G
gosc12
Gość
Jest taka szansa w ciąży się ma słabsza pamiec, to może schowaj i zapomnisz gdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest taka szansa w ciąży się ma słabsza pamiec, to może schowaj i zapomnisz gdzie
Ja mam teraz dość liczne ale jeszcze nie wiem czy coś dostanę bo wizyta w poniedziałek. A leukocyty jak masz? Bo ja mam w osadzie 5-10. Ale już rumianek piję żeby przeczyscicOdebrałam wczoraj wyniki z moczu i ostatnio miałam bakterie b. liczne i lekarz kazał brać urosept 3x dziennie po 2 tabletki przez 4-5 dni a teraz jest napisane d. liczne, co to znaczy? Przedostatnio też tak miałam.
DziękiDość liczne bakterie ..
Ooo nie miejsca ukrycia słodyczy ja nigdy nie zapominamJest taka szansa w ciąży się ma słabsza pamiec, to może schowaj i zapomnisz gdzie
Teraz Ci nie powiem bo nie mam ze sobą wyników. A co to w ogóle jest i rumianek pomaga na co konkretnie? na jakim poziomie powinny być?Ja mam teraz dość liczne ale jeszcze nie wiem czy coś dostanę bo wizyta w poniedziałek. A leukocyty jak masz? Bo ja mam w osadzie 5-10. Ale już rumianek piję żeby przeczyscic
Leukocyty do 5 wpw. Ja niby dużo nie mam, na pewno powyżej 10 świadczy o stanie zapalnym dróg moczowych. Rumianek działa moczopędnie, przeczyszcza drogi moczowe, nerki z bakteriiDzięki
Ooo nie miejsca ukrycia słodyczy ja nigdy nie zapominam
Teraz Ci nie powiem bo nie mam ze sobą wyników. A co to w ogóle jest i rumianek pomaga na co konkretnie? na jakim poziomie powinny być?
Dziękuję, nie miałam pojęcie, w takim razie zacznę pić, a ile szklanek dziennie można?Leukocyty do 5 wpw. Ja niby dużo nie mam, na pewno powyżej 10 świadczy o stanie zapalnym dróg moczowych. Rumianek działa moczopędnie, przeczyszcza drogi moczowe, nerki z bakterii
Super, ze pomyslal. Zawsze to cos[emoji5]Niby się już uspokoiłam i nie ma takiego stresu jak na początku przed każdą wizytą ale coś z tyły głowy zawsze siedzi. Na szczęście uspokaja mnie kopanie małego bo inaczej bym pewnie stresowała się dużo bardziej
W ogóle wczoraj M mnie zaskoczył bo zarezerwował nam hotel na 3 dni w Randstad w Czechach Taka mini podróż poślubna [emoji7]
Zrobił mi ogromną radość bo ja to nawet nie myślałam o jakimś wyjeździe po ślubie Nie ważne, że to tylko 3 dni, nawet jakby był 1 to bym była szczęśliwaSuper, ze pomyslal. Zawsze to cos[emoji5]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Do 3 na pewno możesz wypic, ja wczoraj wypiłam 3, z tym, że dwa kubki rumianku z melisa i jeden samego rumianku. Ostatnio jak pilam miałam wyniki moczu idealne.Dziękuję, nie miałam pojęcie, w takim razie zacznę pić, a ile szklanek dziennie można?
Ja bylam tydzien na wyjezdzie i nie mialam zadnej kontroli. W ogole w poetwszej ciazy tez nie mialam i jezdzilam.Nio zaskoczył mnie bardzo, że w ogóle pomyślał o jakimś wyjeździe we dwoje
Tylko teraz mam problem, bo planowałam iść na L4 od następnej wizyty tj. pewnie coś koło 9 kwietnia i nie wiem co teraz, myślicie, że mogę spokojnie pojechać? Jedziemy w niedzielę a wracamy we wtorek, Wydaję mi się, że chyba żadna kontrola do mnie nie zapuka skoro to będzie pierwszy miesiąc L4 gdzie płaci jeszcze pracodawca?