reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Zadzwoń, ma Cię przeprosić :-D
Hahaha padłam [emoji1][emoji23][emoji23] dobre [emoji16][emoji16][emoji16] pewnie, że powinien ! Kobiety w ciąży nie wolno denerwować nawet we śnie [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja jak wstanę w dany dzień to już go nie liczę [emoji16][emoji16] a dnia, w którym mam wizytę też nie [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Przyspieszasz jak ja :D jak dla mnie to do wizyty został weekend :p i całe szczescie w końcu od 4 tygodni zleci szybko :p bo mama w domu :D a tak, siedziałam sama, nawet w tv nic nie było i się ciągnęły te dwa dni jak tydzień. Ale za to tydzień mi szybko mija, nawet nie wiem kiedy . Dopiero był poniedziałek :rolleyes:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przyspieszasz jak ja :D jak dla mnie to do wizyty został weekend [emoji14] i całe szczescie w końcu od 4 tygodni zleci szybko [emoji14] bo mama w domu :D a tak, siedziałam sama, nawet w tv nie nie było i się ciągnęły te dwa dni jak tydzień. Ale za to tydzień mi szybko mija, nawet nie wiem kiedy . Dopiero był poniedziałek :rolleyes:
Mi od świat Bożego Narodzenia bardzo szybko czas leci[emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

U mnie było dokładnie to samo, K rękę na brzuch i cisza. dopiero ostatnio udało mu się zobaczyć jak małe pływa pod skórą i kopie. Ale przeżywał :D:D:D
Jak super <3
Chciałabym zobaczyć minę mojego jak go dzidzia kopie, ostatnio zanim wyjechal to pytal czy 28 kwietnia w urodziny swoje już coś poczuje. To go zapewniłam , że to będzie 27 tydzień więc na pewno :)

Ok to ja z okazji urodzin mam życzenie aby każda wizyta poniedzialkowa była idealna [emoji16][emoji16] idealna szyjka, idealne łożyska, idealna wielkość Maluchów, idealne poziomy cukru, idealnie bijące serduszka i fikajace Robaczki i aby wszystkie płci były UJAWNIONE [emoji16][emoji16][emoji8]

f2w39n7303c24ozn.png
Mam nadzieję , że spełnię Twoje życzenie :*

Jak próbuje być z Wami na bieżąco to nie mam czasu nic w domu robić [emoji33]. Macie też ten "problem" ? ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak widzę , że rozmowy idą "pełnymi stronami" :D to leże i jestem na bieżąco . Ale jak chwila ciszy i to idę coś porobic, wracam i troszkę nadrabiam :p ale ja od rana do wieczora z telefonem . Jak K przyjedzie na te 3 dni to będę musiała się z Wami rozstać ( i tu powinna być płacząca minka, której nie mam :( ) haha

reklama
Widzę dziewczyny, że nie tylko za mną kiepska noc... Budziłam się co chwilę zasnąć nie mogłam.. znowu mnie ciągnęła noga i brzuch :( obudziłam się niedawno jestem taka nietomna ;/ i bolą mnie pleeecy :frown:

Do góry