczynkę - jakoś tak lipcowe dziewczyny są bardziej nieśmiałe i chowają, co tam mają między nóżkami [emoji23] więc skoro tak jak ja nie wiesz do połówkowego, to może też dziewczynkaMam nadzieję, że się nie będzie wstydziło i się ujawni. 20tygodni czekania no twoje urodziny mają byc i dla mnie szczęśliwe
Potwierdzam, lipcowe dziewczyny są bardziej wstydliwe i nieśmiałe, wiem po sobie [emoji28] ale z wiekiem to mijaDlatego ja też obstawiam dziewczynkę - jakoś tak lipcowe dziewczyny są bardziej nieśmiałe i chowają, co tam mają między nóżkami [emoji23] więc skoro tak jak ja nie wiesz do połówkowego, to może też dziewczynka
JasneJak próbuje być z Wami na bieżąco to nie mam czasu nic w domu robić [emoji33]. Macie też ten "problem" ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie jak dziecko juz chodzi samo to parasolka jest duzo wygogniejsza, bo mniesza i lzejsza. Zreszta sama zobaczysz jak Tobie bedzie pasowac[emoji5]Też planuję używać tak max do 3 roku życia wózka Zobaczę jak będzie się sprawowała spacerówka, ale mam nadzieję, że nie będzie konieczna zmiana na parasolkę bo wnosić go nigdzie nie muszę a jednak taka parasolka ma gorszą amortyzację i chyba jest mniej wygodna od takiej cięższej,
BiedactwoWidzę dziewczyny, że nie tylko za mną kiepska noc... Budziłam się co chwilę zasnąć nie mogłam.. znowu mnie ciągnęła noga i brzuch obudziłam się niedawno jestem taka nietomna ;/ i bolą mnie pleeecy