Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Działa tak jak sobie zasłużyła [emoji1] lepiej mieć nadZieję, że już się więcej nie będzie interesowała Twoim facetem
![]()
Dla jej bezpieczeństwa byłoby tak lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Działa tak jak sobie zasłużyła [emoji1] lepiej mieć nadZieję, że już się więcej nie będzie interesowała Twoim facetem
![]()
Jak walec stanie z nią oko w oko na ulicyMam nadzieję, że kiedyś przestanie na mnie ta dziewczyna tak działać![]()
No jak Ty mnie znaszDzień dobry
moje dziecko było dzisiaj mega zawiedzione, bo wczoraj pękła jakaś rura i tata odebrał go dzisiaj wcześniej ze szkoły i liczył że jej nie naprawią i będzie dzisiaj w domu z M.Ale umówiliśmy się z nim, że M. go odbierze wcześniej i dzisiaj pojedziemy oglądać wózki, więc jakoś osuszyło to łzy
Apropos niedziel, żeby nie było wątpliwości: wyłączone z zakazu miałyby być natomiast m.in. stacje benzynowe, kwiaciarnie, piekarnie, apteki oraz sklepy związane z obsługą turystów. Do tej listy dołączyłyby także punkty zlokalizowane na dworcach i lotniskach. Zakaz handlu funkcjonowałby prawie każdego tygodnia - od godz. 6.00 w niedzielę do godziny 6.00 w poniedziałek.
Wiem!! Miałam podobnie, bo myślałam że praktycznie wszystko po Franiu oddałam lub sprzedałam, a jednak najładniejsze rzeczy zostały i mega się cieszę, plus taki sentyment mam, pamiętam jakieś zdarzenia jak nosił konkretne buciki albo że kurteczkę dostał od moich rodziców jak wrócili skądś tam z wakacji itp.Plus jeszcze z M. robiliśmy porządek w rzeczach jego małego, mnóstwo rzeczy założonych 1-2 razy lub z metkami (jak mały jest u nas) ale to na 2-3 lata. Niemniej troszkę tego jest, więc zostawiłam też
Szkoda że mniejsze już dawno oddaliśmy, no ale nie przewidzieliśmy 2 chłopaka...
wow! Wygralaś
Hahahah taka drobna przekąseczka w środku nocy
@Margana, @Karla88 zdrówka dziewczyny, Margana- i dla córeczki też...! Ale powiem Wam że tak jak cały czas czułam się naprawdę dobrze, to te 2 ostatnie dni mega średnio.... Mam nadzieję że to chwilowe i może dzisiaj będzie już lepiej.
@olaaa7, któraś tu pisała że najfajniejsze na świecie jest że Twój narzeczony sam pomyślał z siebie o takiej niespodziance jak wyjazd i zgadzam się w 100%..! Bardzo fajnieCo do ZUSu, też nie wydaje mi się że akurat trafią w te 3 dni, ewentualnie będziesz musiała mieć jakieś "alibi"
Albo może weź zwolnienie po wyjeździe, żeby spać spokojnie.. bo znając Cię już trochę bedziesz się tym stresować i odpadnie Ci pół przyjemności z wyjazdu...
@_agnieszka_, rozumiem że brakuje Ci ludzi... ja jestem typowo socjalnym stworzeniem... Może jakieś spotkanie lipcówek u Ciebie zrobimy??
Czytając posty też mi to przyszło do głowy, że powinnaś!To ja, jako matka chłopaków dopisuję się do listy z synkiem, a co
Hahahaha oczywista sprawa! Ja zawsze każę się M. tłumaczyć jak śni mi się z jakąś babąAle ostatnio on miał sen o mnie i kilkunastu (!) nagich facetach!!
To mnie ubawiło
@redavecad, fajny pomysł, ja się uśmiałampytanie tylko z czego jubilat będzie bardziej zadowolony- z pamiątki czy flaszki
Ty znasz, to wiesz lepiej
Mój M. ma taką jedną znajomą, która nigdy z nim nie była, ale zawsze jest BARDZO miła i uważa się za jego mega przyjaciółkę- po naszych zaręczynach pisała mu pretensje że nie powiedział jej wcześniej o planach![]()
A.no tak, zapomniałamhahah mnie też jedna była K tak złości, że jak o niej pomyślę to az mnie nosi. Kiedyś robiła mi na złość, a kiedyś byłam bardzo wybuchowa. I gdyby nie K to bym dziewuchę udusiła
wisiała z nogami nad ziemią , nie wiem skad tyle siły dostałam
![]()
Jak walec stanie z nią oko w oko na ulicy.moze wtedy
![]()
Mam te same z tym samym wzorem co kupiłaś 56, ja mam 62wczoraj umyłam 3 razy podłogę na kolanach i dreptałam przy remoncie a dziś ledwo żyje i wszystko mnie boli
Rozmiar 56 https://www.c-and-a.com/productimages/c_scale,h_690,q_95,e_sharpen:70/v1513097416/1058345-0-08.jpg
Rozmiar 68 https://www.c-and-a.com/productimages/c_scale,h_690,q_95,e_sharpen:70/v1513097443/1058343-0-08.jpg
Rozmiar 62 https://www.c-and-a.com/productimages/c_scale,h_2460,q_95,e_sharpen:70/v1506434646/1049967-0-08.jpg
https://www.c-and-a.com/productimages/c_scale,h_690,q_95,e_sharpen:70/v1504086841/160811-0-08.jpg
Dla jej bezpieczeństwa byłoby tak lepieja co najlepsze , że Ona ma męża ...idiotka
No jak Ty mnie znaszNa 99% bym się stresowała tą kontrolą ale z drugiej strony myślę sobie, że skoro to będzie pierwszy miesiąc l4 to chyba zus się tak nie interesuje jeszcze skoro pracodawca ten pierwszy miesiąc płaci. Z jednej strony dla własnego spokoju bym poszła później na zwolnienie ale z drugiej jak pomyślę, że miałabym pracować jeszcze kolejny miesiąc dłużej to średnio mi się to uśmiecha
![]()
@klaudiaa975, akcja z teściem hardkorA Twój K. do niego dzwonił, teść wie że się wydało...??
Oj tam oj tam, w czym mąż przeszkadza
Wieeeem.... ja planuję do kónca kwietnia i wydaje mi się to meeega długim okresem... Ale może w w połowie zacznę sobie pracować z domu, tak myślę...