Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dlatego kończymy temat szkoda nerwów
Dokładnie szkoda nerwów na żmije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego kończymy temat szkoda nerwów
Kurka miałam nadzieję, że w poniedziałek będę już macać nasz pojazd a tu d**a, bo czas realizacji jest od 2 do 4 dni, więc w poniedziałek na pewno nie dotrze.
Ja chowam przed bratem :Masz już jakies miejsce ? Ja to chyba sama przed soba musze chowac ;p
No ja nie mam możliwości pracowania z domu buu, no zobaczymy, pewnie sytuacja sama się jakoś rozwiąże Żebym tylko nie wykrakała i np nie zaczęła mi się skracać szyjka czy coś.
Myślisz? A ja to siedzę i marnuję czas bo roboty nie ma ... A w domu samo się nie posprząta itp
Dziękuje :*Smacznego
My też jutro robimy urodziny, a wczoraj się okazało, że winda będzie nieczynna do niedzieli i musimy przenieść imprezę, bo babcie i prababcia nie wejdą na 3 piętro. Wprosiliśmy się do prababci, zobaczymy tylko, czy wpuści mojego tatę do kuchni, bo to on miał gotować.Jutro wyprawiam urodzinki młodemu niby ma 11 w niedzielę ale jutro jakiś lepiej wszystkim pasuje
Dobrze że mało mam do zrobienia,większość zamówiona i część rodziny porobi sałatki, będzie mile miłe spotkanie a osób sporo, miałam robić w bawialni ale stwierdziłam że jeszcze wcrym roku w domku , mam nadzieję że po imprezce pomogą mi sprzątać ;/ hehe
Dość liczne bakterie ..Odebrałam wczoraj wyniki z moczu i ostatnio miałam bakterie b. liczne i lekarz kazał brać urosept 3x dziennie po 2 tabletki przez 4-5 dni a teraz jest napisane d. liczne, co to znaczy? Przedostatnio też tak miałam.