reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To chyba każda z nas ma takie właśnie smutne dni , tu choroba , tu samotność a na to wszystko jeszcze hormony ciążowe które wyprawiaja z nami cuda :D . Przesyłam dużo pozytywnej energii :***
Dzięki [emoji5]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Odebrałam wczoraj wyniki z moczu i ostatnio miałam bakterie b. liczne i lekarz kazał brać urosept 3x dziennie po 2 tabletki przez 4-5 dni a teraz jest napisane d. liczne, co to znaczy? Przedostatnio też tak miałam.
Dosc liczne. Czyli mniej niz ostatnio.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że się nie będzie wstydziło i się ujawni. 20tygodni czekania :huh: no twoje urodziny mają byc i dla mnie szczęśliwe :D
Dlatego ja też obstawiam dziewczynkę - jakoś tak lipcowe dziewczyny są bardziej nieśmiałe i chowają, co tam mają między nóżkami [emoji23] więc skoro tak jak ja nie wiesz do połówkowego, to może też dziewczynka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dlatego ja też obstawiam dziewczynkę - jakoś tak lipcowe dziewczyny są bardziej nieśmiałe i chowają, co tam mają między nóżkami [emoji23] więc skoro tak jak ja nie wiesz do połówkowego, to może też dziewczynka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Potwierdzam, lipcowe dziewczyny są bardziej wstydliwe i nieśmiałe, wiem po sobie [emoji28] ale z wiekiem to mija :D

Też planuję używać tak max do 3 roku życia wózka :) Zobaczę jak będzie się sprawowała spacerówka, ale mam nadzieję, że nie będzie konieczna zmiana na parasolkę bo wnosić go nigdzie nie muszę a jednak taka parasolka ma gorszą amortyzację i chyba jest mniej wygodna od takiej cięższej,
Wlasnie jak dziecko juz chodzi samo to parasolka jest duzo wygogniejsza, bo mniesza i lzejsza. Zreszta sama zobaczysz jak Tobie bedzie pasowac[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry