reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Margana mnie też zgaga od wczoraj męczy. I blizna po wyrostku (18 lat temu miałam wycinany) mnie dzisiaj troche szczypie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
@Margana mnie też zgaga od wczoraj męczy. I blizna po wyrostku (18 lat temu miałam wycinany) mnie dzisiaj troche szczypie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

A ja od rana mialam dziś takiego powera że szok pościel pozmienialam obiad zrobilam i cała reszta poogarnialam chociaż teraz boli mnie kręgosłup i leniuchuje mój organizm chyba już się odzwyczajil do ruchu :))) A rana Cie szczypie hm może już powoli brzuszek rosnie i gdzieś się rozciąga ta blizna

A ja od rana mialam dziś takiego powera że szok pościel pozmienialam obiad zrobilam i cała reszta poogarnialam chociaż teraz boli mnie kręgosłup i leniuchuje mój organizm chyba już się odzwyczajil do ruchu :))) A rana Cie szczypie hm może już powoli brzuszek rosnie i gdzieś się rozciąga ta blizna
No takie uczucie milam jakby mi się blizna rozchodzila. Takie kilkuminutowe szczypanie. Ale w 6tc? Przy drugim dziecku tak by szybko już było brzuch widac?

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Mnie też nic się nie chce :p Mam nadzieję, że nie spędzę połowy popołudnia w poczekalni u lekarza, bo podobno często są opóźnienia, na szczęście jestem jako pierwsza w kolejce, więc zobaczymy :) A potem w planach M ma malowanie a ja sprzątanie :) Jeśli nie padnę :p

No takie uczucie milam jakby mi się blizna rozchodzila. Takie kilkuminutowe szczypanie. Ale w 6tc? Przy drugim dziecku tak by szybko już było brzuch widac?

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Ponoć po takiej przerwie ciężarną się traktuje jak pierworódkę :-p Ostatnio to usłyszałam od koleżanki, a u mnie mineło 6 lat.

Ponoć po takiej przerwie ciężarną się traktuje jak pierworódkę :-p Ostatnio to usłyszałam od koleżanki, a u mnie mineło 6 lat.
Ło matko. Najbardziej ze wszystkiego to pamiętam sam poród. W zasadzie prawie wszystko. Z ciążą gorzej bo wiele pozapominalam ale te najwazniejsze momenty oczywiscie pamietam. Ale fakt jest taki że czuję się jakby to byla pietwsza ciąża, może wlasnie przez ten rozrzut w czasie.

Dzisiaj pierwszy dzien jak mnie tylko raz zakłuło w prawej pachwinie. Mam się martwic czy cieszyc ze troche mi te bóle podbrzusza odpuszczają?

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Jak moge, to i ja sie dolacze :)
Z terminu om jestem w 6+2 tyg. Termin na polowe lipca. U lekarza bylam w tamtym tyg. Ale widoczny byl tylko pecherzyk z cialkiem zoltym, za niecale dwa tyg kolejna wizyta i mam nadzieje, ze juz konkretow sie dowiem :)
Jak Was tak podczytywalam, to az zazdroszcze ze macie takie super pozytywne podejscie. Ja tak szczerze w ciazy chcialam byc, ale przyjelam to bez emocji. Wrecz sie zastanawiam czy to dobra decyzja, czy dam rade. Mam juz dwojke w domu, najmlodsza ma 2 latka. Mam nadzieje ze sie to zmieni, bo az sie sama nie poznaje. Dwie poprzednie ciaze byly dla mine czyms cudownym, a teraz tylko dol.

reklama
Do góry