reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry :)

moje dziecko było dzisiaj mega zawiedzione, bo wczoraj pękła jakaś rura i tata odebrał go dzisiaj wcześniej ze szkoły i liczył że jej nie naprawią i będzie dzisiaj w domu z M. :) Ale umówiliśmy się z nim, że M. go odbierze wcześniej i dzisiaj pojedziemy oglądać wózki, więc jakoś osuszyło to łzy :)

Apropos niedziel, żeby nie było wątpliwości: wyłączone z zakazu miałyby być natomiast m.in. stacje benzynowe, kwiaciarnie, piekarnie, apteki oraz sklepy związane z obsługą turystów. Do tej listy dołączyłyby także punkty zlokalizowane na dworcach i lotniskach. Zakaz handlu funkcjonowałby prawie każdego tygodnia - od godz. 6.00 w niedzielę do godziny 6.00 w poniedziałek.

Wiem!! Miałam podobnie, bo myślałam że praktycznie wszystko po Franiu oddałam lub sprzedałam, a jednak najładniejsze rzeczy zostały i mega się cieszę, plus taki sentyment mam, pamiętam jakieś zdarzenia jak nosił konkretne buciki albo że kurteczkę dostał od moich rodziców jak wrócili skądś tam z wakacji itp. :tak: Plus jeszcze z M. robiliśmy porządek w rzeczach jego małego, mnóstwo rzeczy założonych 1-2 razy lub z metkami (jak mały jest u nas) ale to na 2-3 lata. Niemniej troszkę tego jest, więc zostawiłam też :) Szkoda że mniejsze już dawno oddaliśmy, no ale nie przewidzieliśmy 2 chłopaka...

:o wow! Wygralaś :D Hahahah taka drobna przekąseczka w środku nocy :D

@Margana, @Karla88 zdrówka dziewczyny, Margana- i dla córeczki też...! Ale powiem Wam że tak jak cały czas czułam się naprawdę dobrze, to te 2 ostatnie dni mega średnio.... Mam nadzieję że to chwilowe i może dzisiaj będzie już lepiej.

@olaaa7, któraś tu pisała że najfajniejsze na świecie jest że Twój narzeczony sam pomyślał z siebie o takiej niespodziance jak wyjazd i zgadzam się w 100%..! Bardzo fajnie :) Co do ZUSu, też nie wydaje mi się że akurat trafią w te 3 dni, ewentualnie będziesz musiała mieć jakieś "alibi" ;) Albo może weź zwolnienie po wyjeździe, żeby spać spokojnie.. bo znając Cię już trochę bedziesz się tym stresować i odpadnie Ci pół przyjemności z wyjazdu...

@_agnieszka_, rozumiem że brakuje Ci ludzi... ja jestem typowo socjalnym stworzeniem... Może jakieś spotkanie lipcówek u Ciebie zrobimy?? :-D:-D:-D

Czytając posty też mi to przyszło do głowy, że powinnaś! :D To ja, jako matka chłopaków dopisuję się do listy z synkiem, a co ;)

Hahahaha oczywista sprawa! Ja zawsze każę się M. tłumaczyć jak śni mi się z jakąś babą :D Ale ostatnio on miał sen o mnie i kilkunastu (!) nagich facetach!! :D To mnie ubawiło :D

@redavecad, fajny pomysł, ja się uśmiałam :) pytanie tylko z czego jubilat będzie bardziej zadowolony- z pamiątki czy flaszki ;) Ty znasz, to wiesz lepiej :)

Mój M. ma taką jedną znajomą, która nigdy z nim nie była, ale zawsze jest BARDZO miła i uważa się za jego mega przyjaciółkę- po naszych zaręczynach pisała mu pretensje że nie powiedział jej wcześniej o planach :oo2:

:// nie no niektore baby są stukniete jak Boga kocham :/

Mam nadzieję, że kiedyś przestanie na mnie ta dziewczyna tak działać :D
Działa tak jak sobie zasłużyła [emoji1] lepiej mieć nadZieję, że już się więcej nie będzie interesowała Twoim facetem

f2w39n7303c24ozn.png

QUOTE="martaaa515, post: 16391413, member: 178074"]Kinia to ja odwrotnie [emoji3] przed ciążą codziennie a teraz nie mogę, śmierdzi mi masakrycznie [emoji3]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)[/QUOTE]
A mi przed ciążą śmierdziało a teraz pięknie pachnie ☺️

Fajną będziesz mieć różnice wieku :) Ja trochę żałuję, że tak długo czekałam, ale co ja poradzę, że nie chciałam 2 i dopiero teraz mi się zachciało :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A u Was jaka różnica wieku? ,Pewnue już pytałam ale ciężko tu spamiętać wszystko :)

No co Ty mówisz?! Wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzyłaś, sama bym się wkurzyła jakby teściowa do mnie zadzwoniła tylko dlatego, że mój M ją postraszy. Mam gdzieś takie relacje. A co do taty K to bardzo słabe zachowanie, jak można okradać swoje dziecko, przecież jak potrzebował kasy to mógł zapytać. A akcja z kwiatkami to jakaś porażka. Ja też dostałam wczoraj bukiecik z lidla i biedronki od M i taty i dla mnie to też nie ma znaczenia jakie kto da mi kwiatki i czy w ogóle da, starczy mi dobre słowo czy gest ale brać kasę od syna i to taką sporą kasę i kupić kwiatki za parę zł do tego nie przyznać się, że są tak na prawdę o K a nie od niego to porażka. No chyba, że on zrozumiał, że ma kupić Ci kwiatki jako, że od siebie, ale to też słabo skoro syn musi mu o tym przypominać.

My to jesteśmy wścibskie baby :D
K też był zły jak cholera. Bo chciał mi sprawić przyjemność , chociaż by taka na odległość. I gdyby się nie odezwał że to od niego miały być to bym się w życiu nie dowiedziała. Ale już nie będziemy robić mu kłótni.. sam dobrze wie , że źle zrobił i niech go to gryzie. No niestety, prawdziwa teściowa z dowcipow. Do szczęścia mi taka nie potrzebna.

Nie wścibskie tylko kochane :* :)

reklama
Do góry