Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Jak ja zaczynałam być z moim to jego była chciała mu bardzo pokazać co stracił (odchodziła się, ale już znów przytyla[emoji16]) i poprosiła siostrę mojego faceta o sesje zdjeciowa... Jeszcze mieszkał w domu rodzinnym bo to 5lat temu było i ona przyjechała po jego siostrę a później jak Ada zdjęcia przerabiala na komputerze to były do wglądu (a komputer wspolny) i widziałam jaka to była sesja [emoji39] bez stanika w samych majtkach i szpilkach itp [emoji39] sesja pt. Patrz co straciles [emoji39] taka franca sobie wyobraź [emoji39] a inna była na baletach proponowała mojemu facetowi " wychodzę z Tobą albo bez Ciebie wybieraj" jak ja już byłam z nim z 3 lata... A wcześniej na tych baletach byłam sobie z nią przedstawiona... Więc widzisz jakie są baby [emoji16]
No stukniete na prawdę :// beznadziejne baby ja z reguły nie jestem zazdrosna , ale Ona jakos wyjątkowo na mnie działała od samego początku mam nadzieję że nie będę musiała nigdy stanąć z nią twarzą w twarz bo mogłoby to być dla niej niebezpieczne