reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Oooo to popełnił najgorszy z ciężkich grzechów... Nie ma nic gorszego chęci na byłą... Już bym chyba lepiej zniosła chęć na jakaś obce babe [emoji16] grubo przesadzil!

f2w39n7303c24ozn.png

Noo :D jeszcze małpa w październiku tamtego roku się do niego odezwała po ilus tam latach i wczoraj tak lezalam byle co wspominam mam różne myśli w glowie a później sny :D

Może i tak w tej ciąży się wykończe psychicznie :D
Ja stawiam dziewczynke u Ciebie :)
Czyli dziewczynka góra :D
Zachowujecie się jak moja rodzina hahaha oni też obstawiają córeczkę :D

Po takich przeżyciach to się nie dziwię :*
Pisz do nas często, co Cię nie pokoi, może będzie Ci lżej jak przeczytasz , że niektóre z nas też mają takie objawy i nic się nie dzieje :)

Białe ramy są śliczne :)
To dobrze, że już z glowy. Pisany Wam ten ślub *.* Wszystko idzie po waszej myśli, wszystko z górki :)
Dziękuję :) Mam nadzieję, że całe nasze wspólne życie będzie takie jak do tej pory :)
A jak tam w ogóle relacje z teściową? Poprawiło się coś?

Jutro wyprawiam urodzinki młodemu ;) niby ma 11 w niedzielę ale jutro jakiś lepiej wszystkim pasuje :D
Dobrze że mało mam do zrobienia,większość zamówiona i część rodziny porobi sałatki, będzie mile miłe spotkanie a osób sporo, miałam robić w bawialni ale stwierdziłam że jeszcze wcrym roku w domku , mam nadzieję że po imprezce pomogą mi sprzątać ;/ hehe
Wszystkiego naj dla synka :) Dobrze, że możesz liczyć na pomoc rodziny :)

Dzięki :* Nie liczę na jakieś fajne zdjęcie bo jednak w porównaniu do zdjęć z prenatalnych to te od gina są kiepskie. Nie wiadomo czy w ogóle jakieś dostanę :) Jak nie to czekam do 7 maja na ostatnie prenatalne i super fotki i film :D

Super to jest, M lubi takie wesołe i z humorem prezenty :) dzięki :* Byle bym tylko do przyszłego roku nie zapomniała :D
W ktoktó tyg będziesz miała ostatnie prenatalne?

Czyli dziewczynka góra :D
Zachowujecie się jak moja rodzina hahaha oni też obstawiają córeczkę :D

Po takich przeżyciach to się nie dziwię :*
Pisz do nas często, co Cię nie pokoi, może będzie Ci lżej jak przeczytasz , że niektóre z nas też mają takie objawy i nic się nie dzieje :)
Tylko nie miej nam tego za złe :D Nie chcemy Cię wkurzać gadaniem o dziewczynce :D

Ja tak się męczyłam dzisiaj trzecia noc, idę do łazienki , wracam i koniec spania :( ale nie pomyślałam , że ktoś będzie na forum :p

Mi się dzisiaj śniło że urodziłam córkę, nagle już miała z 5 Lat, wymalowała się i poszłyśmy pokazać się K . XD
Ha ha to fajny sen ;p skoro snila Ci sie corka to moze syn bedzie ;)

reklama
Do góry