Moni17.06
Fanka BB :)
Tylko na chwile ;DJa jeszcze zasnelam po jakimś czasie a Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko na chwile ;DJa jeszcze zasnelam po jakimś czasie a Ty?
Oooo to popełnił najgorszy z ciężkich grzechów... Nie ma nic gorszego chęci na byłą... Już bym chyba lepiej zniosła chęć na jakaś obce babe [emoji16] grubo przesadzil!
Czyli dziewczynka góraMoże i tak w tej ciąży się wykończe psychicznie
Ja stawiam dziewczynke u Ciebie
Dziękuję Mam nadzieję, że całe nasze wspólne życie będzie takie jak do tej poryBiałe ramy są śliczne
To dobrze, że już z glowy. Pisany Wam ten ślub *.* Wszystko idzie po waszej myśli, wszystko z górki
Wszystkiego naj dla synka Dobrze, że możesz liczyć na pomoc rodzinyJutro wyprawiam urodzinki młodemu niby ma 11 w niedzielę ale jutro jakiś lepiej wszystkim pasuje
Dobrze że mało mam do zrobienia,większość zamówiona i część rodziny porobi sałatki, będzie mile miłe spotkanie a osób sporo, miałam robić w bawialni ale stwierdziłam że jeszcze wcrym roku w domku , mam nadzieję że po imprezce pomogą mi sprzątać ;/ hehe
To podpowiedź mu "Dobrze wiem co robiłeś tej nocy" [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]
W ktoktó tyg będziesz miała ostatnie prenatalne?Dzięki :* Nie liczę na jakieś fajne zdjęcie bo jednak w porównaniu do zdjęć z prenatalnych to te od gina są kiepskie. Nie wiadomo czy w ogóle jakieś dostanę Jak nie to czekam do 7 maja na ostatnie prenatalne i super fotki i film
Super to jest, M lubi takie wesołe i z humorem prezenty dzięki :* Byle bym tylko do przyszłego roku nie zapomniała
Tylko nie miej nam tego za złe Nie chcemy Cię wkurzać gadaniem o dziewczynceCzyli dziewczynka góra
Zachowujecie się jak moja rodzina hahaha oni też obstawiają córeczkę
Po takich przeżyciach to się nie dziwię :*
Pisz do nas często, co Cię nie pokoi, może będzie Ci lżej jak przeczytasz , że niektóre z nas też mają takie objawy i nic się nie dzieje
Ha ha to fajny sen ;p skoro snila Ci sie corka to moze syn bedzieJa tak się męczyłam dzisiaj trzecia noc, idę do łazienki , wracam i koniec spania ale nie pomyślałam , że ktoś będzie na forum
Mi się dzisiaj śniło że urodziłam córkę, nagle już miała z 5 Lat, wymalowała się i poszłyśmy pokazać się K . XD
Równo skończony 31W ktoktó tyg będziesz miała ostatnie prenatalne?