reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Odebrałam wczoraj wyniki z moczu i ostatnio miałam bakterie b. liczne i lekarz kazał brać urosept 3x dziennie po 2 tabletki przez 4-5 dni a teraz jest napisane d. liczne, co to znaczy? Przedostatnio też tak miałam.

No ja nie mam możliwości pracowania z domu :( buu, no zobaczymy, pewnie sytuacja sama się jakoś rozwiąże :) Żebym tylko nie wykrakała i np nie zaczęła mi się skracać szyjka czy coś.

Myślisz? A ja to siedzę i marnuję czas bo roboty nie ma ... A w domu samo się nie posprząta itp :p

U mnie dzisiaj też luźniejszy dzień, całe szczęście, bo wyjdę wcześniej :) No i super jest właśnie to, że mogę wziąć sobie pracę z domu jak młody jest chory czy jakaś inna sytuacja.

A ty przestań myśleć negatywnie o skracających się szyjkach itp! Bo dostaniesz wirtualnego klapsa...! ;) :p

Jutro wyprawiam urodzinki młodemu ;) niby ma 11 w niedzielę ale jutro jakiś lepiej wszystkim pasuje :D
Dobrze że mało mam do zrobienia,większość zamówiona i część rodziny porobi sałatki, będzie mile miłe spotkanie a osób sporo, miałam robić w bawialni ale stwierdziłam że jeszcze wcrym roku w domku , mam nadzieję że po imprezce pomogą mi sprzątać ;/ hehe
My też jutro robimy urodziny, a wczoraj się okazało, że winda będzie nieczynna do niedzieli i musimy przenieść imprezę, bo babcie i prababcia nie wejdą na 3 piętro. Wprosiliśmy się do prababci, zobaczymy tylko, czy wpuści mojego tatę do kuchni, bo to on miał gotować.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi lekarz ostatnio przepisal jakies tabletki fluomizin bodajze dopochwowo na jakieszakazenie czy cos masakra ;/ zostaly mi 2 tabletki :(

Do góry