G
gosc12
Gość
Syn śnił mi się więcej razy w tej ciazy żeby się nie okazało , że mam schowanego bliźniaka hahahHa ha to fajny sen ;p skoro snila Ci sie corka to moze syn bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Syn śnił mi się więcej razy w tej ciazy żeby się nie okazało , że mam schowanego bliźniaka hahahHa ha to fajny sen ;p skoro snila Ci sie corka to moze syn bedzie
Ja jak mnie nikt nie zdenerwuje to nie mam nic do bylych nawet mogę się z nimi zapoznać bo nie jestem wrogo nastawiona, ale sama widzisz jak później się sympatycznie zachowala [emoji23] niektóre kobiety mają takie wysokie mniemanie o sobie, że myślą, że pstrykna palcem a facet za nią leci [emoji16]
Ja miałam przeczucie na dziewczynkę, a suwaczek zrobiłam niebieski bo nie cierpię różu Ale po aktualizacji mi zniknął, więc może pora zrobić nowy różowyChodziło mi o obrazek w avatarze, nie suwaczek Ale ja też jak tworzyłam suwaczka to był to jakoś 4 tydzień i nie wiem czemu ale od razu bez zastanowienia zrobiłam w niebieskim kolorze, chyba jakaś intuicja
Ja je sprawdzałam na żywo i faktycznie są super [emoji4] tylko właśnie Holland ma ten głupi kosz na zakupy ale Vulcano, Bresso czy Murano już super [emoji4]Identyczny najbardziej mi się właśnie ten podoba ciekawe czy wysyłają też do DE aż napisze do nich maila , właśnie już kiedyś Ci pisałam że te modele na allegro są droższe nie wiem dlaczego . No ja niestety nie mam jak go wyprobowac na żywo , ale czytałam opinie , wygląda ładnie także jestem przekonana do niegono i najważniejsze że ma porządny fotelik nie tak jak ta cała reszta zestawów
Fajną będziesz mieć różnice wieku Ja trochę żałuję, że tak długo czekałam, ale co ja poradzę, że nie chciałam 2 i dopiero teraz mi się zachciałoI nawet nie wiem kiedy a ma już 3 latka
Ja z nią tak na prawdę nie mam żadnych relacji. Jakis tydzień temu zadzwonila i wielce pytała to słychać, zapraszała na kawę. Byłam w wielkim szoku i powiedziałam K o tej rozmowie. To powiedział , że wie , że zaprosiła bo ja uświadomił ostatnio że jak się nie zacznie interesować ciąża to on się nie będzie z nią kontaktował. No trochę byłam zla na K bo jak by wymusił na niej zaproszenie mnie do siebie. A ja takich zaprosin nie potrzebuje..
Wczoraj wkurzył mnie tata K. Bardzo fajny facet, robi nam mieszkanie, zawsze we wszystkim pomaga no ale na temat pieniędzy zachowuje się jak świnia. Kiedyś ukradł K z koperty z wypłaty tysiac zł. Chciał całość , jakieś 7 tys ale K zrobił wielką awanturę na cały dom i jakims cudem kasa się znalazła na szafce , na którą zaglądaliśmy we dwoje po kilkanaście razy...
Wczoraj przyjechal mnie odwiedzić, dał mały bukiecik tulipanów ( taki z Lidla za parę złoty ) w którym brakowało do tego dwóch tulipanów.. wypił kawez pogadaliśmy i pojechał. Pod wieczór zadzwonił K czy bukiet mi się podobał. Więc powiedziałam , że kwiatki jak kwiatki, liczy się gest , że przyjechał. K zdziwiony, że przecież dał ojcu przed wyjazdem 200zl na wielki bukiet dla mnie żeby mi przekazał w dzień kobiet. No ale jak się okazało , zachował się bardzo brzydko. Wydał z 7zl i nawet nie wspomniał , że to od Kamila..
Leci ten czas. Później będziemy tęsknić za tym ich wiekiem, jak pójdą do gimnazjum i już nie będziemy potrzebneNie ma 3 latka urodził się 11 marca o 15;00 a wydaje mi się jakby to było rok temu
Ja zawsze obstawiałam u wszystkich znajomych i rodziny płeć i myliłam się w 100% przypadków haha. Jedynie do moich dzieci intuicja mnie nie zawiodłaCzyli dziewczynka góra
Zachowujecie się jak moja rodzina hahaha oni też obstawiają córeczkę
Po takich przeżyciach to się nie dziwię :*
Pisz do nas często, co Cię nie pokoi, może będzie Ci lżej jak przeczytasz , że niektóre z nas też mają takie objawy i nic się nie dzieje
I bardzo dobrze zrobiłaś [emoji16]No i ta chyba tez tak samo myśli, ale ja odpisywałam na tamte wiadomości i chyba zwatpila bo na ostatnią już nieuzyskalam odpowiedzi i do dziś cisza mój miał taki ubaw wtedy ...A ja ciśnienie co mi się nie zdarza być zazdrosna