reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja jak mnie nikt nie zdenerwuje to nie mam nic do bylych nawet mogę się z nimi zapoznać bo nie jestem wrogo nastawiona, ale sama widzisz jak później się sympatycznie zachowala [emoji23] niektóre kobiety mają takie wysokie mniemanie o sobie, że myślą, że pstrykna palcem a facet za nią leci [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No i ta chyba tez tak samo myśli, ale ja odpisywałam na tamte wiadomości i chyba zwatpila bo na ostatnią już nieuzyskalam odpowiedzi i do dziś cisza :D mój miał taki ubaw wtedy ...A ja ciśnienie co mi się nie zdarza być zazdrosna :D

Chodziło mi o obrazek w avatarze, nie suwaczek :) Ale ja też jak tworzyłam suwaczka to był to jakoś 4 tydzień i nie wiem czemu ale od razu bez zastanowienia zrobiłam w niebieskim kolorze, chyba jakaś intuicja :)
Ja miałam przeczucie na dziewczynkę, a suwaczek zrobiłam niebieski bo nie cierpię różu :) Ale po aktualizacji mi zniknął, więc może pora zrobić nowy różowy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Identyczny najbardziej mi się właśnie ten podoba :) ciekawe czy wysyłają też do DE aż napisze do nich maila , właśnie już kiedyś Ci pisałam że te modele na allegro są droższe nie wiem dlaczego :D . No ja niestety nie mam jak go wyprobowac na żywo , ale czytałam opinie , wygląda ładnie także jestem przekonana do niego:)no i najważniejsze że ma porządny fotelik nie tak jak ta cała reszta zestawów :)
Ja je sprawdzałam na żywo i faktycznie są super [emoji4] tylko właśnie Holland ma ten głupi kosz na zakupy ale Vulcano, Bresso czy Murano już super [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Ja z nią tak na prawdę nie mam żadnych relacji. Jakis tydzień temu zadzwonila i wielce pytała to słychać, zapraszała na kawę. Byłam w wielkim szoku i powiedziałam K o tej rozmowie. To powiedział , że wie , że zaprosiła bo ja uświadomił ostatnio że jak się nie zacznie interesować ciąża to on się nie będzie z nią kontaktował. No trochę byłam zla na K bo jak by wymusił na niej zaproszenie mnie do siebie. A ja takich zaprosin nie potrzebuje..

Wczoraj wkurzył mnie tata K. Bardzo fajny facet, robi nam mieszkanie, zawsze we wszystkim pomaga no ale na temat pieniędzy zachowuje się jak świnia. Kiedyś ukradł K z koperty z wypłaty tysiac zł. Chciał całość , jakieś 7 tys ale K zrobił wielką awanturę na cały dom i jakims cudem kasa się znalazła na szafce , na którą zaglądaliśmy we dwoje po kilkanaście razy...

Wczoraj przyjechal mnie odwiedzić, dał mały bukiecik tulipanów ( taki z Lidla za parę złoty ) w którym brakowało do tego dwóch tulipanów.. wypił kawez pogadaliśmy i pojechał. Pod wieczór zadzwonił K czy bukiet mi się podobał. Więc powiedziałam , że kwiatki jak kwiatki, liczy się gest , że przyjechał. K zdziwiony, że przecież dał ojcu przed wyjazdem 200zl na wielki bukiet dla mnie żeby mi przekazał w dzień kobiet. No ale jak się okazało , zachował się bardzo brzydko. Wydał z 7zl i nawet nie wspomniał , że to od Kamila..

Niestety jak chodzi o pieniądze to ludzie potrafią być podli:/

Czyli dziewczynka góra :D
Zachowujecie się jak moja rodzina hahaha oni też obstawiają córeczkę :D

Po takich przeżyciach to się nie dziwię :*
Pisz do nas często, co Cię nie pokoi, może będzie Ci lżej jak przeczytasz , że niektóre z nas też mają takie objawy i nic się nie dzieje :)
Ja zawsze obstawiałam u wszystkich znajomych i rodziny płeć i myliłam się w 100% przypadków haha. Jedynie do moich dzieci intuicja mnie nie zawiodła :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry