reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny można na forum wrzucić filmik??
Wie ktoś jak [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wrzuciłam przez udostępnienie z dysku Google :)

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Zbyt skompliwowanie brzmi [emoji23]
Mam filmik jak moj syn kopie tak ze brzuch cały chodzi

16udyx8di9hvrs5t.png
Przez BabyBoom się nie da :( nie mają takiej opcji w ogóle jak wrzucenie filmiku chyba, ale jak wygrywasz z tel wystarczy że zrobisz w filmiku "wrzuć na dysk" i później robisz udostępnij :) nic trudnego :)

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja wczoraj tryskałam radością :D jak było +12 a dzisiaj +2 i deszcz .. ale od przyszłego tygodnia ma temperatura dochodzić nawet do +20 :D

Łobuziak :D mam to samo, moje rzadko kopie, ale jak już czasami ma ochotę i przez chwilę go czuje, delikatnie podnoszę bluzkę i nie wiem czy nawet to odczuwa bo w momencie przestaje, nie wspomnę o przyłożeniu dłoni do brzucha . Wstydzi się czy co :D

Ja bym chciała dużo więcej spacerować :(
Ale pomijając obecną infekcję, to mieszkam dość wysoko bez windy, więc nie powinnam codziennie chodzić po tych schodach :(

Co do kopniaków - O już też od jakiegoś czasu czuje :D
Kiedy wraca K? Może też poczuje (choć wymaga to cierpliwości, bo czasem trzeba czekać, no i faceci aż tak emocjonalnie tego nie odbierają jak my, dla nich to fajne, ale nie ma jeszcze tego, że to ich realne dziecko ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Marika chyba wrzucała kiedyś filmik z brzuszkiem...?

@Jola92 :D :D :D może jak wszystko będzie ok to jeszcze uda sie Wam wyskoczyć gdzieś spontanicznie? A narazie faktycznie lepiej nie pakować kasy w wyjazd.. My nie polecieliśmy na sylwestra w tym roku, więc wiem że trochę człowiekowi smutno.. Może weekend poprawi Ci nastrój :*

@olaaa7, @Marika92 to tyjemy podobnie, a moje uda NAPRAWDĘ nie potrzebują dodtakowych cm..:oo2:

Dziewczyny, gdyby któraś w niedzielę jednak tęskniła za możliwością pobuszowania po sklepach :p to w KappAhlu, na newbie jest oferta 3 za 2 :tak:
W pełni się zgadzam, moje uda nie chcą więcej cm :D [emoji28]

Myślę że jeśli chodzi o wagę to te 5kg na plusie to chyba nie straszna waga :) chociaż, myślałam że 5kg przy mom wzroście to masakra a nie jest źle :) jakoś się równomiernie rozchodzi, chociaż wolałabym żeby w uda już nie szło [emoji14]

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
U mnie dziś końce swieci ciepło kurde aż by się chciało na spacer iść porobić coś ...

16udyx8di9hvrs5t.png
Też bym poszła... Ale nie wiem, czy to już dobry pomysł.... [emoji15]
Może pomyślę tak aż was nadrobię (położyłam się na chwilę, i kilkadziesiąt stron do nadrabiania...), i ewentualnie pójdę do pasmanterii... Poza schodami daleko nie mam, jakieś 500m ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry