reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry dziewczyny :*
I ja się obudziłam i jakoś noga mnie ciągnie tak zaraz od biodra jakby i się zastanawiam czy mimo zastrzyków przeciwzakrzepowych to mógł zrobić mi się zator w nodze? Przed wczoraj byłam na IP i juz kolejny problem :D
Też mnie dzisiaj boli biodro i ciągnie noga. Może źle spalysmy po prostu

Powodzenia [emoji16] samych dobrych wieści i pięknego zdjęcia [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Dzięki :* Nie liczę na jakieś fajne zdjęcie bo jednak w porównaniu do zdjęć z prenatalnych to te od gina są kiepskie. Nie wiadomo czy w ogóle jakieś dostanę :) Jak nie to czekam do 7 maja na ostatnie prenatalne i super fotki i film :D

Dobrze dziewczyny, ze Wam sie podoba, bo juz sie wkurzalam, ze godzinę stracilam na szukaniu i wycinaniu tych literek ;)

Ola odgapiaj! Ja sama gdzies juz to widzialam, chyba u wujka na 50 mi sie taki prezent obil o oczy.
Super to jest, M lubi takie wesołe i z humorem prezenty :) dzięki :* Byle bym tylko do przyszłego roku nie zapomniała :D

Właśnie pokazałam wózek kierowniczce i koleżance bo chciały zobaczyć jak już kupię :D podobał się bardzo, bo obie są fankami białych ram :p przy okazji zapytałam o urlop okolicznościowy co i jak, więc mam z głowy informowanie o ślubie :) Ulżyło mi że mam to z głowy :) Jakbym im nie powiedziała to pewnie nie najlepiej by to wyglądało.
Białe ramy są śliczne :)
To dobrze, że już z glowy. Pisany Wam ten ślub *.* Wszystko idzie po waszej myśli, wszystko z górki :)

Jutro wyprawiam urodzinki młodemu ;) niby ma 11 w niedzielę ale jutro jakiś lepiej wszystkim pasuje :D
Dobrze że mało mam do zrobienia,większość zamówiona i część rodziny porobi sałatki, będzie mile miłe spotkanie a osób sporo, miałam robić w bawialni ale stwierdziłam że jeszcze wcrym roku w domku , mam nadzieję że po imprezce pomogą mi sprzątać ;/ hehe

reklama
Do góry