reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@klaudiaa975, akcja z teściem hardkor :o A Twój K. do niego dzwonił, teść wie że się wydało...??

Oj tam oj tam, w czym mąż przeszkadza ;)

Wieeeem.... ja planuję do kónca kwietnia i wydaje mi się to meeega długim okresem... Ale może w w połowie zacznę sobie pracować z domu, tak myślę...
No ja nie mam możliwości pracowania z domu :( buu, no zobaczymy, pewnie sytuacja sama się jakoś rozwiąże :) Żebym tylko nie wykrakała i np nie zaczęła mi się skracać szyjka czy coś.

To jest ten moment kiedy poszły zrobić sobie herbatę, umyć zęby i ogarnąć w pokoju :D
Myślisz? A ja to siedzę i marnuję czas bo roboty nie ma ... A w domu samo się nie posprząta itp :p

Kurka miałam nadzieję, że w poniedziałek będę już macać nasz pojazd a tu d**a, bo czas realizacji jest od 2 do 4 dni, więc w poniedziałek na pewno nie dotrze.

A ja uwielbiam jajka, ale na miękko i nie wiem czy w ciąży takie można...?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzieś czytałam że można tylko trzeba je odpowiednio przygotować. Nie powiem Ci jak bo przestałam się interesować jak zaczęły mi śmierdzieć [emoji3]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
@klaudiaa975, akcja z teściem hardkor :o A Twój K. do niego dzwonił, teść wie że się wydało...??

Oj tam oj tam, w czym mąż przeszkadza ;)

Wieeeem.... ja planuję do kónca kwietnia i wydaje mi się to meeega długim okresem... Ale może w w połowie zacznę sobie pracować z domu, tak myślę...

Chyba się domyśla, przecież nie jest chyba aż tak głupi, zeby pomyśleć że nie porozmawiam z K na ten temat. Ale nie dzwonił, bo chce mieć z nim dobry kontakt . Będzie nam potrzebna jego pomoc , więc wolimy już to olać. Myślę, że kiedyś jak ojciec Kamilowi podpadnie z czymś jeszcze to już się nie będzie powstrzymywał.

Do góry