reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny można na forum wrzucić filmik??
Wie ktoś jak [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wrzuciłam przez udostępnienie z dysku Google :)

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Zbyt skompliwowanie brzmi [emoji23]
Mam filmik jak moj syn kopie tak ze brzuch cały chodzi

16udyx8di9hvrs5t.png
Przez BabyBoom się nie da :( nie mają takiej opcji w ogóle jak wrzucenie filmiku chyba, ale jak wygrywasz z tel wystarczy że zrobisz w filmiku "wrzuć na dysk" i później robisz udostępnij :) nic trudnego :)

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja wczoraj tryskałam radością :D jak było +12 a dzisiaj +2 i deszcz .. ale od przyszłego tygodnia ma temperatura dochodzić nawet do +20 :D

Łobuziak :D mam to samo, moje rzadko kopie, ale jak już czasami ma ochotę i przez chwilę go czuje, delikatnie podnoszę bluzkę i nie wiem czy nawet to odczuwa bo w momencie przestaje, nie wspomnę o przyłożeniu dłoni do brzucha . Wstydzi się czy co :D

Ja bym chciała dużo więcej spacerować :(
Ale pomijając obecną infekcję, to mieszkam dość wysoko bez windy, więc nie powinnam codziennie chodzić po tych schodach :(

Co do kopniaków - O już też od jakiegoś czasu czuje :D
Kiedy wraca K? Może też poczuje (choć wymaga to cierpliwości, bo czasem trzeba czekać, no i faceci aż tak emocjonalnie tego nie odbierają jak my, dla nich to fajne, ale nie ma jeszcze tego, że to ich realne dziecko ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Marika chyba wrzucała kiedyś filmik z brzuszkiem...?

@Jola92 :D :D :D może jak wszystko będzie ok to jeszcze uda sie Wam wyskoczyć gdzieś spontanicznie? A narazie faktycznie lepiej nie pakować kasy w wyjazd.. My nie polecieliśmy na sylwestra w tym roku, więc wiem że trochę człowiekowi smutno.. Może weekend poprawi Ci nastrój :*

@olaaa7, @Marika92 to tyjemy podobnie, a moje uda NAPRAWDĘ nie potrzebują dodtakowych cm..:oo2:

Dziewczyny, gdyby któraś w niedzielę jednak tęskniła za możliwością pobuszowania po sklepach :p to w KappAhlu, na newbie jest oferta 3 za 2 :tak:
W pełni się zgadzam, moje uda nie chcą więcej cm :D [emoji28]

Myślę że jeśli chodzi o wagę to te 5kg na plusie to chyba nie straszna waga :) chociaż, myślałam że 5kg przy mom wzroście to masakra a nie jest źle :) jakoś się równomiernie rozchodzi, chociaż wolałabym żeby w uda już nie szło [emoji14]

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
U mnie dziś końce swieci ciepło kurde aż by się chciało na spacer iść porobić coś ...

16udyx8di9hvrs5t.png
Też bym poszła... Ale nie wiem, czy to już dobry pomysł.... [emoji15]
Może pomyślę tak aż was nadrobię (położyłam się na chwilę, i kilkadziesiąt stron do nadrabiania...), i ewentualnie pójdę do pasmanterii... Poza schodami daleko nie mam, jakieś 500m ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry