Klaudia czyli jednak synek hehe. Chyba, że po raz 1 w życiu trafię
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klaudia czyli jednak synek hehe. Chyba, że po raz 1 w życiu trafię
Dzień dobry
moje dziecko było dzisiaj mega zawiedzione, bo wczoraj pękła jakaś rura i tata odebrał go dzisiaj wcześniej ze szkoły i liczył że jej nie naprawią i będzie dzisiaj w domu z M. Ale umówiliśmy się z nim, że M. go odbierze wcześniej i dzisiaj pojedziemy oglądać wózki, więc jakoś osuszyło to łzy
Apropos niedziel, żeby nie było wątpliwości: wyłączone z zakazu miałyby być natomiast m.in. stacje benzynowe, kwiaciarnie, piekarnie, apteki oraz sklepy związane z obsługą turystów. Do tej listy dołączyłyby także punkty zlokalizowane na dworcach i lotniskach. Zakaz handlu funkcjonowałby prawie każdego tygodnia - od godz. 6.00 w niedzielę do godziny 6.00 w poniedziałek.
Wiem!! Miałam podobnie, bo myślałam że praktycznie wszystko po Franiu oddałam lub sprzedałam, a jednak najładniejsze rzeczy zostały i mega się cieszę, plus taki sentyment mam, pamiętam jakieś zdarzenia jak nosił konkretne buciki albo że kurteczkę dostał od moich rodziców jak wrócili skądś tam z wakacji itp. Plus jeszcze z M. robiliśmy porządek w rzeczach jego małego, mnóstwo rzeczy założonych 1-2 razy lub z metkami (jak mały jest u nas) ale to na 2-3 lata. Niemniej troszkę tego jest, więc zostawiłam też Szkoda że mniejsze już dawno oddaliśmy, no ale nie przewidzieliśmy 2 chłopaka...
wow! Wygralaś Hahahah taka drobna przekąseczka w środku nocy
@Margana, @Karla88 zdrówka dziewczyny, Margana- i dla córeczki też...! Ale powiem Wam że tak jak cały czas czułam się naprawdę dobrze, to te 2 ostatnie dni mega średnio.... Mam nadzieję że to chwilowe i może dzisiaj będzie już lepiej.
@olaaa7, któraś tu pisała że najfajniejsze na świecie jest że Twój narzeczony sam pomyślał z siebie o takiej niespodziance jak wyjazd i zgadzam się w 100%..! Bardzo fajnie Co do ZUSu, też nie wydaje mi się że akurat trafią w te 3 dni, ewentualnie będziesz musiała mieć jakieś "alibi" Albo może weź zwolnienie po wyjeździe, żeby spać spokojnie.. bo znając Cię już trochę bedziesz się tym stresować i odpadnie Ci pół przyjemności z wyjazdu...
@_agnieszka_, rozumiem że brakuje Ci ludzi... ja jestem typowo socjalnym stworzeniem... Może jakieś spotkanie lipcówek u Ciebie zrobimy??
Czytając posty też mi to przyszło do głowy, że powinnaś! To ja, jako matka chłopaków dopisuję się do listy z synkiem, a co
Hahahaha oczywista sprawa! Ja zawsze każę się M. tłumaczyć jak śni mi się z jakąś babą Ale ostatnio on miał sen o mnie i kilkunastu (!) nagich facetach!! To mnie ubawiło
@redavecad, fajny pomysł, ja się uśmiałam pytanie tylko z czego jubilat będzie bardziej zadowolony- z pamiątki czy flaszki Ty znasz, to wiesz lepiej
Mój M. ma taką jedną znajomą, która nigdy z nim nie była, ale zawsze jest BARDZO miła i uważa się za jego mega przyjaciółkę- po naszych zaręczynach pisała mu pretensje że nie powiedział jej wcześniej o planach
A ja mam 0 intuicji jeśli chodzi o płeć może i lepiej, będzie lepsza niespodziankaJa zawsze obstawiałam u wszystkich znajomych i rodziny płeć i myliłam się w 100% przypadków haha. Jedynie do moich dzieci intuicja mnie nie zawiodła
Działa tak jak sobie zasłużyła [emoji1] lepiej mieć nadZieję, że już się więcej nie będzie interesowała Twoim facetemMam nadzieję, że kiedyś przestanie na mnie ta dziewczyna tak działać
A u Was jaka różnica wieku? ,Pewnue już pytałam ale ciężko tu spamiętać wszystkoFajną będziesz mieć różnice wieku Ja trochę żałuję, że tak długo czekałam, ale co ja poradzę, że nie chciałam 2 i dopiero teraz mi się zachciało
K też był zły jak cholera. Bo chciał mi sprawić przyjemność , chociaż by taka na odległość. I gdyby się nie odezwał że to od niego miały być to bym się w życiu nie dowiedziała. Ale już nie będziemy robić mu kłótni.. sam dobrze wie , że źle zrobił i niech go to gryzie. No niestety, prawdziwa teściowa z dowcipow. Do szczęścia mi taka nie potrzebna.No co Ty mówisz?! Wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzyłaś, sama bym się wkurzyła jakby teściowa do mnie zadzwoniła tylko dlatego, że mój M ją postraszy. Mam gdzieś takie relacje. A co do taty K to bardzo słabe zachowanie, jak można okradać swoje dziecko, przecież jak potrzebował kasy to mógł zapytać. A akcja z kwiatkami to jakaś porażka. Ja też dostałam wczoraj bukiecik z lidla i biedronki od M i taty i dla mnie to też nie ma znaczenia jakie kto da mi kwiatki i czy w ogóle da, starczy mi dobre słowo czy gest ale brać kasę od syna i to taką sporą kasę i kupić kwiatki za parę zł do tego nie przyznać się, że są tak na prawdę o K a nie od niego to porażka. No chyba, że on zrozumiał, że ma kupić Ci kwiatki jako, że od siebie, ale to też słabo skoro syn musi mu o tym przypominać.
My to jesteśmy wścibskie baby
Myślę że mama to zawsze jest potrzebna może już mniej ale potrzebnaLeci ten czas. Później będziemy tęsknić za tym ich wiekiem, jak pójdą do gimnazjum i już nie będziemy potrzebne
A.no tak, zapomniałam hahah mnie też jedna była K tak złości, że jak o niej pomyślę to az mnie nosi. Kiedyś robiła mi na złość, a kiedyś byłam bardzo wybuchowa. I gdyby nie K to bym dziewuchę udusiła wisiała z nogami nad ziemią , nie wiem skad tyle siły dostałamJak to niewinny oczywiście , że winny po co z nią był
A co @nagini84 obstawiała ? Bo się nie mogę odkopaćHaha to @klaudiaa975 pamiętaj żeby nagini84 słuchać na odwrót