reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak ja zaczynałam być z moim to jego była chciała mu bardzo pokazać co stracił (odchodziła się, ale już znów przytyla[emoji16]) i poprosiła siostrę mojego faceta o sesje zdjeciowa... Jeszcze mieszkał w domu rodzinnym bo to 5lat temu było i ona przyjechała po jego siostrę a później jak Ada zdjęcia przerabiala na komputerze to były do wglądu (a komputer wspolny) i widziałam jaka to była sesja [emoji39] bez stanika w samych majtkach i szpilkach itp [emoji39] sesja pt. Patrz co straciles [emoji39] taka franca sobie wyobraź [emoji39] a inna była na baletach proponowała mojemu facetowi " wychodzę z Tobą albo bez Ciebie wybieraj" jak ja już byłam z nim z 3 lata... A wcześniej na tych baletach byłam sobie z nią przedstawiona... Więc widzisz jakie są baby [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No stukniete na prawdę :// beznadziejne baby :D ja z reguły nie jestem zazdrosna , ale Ona jakos wyjątkowo na mnie działała od samego początku :D mam nadzieję że nie będę musiała nigdy stanąć z nią twarzą w twarz bo mogłoby to być dla niej niebezpieczne :D

reklama
No stukniete na prawdę :// beznadziejne baby :D ja z reguły nie jestem zazdrosna , ale Ona jakos wyjątkowo na mnie działała od samego początku :D mam nadzieję że nie będę musiała nigdy stanąć z nią twarzą w twarz bo mogłoby to być dla niej niebezpieczne :D
Ja jak mnie nikt nie zdenerwuje to nie mam nic do bylych nawet mogę się z nimi zapoznać bo nie jestem wrogo nastawiona, ale sama widzisz jak później się sympatycznie zachowala [emoji23] niektóre kobiety mają takie wysokie mniemanie o sobie, że myślą, że pstrykna palcem a facet za nią leci [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A mnie cały czas ciekawi czy nasze mamusie bliźniaków wiedzą co już będą mieć ,kojarzę że jedna mamusia najprawdopodobniej córeczki w druga ?
@Chocolateri co tam u Was słychać ? I czy już znasz płeć ?
Też o nich myślałam, jakiś czas temu też pytałam ale chyba nie przeczytały. Dziewczyny bliźniaków dajcie znać co u was :)

Dziękuję :) Mam nadzieję, że całe nasze wspólne życie będzie takie jak do tej pory :)
A jak tam w ogóle relacje z teściową? Poprawiło się coś?

Wszystkiego naj dla synka :) Dobrze, że możesz liczyć na pomoc rodziny :)

Ja z nią tak na prawdę nie mam żadnych relacji. Jakis tydzień temu zadzwonila i wielce pytała to słychać, zapraszała na kawę. Byłam w wielkim szoku i powiedziałam K o tej rozmowie. To powiedział , że wie , że zaprosiła bo ja uświadomił ostatnio że jak się nie zacznie interesować ciąża to on się nie będzie z nią kontaktował. No trochę byłam zla na K bo jak by wymusił na niej zaproszenie mnie do siebie. A ja takich zaprosin nie potrzebuje..

Wczoraj wkurzył mnie tata K. Bardzo fajny facet, robi nam mieszkanie, zawsze we wszystkim pomaga no ale na temat pieniędzy zachowuje się jak świnia. Kiedyś ukradł K z koperty z wypłaty tysiac zł. Chciał całość , jakieś 7 tys ale K zrobił wielką awanturę na cały dom i jakims cudem kasa się znalazła na szafce , na którą zaglądaliśmy we dwoje po kilkanaście razy...

Wczoraj przyjechal mnie odwiedzić, dał mały bukiecik tulipanów ( taki z Lidla za parę złoty ) w którym brakowało do tego dwóch tulipanów.. wypił kawez pogadaliśmy i pojechał. Pod wieczór zadzwonił K czy bukiet mi się podobał. Więc powiedziałam , że kwiatki jak kwiatki, liczy się gest , że przyjechał. K zdziwiony, że przecież dał ojcu przed wyjazdem 200zl na wielki bukiet dla mnie żeby mi przekazał w dzień kobiet. No ale jak się okazało , zachował się bardzo brzydko. Wydał z 7zl i nawet nie wspomniał , że to od Kamila..

reklama
Ah tragicznie
W nocy co 40 min się budziłam bo nos zapchany dychac nie szło
Rano cała połamana leżę cały czas ale nic mi lepiej mąż pojechał do lekarza mnie zarejestrować bo tak się mecze strasznie
Nawet jesc mi się nie chce

16udyx8di9hvrs5t.png
Oj dlugo Cie trzyma ;( najlepiej wylezec ile sie da i to l4 bedzie chyba najlepsze wyjscie

Do góry