reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry dziewczyny :) dziś u mnie lepiej z humorem :) wprowadziłam do mieszkania trochę wiosny :) Kupiłam tulipany a wczoraj dostałam piękne róże.. Dziś wieczorem mój M wylatuje i zostaje do wtorku w Oslo, musi załatwić tam parę spraw..

Ja będę miała czas dla siebie :) ogarnę mieszkanie itd :) przegapiłam coś? Bo or wczoraj miałam sporooooooo stron do nadrobienia i jakoś nie mam teraz głowy - przepraszam :(
Któraś miała wizytę?? Albo dziś ma? - Trzymam kciuki!! ;)

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Czesć dziewczyny. Za oknem wiosna a ja mam kiepski humor.
Moja sypialnia wygląda jakbym zabiła tam jednorożca bo rozsypał mi sie rozświetlacz. Od wczoraj próbuje sie pozbyć tych drobinek i nadal sie błyszczy :(
Wczoraj chcieliśmy opłacić wycieczkę, ale moja gin zabroniła mi lecieć gdziekolwiek :( Ciśnienie mi skacze a Grecja miała być pod koniec kwietnia, więc boi się ze do tego czasu będzie gorzej.
Mieliśmy dzis wyjechac od razu jak Ł wróci z pracy do rodziców na weekend. I Ł do mnie dzwoni, że na chwile wyszedł z firmy po cos do auta a tam powietrza w oponie nie ma. Próbują z kolegami po prostu zmienic na zapasówkę ale za c**ja nie mogą ruszyć śrub.
Jakaś taka maruda się zrobiłam i jem cały czas kanapki z pasztetem. Niedługo sama będe jak pasztet. Eh

Dziewczyny czy to jest smieszne czy dac sobie spokoj? Piszcie, bo nie wiem czy podklejac te dychy by w antyramie sie trzymały. Jutro idziemy na 40-stke, a ja mialam cos zamowic przez neta, i dzis sie skaplam. Doradzcie czy lepiej moze kupic jakis kubek lub porzadniejsza whisky od zwyklego alkoholu?Zobacz załącznik 841957
Super pomysl! I wlasnoreczne wykonanie lepsze niz byle gadzet kupiony. Klej!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny robię porządki w szafie. Pakuje zimowe rzeczy i za małe na te kilka miesięcy. I znalazłam spodnie , jeansy ciążowe . Niestety na mnie za krótkie . Ja muszę mieć do kostki. Gdyby któraś była zainteresowana to niech da znac :p

@Jola92 na pewno nie będziesz pasztetem tylko śliczną mamusią w ciąży :*

Ehh widzę że wiosna daje we znaki w odmienny niż pozytywny sposób... Wpływa na nasze nastroje zmiennie i negatywnie no ale co zrobić... Ja wczoraj miałam zły ojjj bardzo zły dzień i też czułam się źle ze sobą... Na szczęście dziś jest lepiej więc pewnie i u ciebie jutro będzie lepszy dzień :*

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dzień dobry dziewczyny :) dziś u mnie lepiej z humorem :) wprowadziłam do mieszkania trochę wiosny :) Kupiłam tulipany a wczoraj dostałam piękne róże.. Dziś wieczorem mój M wylatuje i zostaje do wtorku w Oslo, musi załatwić tam parę spraw..

Ja będę miała czas dla siebie :) ogarnę mieszkanie itd :) przegapiłam coś? Bo or wczoraj miałam sporooooooo stron do nadrobienia i jakoś nie mam teraz głowy - przepraszam :(
Któraś miała wizytę?? Albo dziś ma? - Trzymam kciuki!! ;)

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Super, że dziś już masz lepszy humor :) Ja mam dziś wizytę na 16 i stresuję się ważeniem. Od pierwszego ważenia przybrałam już 5,5kg a od tego czasu minęły równo 4 tygodnie więc pewnie zaraz podbiję do 80 kg.

Czesć dziewczyny. Za oknem wiosna a ja mam kiepski humor.
Moja sypialnia wygląda jakbym zabiła tam jednorożca bo rozsypał mi sie rozświetlacz. Od wczoraj próbuje sie pozbyć tych drobinek i nadal sie błyszczy :(
Wczoraj chcieliśmy opłacić wycieczkę, ale moja gin zabroniła mi lecieć gdziekolwiek :( Ciśnienie mi skacze a Grecja miała być pod koniec kwietnia, więc boi się ze do tego czasu będzie gorzej.
Mieliśmy dzis wyjechac od razu jak Ł wróci z pracy do rodziców na weekend. I Ł do mnie dzwoni, że na chwile wyszedł z firmy po cos do auta a tam powietrza w oponie nie ma. Próbują z kolegami po prostu zmienic na zapasówkę ale za c**ja nie mogą ruszyć śrub.
Jakaś taka maruda się zrobiłam i jem cały czas kanapki z pasztetem. Niedługo sama będe jak pasztet. Eh
Oj tam, na pewno nie zmienisz się w paszteta ;) Szkoda, że nie możecie lecieć, no ale maluszek najważniejszy, odbijecie sobie w innym terminie we trójkę :) Nie smuć się :)

@olaaa7 na pewno zdrowo przybierasz na wadze :) ja w ogóle przytyłam 5kg od początku ale chyba wszystko idzie w brzuszek, chociaż zauważyłam że jestem pełniejsza w biuście i niestety w udach :/

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]

@olaaa7 na pewno zdrowo przybierasz na wadze :) ja w ogóle przytyłam 5kg od początku ale chyba wszystko idzie w brzuszek, chociaż zauważyłam że jestem pełniejsza w biuście i niestety w udach :/

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
To przytyłyśmy podobnie tzn do ostatniej wizyty 9 lutego. Ja też zauważyłam, że przybrałam na brzuchu, w biuście i właśnie w udach :(

reklama
Dziewczyny można na forum wrzucić filmik??
Wie ktoś jak [emoji4]

Marika chyba wrzucała kiedyś filmik z brzuszkiem...?

@Jola92 :D :D :D może jak wszystko będzie ok to jeszcze uda sie Wam wyskoczyć gdzieś spontanicznie? A narazie faktycznie lepiej nie pakować kasy w wyjazd.. My nie polecieliśmy na sylwestra w tym roku, więc wiem że trochę człowiekowi smutno.. Może weekend poprawi Ci nastrój :*

@olaaa7, @Marika92 to tyjemy podobnie, a moje uda NAPRAWDĘ nie potrzebują dodtakowych cm..:oo2:

Dziewczyny, gdyby któraś w niedzielę jednak tęskniła za możliwością pobuszowania po sklepach :p to w KappAhlu, na newbie jest oferta 3 za 2 :tak:

Do góry