Dziewczyny gdzie zniknęłyście?
To jest ten moment kiedy poszły zrobić sobie herbatę, umyć zęby i ogarnąć w pokoju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny gdzie zniknęłyście?
Masz już jakies miejsce ? Ja to chyba sama przed soba musze chowac ;pJak tego dobrze nie ukryje to mój syn sobie z nimi poradzi bardzo szybko
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja nie mam możliwości pracowania z domu buu, no zobaczymy, pewnie sytuacja sama się jakoś rozwiąże Żebym tylko nie wykrakała i np nie zaczęła mi się skracać szyjka czy coś.@klaudiaa975, akcja z teściem hardkor A Twój K. do niego dzwonił, teść wie że się wydało...??
Oj tam oj tam, w czym mąż przeszkadza
Wieeeem.... ja planuję do kónca kwietnia i wydaje mi się to meeega długim okresem... Ale może w w połowie zacznę sobie pracować z domu, tak myślę...
Myślisz? A ja to siedzę i marnuję czas bo roboty nie ma ... A w domu samo się nie posprząta itpTo jest ten moment kiedy poszły zrobić sobie herbatę, umyć zęby i ogarnąć w pokoju
Dlatego kończymy temat szkoda nerwówTa też na mnie jakoś tak wyjątkowo.. może też dla tego , że wiem że była dla niego ważna mimo męża itd to On się z nią spotykał .. ah nie chce nawet wracać Zabardzo do tego bo się nakręce jak stuknieta i jeszcze mojemu się oberwie
@klaudiaa975 jeśli dobrze kojarzę to córkę, czyli syna chyba, że pierwszy raz w życiu trafi [emoji28]
Zrobić śniadanie i herbatę bo już mi tak burczało w brzuchuDziewczyny gdzie zniknęłyście?
SmacznegoZrobić śniadanie i herbatę bo już mi tak burczało w brzuchu
Gdzieś czytałam że można tylko trzeba je odpowiednio przygotować. Nie powiem Ci jak bo przestałam się interesować jak zaczęły mi śmierdzieć [emoji3]A ja uwielbiam jajka, ale na miękko i nie wiem czy w ciąży takie można...?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@klaudiaa975, akcja z teściem hardkor A Twój K. do niego dzwonił, teść wie że się wydało...??
Oj tam oj tam, w czym mąż przeszkadza
Wieeeem.... ja planuję do kónca kwietnia i wydaje mi się to meeega długim okresem... Ale może w w połowie zacznę sobie pracować z domu, tak myślę...