reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jutro wyprawiam urodzinki młodemu ;) niby ma 11 w niedzielę ale jutro jakiś lepiej wszystkim pasuje :D
Dobrze że mało mam do zrobienia,większość zamówiona i część rodziny porobi sałatki, będzie mile miłe spotkanie a osób sporo, miałam robić w bawialni ale stwierdziłam że jeszcze wcrym roku w domku , mam nadzieję że po imprezce pomogą mi sprzątać ;/ hehe
A ja przeczytałam że ma jedenaste w niedzielę :p i się zastanawiałam taki duży i za rok w bawialni ?:D
A tu maluszek 3 latka *.* Dużo zdrówka dla niego :) goście chętni do zabawy ale do sprzątania już chyba nie bardzo :D

reklama
A mnie cały czas ciekawi czy nasze mamusie bliźniaków wiedzą co już będą mieć ,kojarzę że jedna mamusia najprawdopodobniej córeczki w druga ?
@Chocolateri co tam u Was słychać ? I czy już znasz płeć ?

Noo :D jeszcze małpa w październiku tamtego roku się do niego odezwała po ilus tam latach i wczoraj tak lezalam byle co wspominam mam różne myśli w glowie a później sny :D
Jak ja zaczynałam być z moim to jego była chciała mu bardzo pokazać co stracił (odchodziła się, ale już znów przytyla[emoji16]) i poprosiła siostrę mojego faceta o sesje zdjeciowa... Jeszcze mieszkał w domu rodzinnym bo to 5lat temu było i ona przyjechała po jego siostrę a później jak Ada zdjęcia przerabiala na komputerze to były do wglądu (a komputer wspolny) i widziałam jaka to była sesja [emoji39] bez stanika w samych majtkach i szpilkach itp [emoji39] sesja pt. Patrz co straciles [emoji39] taka franca sobie wyobraź [emoji39] a inna była na baletach proponowała mojemu facetowi " wychodzę z Tobą albo bez Ciebie wybieraj" jak ja już byłam z nim z 3 lata... A wcześniej na tych baletach byłam sobie z nią przedstawiona... Więc widzisz jakie są baby [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A ja w sumie to bez zmian brzuch i wszystko na dole pobolewa biorę leki leżę i tyle a do tego głowa mi się odzywa coraz częściej znów . A Ty jak się Masz?:)
Jak juz sa leki to powinno byc dobrze ;) no mnie tez glowa cos dzis boli mozr pozniej sie przejde do sklepu to sie przewietrze troszke xd musze magnez kupic. Ja od poczatku prawie biore luteine dopochwowo 2 razy dziennie

A ja przeczytałam że ma jedenaste w niedzielę :p i się zastanawiałam taki duży i za rok w bawialni ?:D
A tu maluszek 3 latka *.* Dużo zdrówka dla niego :) goście chętni do zabawy ale do sprzątania już chyba nie bardzo :D
Nie ma 3 latka urodził się 11 marca o 15;00 a wydaje mi się jakby to było rok temu

Moje psy to prawdziwe dzieci nie opuszczają mnie na krok w chorobie cały dzień leżą obok kochane

Mam lekarza i 16:30
Nawet dziąsła mnie bola normalnie mam ochotę żeby powyrywać z bólu ..
dla mnie ta ciąża luzik ja jestem tak wyluzowana jak na haju jakimś nie przejmuje się niczym nic mi nie jest aż w szoku jestem z córka było duzoooo gorzej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1520587777-b414e65bdfd54a99-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry