reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mialam zamowic bebetto 42 twins ale cena szok I na rok poltory roku uzywania dalam spokoj , wroce do venicci ktory tez dojsc kosztowal;... ale wam ma sluzyc do 4 lat wozek wiec warto wydac w taki jaki sue marzy i dobry z atestami itd

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam wrażenie, że u nas ceny Bebetto są niższe :) No i taki pojedynczy też sporo tańszy od Bebetto 42. Nie wiem ile lat nam posłuży, ile mały będzie chciał w spacerówce siedzieć :)

Mamusie wczoraj koniec dnia bylam juz w pizamie a bylo ip ale falszywy alarm wszy ok

Tak wiec lepi jechac
Mialam dziwne bole brzucha 1 raz sadzilam ze rodze[emoji23][emoji23][emoji23]a to zmeczenie
Mam lykac paracetamol i zero wyglopow typu na czworakach z Nicole

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Witam sie rownież :)

Wczoraj moja mała tez szalała w brzuszku wieczorem, skopała porządnie tatusia :) trzymał rękę na brzuchu to zaczęła go kopać.
Córusia Tatusia bedzie ;)te kopniaczki coraz mocniejsze i bardziej wyczuwalne sa:biggrin2:

@_agnieszka_ tak myślałam ze mamy dosyć podobny rozmiar ;) teraz pomyslałam ze przydałby mi sie jakiś biustonosz do spania.

Witam sie rownież :)

Wczoraj moja mała tez szalała w brzuszku wieczorem, skopała porządnie tatusia :) trzymał rękę na brzuchu to zaczęła go kopać.
Córusia Tatusia bedzie ;)te kopniaczki coraz mocniejsze i bardziej wyczuwalne sa:biggrin2:

@_agnieszka_ tak myślałam ze mamy dosyć podobny rozmiar ;) teraz pomyslałam ze przydałby mi sie jakiś biustonosz do spania.
Zazdroszczę, że tata już czuję :) M jeszcze nic nie wyczuwa przez brzuch, poza tym mały od razu jak on położy rękę się uspokaja :D

Mam wrażenie, że u nas ceny Bebetto są niższe :) No i taki pojedynczy też sporo tańszy od Bebetto 42. Nie wiem ile lat nam posłuży, ile mały będzie chciał w spacerówce siedzieć :)

Szukalam twins tez w pl
4500 wzwyz chyba ze zle szukalam.... no trudno ten tez fajny abc pomaranczowo czarny ja mini 3/4 w lecie ballerinki bluzeczka chyba beda sie gapic na taka 184cm sam moj wzrost robi swoje[emoji23][emoji23][emoji23]plus kolpry twinsa hahahHa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry