reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak się czujesz mamuska

Ah tragicznie
W nocy co 40 min się budziłam bo nos zapchany dychac nie szło
Rano cała połamana leżę cały czas ale nic mi lepiej mąż pojechał do lekarza mnie zarejestrować bo tak się mecze strasznie
Nawet jesc mi się nie chce

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Kochana z tego co widzę to wysyłają :) Zobacz :)
Link do: Płatność i dostawa - EntliczekPentliczeksklep.pl

To właśnie są kopniaczki :)

Super :D jak się kiedyś uda spotkać to będziemy wyglądały jak jakiś fanklub :D

A nie wiem w sumie dlaczego :p Tak jakoś mi pasuje do Ciebie bardziej córka ;)

Mogłyśmy kupić hurtowo od nich może jakaś zniżka by nam się należała hahaha :D . Dzięki , no właśnie widzę że spokojnie wysyłają także super bo nie będę musiała mamy angażować w zorganizowanie wysyłki tylko bezpośrednio do mnie przyjdzie :)

Ja też jestem ciekawa co tam Klaudia nosi w środku [emoji16][emoji16] trzyma nas w niepewności i podkreca ciekawość [emoji16] może w urodziny będę miała prezent i w końcu Klaudia zdradzi co tam ma [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mam nadzieję, że się nie będzie wstydziło i się ujawni. 20tygodni czekania :huh: no twoje urodziny mają byc i dla mnie szczęśliwe :D

Ah tragicznie
W nocy co 40 min się budziłam bo nos zapchany dychac nie szło
Rano cała połamana leżę cały czas ale nic mi lepiej mąż pojechał do lekarza mnie zarejestrować bo tak się mecze strasznie
Nawet jesc mi się nie chce

16udyx8di9hvrs5t.png

O kurde czyli coraz gorzej tak na prawdę zamiast coraz lepiej. No idź lepiej do lekarza niema się co męczyć:*

Ja snu to mam coraz lepsze...i od 3 w nocy dziś niespalam a wstałam taka wkurzona , że szok przez ten sen :D dobrze , że mój cały dzień w pracy bo oberwalobh mu się za to co wyrabial w tym śnie :D
Jak wróci do domu to każ mu się wytłumaczyć [emoji1][emoji1][emoji23][emoji23] niech się tłumaczy z tego, że tak Ci się śni [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Mam nadzieję, że się nie będzie wstydziło i się ujawni. 20tygodni czekania :huh: no twoje urodziny mają byc i dla mnie szczęśliwe :D
Ok to ja z okazji urodzin mam życzenie aby każda wizyta poniedzialkowa była idealna [emoji16][emoji16] idealna szyjka, idealne łożyska, idealna wielkość Maluchów, idealne poziomy cukru, idealnie bijące serduszka i fikajace Robaczki i aby wszystkie płci były UJAWNIONE [emoji16][emoji16][emoji8]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry