Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Powiedz mu, że to wszystko jego wina [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
No oczywiście , że jego wina , że mu się ex zachciało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz mu, że to wszystko jego wina [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Ja o poniedziałku a ty o grudniu ale jak by nie patrzeć to dopiero w Wigilię byłam w 8tygodniu, a już marzecMi od świat Bożego Narodzenia bardzo szybko czas leci[emoji16]
Widzę dziewczyny, że nie tylko za mną kiepska noc... Budziłam się co chwilę zasnąć nie mogłam.. znowu mnie ciągnęła noga i brzuch obudziłam się niedawno jestem taka nietomna ;/ i bolą mnie pleeecy
Napisz mu ; domysl się. ...No właśnie wymieniliśmy parę wiadomości na whatsapp i mówi co Ci jest jakaś dziwna jesteś
Dziewczyny czy to jest smieszne czy dac sobie spokoj? Piszcie, bo nie wiem czy podklejac te dychy by w antyramie sie trzymały. Jutro idziemy na 40-stke, a ja mialam cos zamowic przez neta, i dzis sie skaplam. Doradzcie czy lepiej moze kupic jakis kubek lub porzadniejsza whisky od zwyklego alkoholu?Zobacz załącznik 841957
Napisz mu ; domysl się. ...
hahahah
To leż dzisiaj jak najwięcej.. zauważyłam , że większość z nas ostatnio skarży się na bóle, złe samopoczucie.. chyba znowu taki okres :/Widzę dziewczyny, że nie tylko za mną kiepska noc... Budziłam się co chwilę zasnąć nie mogłam.. znowu mnie ciągnęła noga i brzuch obudziłam się niedawno jestem taka nietomna ;/ i bolą mnie pleeecy
Fajne zostawDziewczyny czy to jest smieszne czy dac sobie spokoj? Piszcie, bo nie wiem czy podklejac te dychy by w antyramie sie trzymały. Jutro idziemy na 40-stke, a ja mialam cos zamowic przez neta, i dzis sie skaplam. Doradzcie czy lepiej moze kupic jakis kubek lub porzadniejsza whisky od zwyklego alkoholu?Zobacz załącznik 841957
Mnie się też podoba Fajny pomysłDziewczyny czy to jest smieszne czy dac sobie spokoj? Piszcie, bo nie wiem czy podklejac te dychy by w antyramie sie trzymały. Jutro idziemy na 40-stke, a ja mialam cos zamowic przez neta, i dzis sie skaplam. Doradzcie czy lepiej moze kupic jakis kubek lub porzadniejsza whisky od zwyklego alkoholu?Zobacz załącznik 841957