reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Chodziło mi o obrazek w avatarze, nie suwaczek Ale ja też jak tworzyłam suwaczka to był to jakoś 4 tydzień i nie wiem czemu ale od razu bez zastanowienia zrobiłam w niebieskim kolorze, chyba jakaś intuicjaJa ma niebieski a jeśli dziewczyna chyba że się zmieni ;/ haha
G
gosc12
Gość
Też mnie dzisiaj boli biodro i ciągnie noga. Może źle spalysmy po prostuDzień dobry dziewczyny :*
I ja się obudziłam i jakoś noga mnie ciągnie tak zaraz od biodra jakby i się zastanawiam czy mimo zastrzyków przeciwzakrzepowych to mógł zrobić mi się zator w nodze? Przed wczoraj byłam na IP i juz kolejny problem
olaaa7
Dzięki :* Nie liczę na jakieś fajne zdjęcie bo jednak w porównaniu do zdjęć z prenatalnych to te od gina są kiepskie. Nie wiadomo czy w ogóle jakieś dostanę Jak nie to czekam do 7 maja na ostatnie prenatalne i super fotki i filmPowodzenia [emoji16] samych dobrych wieści i pięknego zdjęcia [emoji16]
Super to jest, M lubi takie wesołe i z humorem prezenty dzięki :* Byle bym tylko do przyszłego roku nie zapomniałaDobrze dziewczyny, ze Wam sie podoba, bo juz sie wkurzalam, ze godzinę stracilam na szukaniu i wycinaniu tych literek
Ola odgapiaj! Ja sama gdzies juz to widzialam, chyba u wujka na 50 mi sie taki prezent obil o oczy.
Nowaja16
Może i tak w tej ciąży się wykończe psychicznieNiestety ,
Też mnie dzisiaj boli biodro i ciągnie noga. Może źle spalysmy po prostu
Ja stawiam dziewczynke u Ciebie
G
gosc12
Gość
Ja nawet nie zwróciłam uwagi tak dokładnie na ten mój Avatar może też intuicjaChodziło mi o obrazek w avatarze, nie suwaczek Ale ja też jak tworzyłam suwaczka to był to jakoś 4 tydzień i nie wiem czemu ale od razu bez zastanowienia zrobiłam w niebieskim kolorze, chyba jakaś intuicja
olaaa7
Chyba dziewczynka w przewadzeMoże i tak w tej ciąży się wykończe psychicznie
Ja stawiam dziewczynke u Ciebie
G
gosc12
Gość
Białe ramy są śliczneWłaśnie pokazałam wózek kierowniczce i koleżance bo chciały zobaczyć jak już kupię podobał się bardzo, bo obie są fankami białych ram przy okazji zapytałam o urlop okolicznościowy co i jak, więc mam z głowy informowanie o ślubie Ulżyło mi że mam to z głowy Jakbym im nie powiedziała to pewnie nie najlepiej by to wyglądało.
To dobrze, że już z glowy. Pisany Wam ten ślub *.* Wszystko idzie po waszej myśli, wszystko z górki
Agatka29
Jutro wyprawiam urodzinki młodemu niby ma 11 w niedzielę ale jutro jakiś lepiej wszystkim pasuje
Dobrze że mało mam do zrobienia,większość zamówiona i część rodziny porobi sałatki, będzie mile miłe spotkanie a osób sporo, miałam robić w bawialni ale stwierdziłam że jeszcze wcrym roku w domku , mam nadzieję że po imprezce pomogą mi sprzątać ;/ hehe
Dobrze że mało mam do zrobienia,większość zamówiona i część rodziny porobi sałatki, będzie mile miłe spotkanie a osób sporo, miałam robić w bawialni ale stwierdziłam że jeszcze wcrym roku w domku , mam nadzieję że po imprezce pomogą mi sprzątać ;/ hehe
reklama
Podziel się: